Inimă de fluture-Mihaela CD

MIHAELA CD

Inimă de fluture

autor Mihaela CD

E  noapte și liniștea s-a așternut peste tot locul, peste copiii  care dorm cuminți, peste case poleite cu binecuvântări cerești, peste orașul ce fierbea ca o oală sub presiune…e atâta liniște căci îmi pot asculta pâna și respirația sufletului, iar muza, draga mea muză divină  coboară  pe razele lunii și mă vizitează iarăși la ceas târziu în noapte, nelăsându-mă să dorm.M-am obișnuit cu acest ritual și-am înțeles că scriitorul are inima unui fluture de noapte ce zboară pâna departe…

Din  înaltul celest cad  ploi de cuvinte ce mă lovesc ușor pe tâmplă cu o atingere blândă și catifelată iar apoi versurile trec prin mine îmbrăcându-se în haina sufletului meu și se aștern pe coala albă de hârtie.

Îmi pare bizar că inima îmi bate cu putere și mâna îmi scrie fără nicio oprire, fără sa îmi lase timp să o odihnesc,scriu sute de cuvinte așa cum vin, n-am timp să le citesc sau să  mă gândesc cum să le așez, pur și simplu se așează singure într-o melodie a inimii pe care o știu  pe de rost pentru că ele își au locul lor prestabilit din vecie.

Dintr-o dată mă năpădesc emoții și trăiri ce îmi fac inima să îmi salte de bucurie. Mâna mea nu se oprește deloc,ea scrie, de parcă își cunoaște dinainte rolul și parcă comandată de altcineva  scrie, tot scrie  fără oprire.Mă minunez de fiecare dată dar las spectacolul să se întâmple pentru că într-un  târziu am reușit totuși să înțeleg că sunt specială și că nu am fost aleasă la întâmplare. Nu-l pot dezamăgi pe EL creatorul  meu care mi-a stabilit menirea înainte ca eu să fi aflat.Mă supun…

Rouǎ de gânduri se aşeazǎ cu duioşie pe  firul de verde crud al ierbii copilǎriei, atent şi firav cu o grijǎ precisǎ ca sǎ nu strivească corola  de minuni  pǎstrate sub cupola de mǎrgaritar a amintirilor.

Din albastrul întunecat al cerului se desprind raze de bucurie ce-mi luminează universul meu interior într-o grandioasă explozie de extaz. Sunt fericită că scriu, că trăiesc și respir prin bruma de versuri ce îmi îmbracă sufletul.

Mă bucur și plâng împreună cu muza mea, care-mi presară praf de amintiri ce sclipesc ca niște licurici în noapte.Mi-e dor de tot și de toate ce-s trecute,mi-apar imagini sacadate din filmele trăite parcă demult, mult prea demult…

În fața ochilor mâna mea scrie o nouă istorie, istoria unui suflet de scriitor cu inimă de fluture…

Mihaela CD

Mai citește:

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Profil Gold: Mihaela CD 

Creatii literare: Mihaela CD

Pictura și Art Design:Mihaela CD

Referinte critice: Mihaela CD

Salut Romanesc din Montreal *emisiunea ta de suflet *din 21 octombrie 2022!

Invitație de participare la revista numărul 11/2022

Cadoul tău pentru revista noastră la ceas aniversar- de 4 ani alături de voi!

Un mare proiect ce se naște dintr-o mare inima : 6 cărți noi pentru a fi donate la biblioteci -proiect al autoarei Mihaela CD

Ce mai e nou prin librărie?

DONEAZĂ  ȘI TU PENTRU CAMPANIA 6 CĂRȚI  ÎN BIBLIOTECILE DIN ROMANIA 

   

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

TRIO! Cadoul tau de suflet! FORMAT TIPARIT (softcover)

Cumpara cele TREI ”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele ”Uneori elefantii zboara”(250 pag) ”Focul din Noi” (240 pag) si ”Binecuvantare si chin”(250 pag) in format tiparit si ofera-ti un cadou de suflet tie, sau celor dragi tie! Comanda acum la pret promotional de 95$ (Pret intreg 115$) Pachetul TRIO contine 750 pagini color pentru sufletul tau!

95,00 CAD

5 gânduri despre „Inimă de fluture-Mihaela CD

  1. O prezentare foarte frumoasă, ca un compendiu al unei vieți de scriitor, viață ce poartă semnătura Mihaela CD ,, Mâna mea nu se oprește, ea scrie, de parcă își cunoaște dinainte rolul/…mâna mea scrie o nouă istorie, istoria unui suflet de scriitor cu inimă de fluture…,,. Interferența talentelor de poet și prozator, dă lecturii pe lângă importanța subiectului o melodicitate poetică de o sensibilitate aparte specifică scriitoarei Mihaela CD ,, cu inimă de fluture,,

    Apreciat de 1 persoană

  2. Mulțumesc, la rândul meu pentru apreciere. Găsesc acea sinceritate și claritate în exprimarea emoțiilor care, în opinia mea, sunt necesare unui prozator, pe lângă frumusețea efectivă a limbajului.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.