Revista POEZII PENTRU SUFLETUL MEU VĂ UREAZĂ TUTUROR SĂRBĂTORI FERICITE!

320032941_1358993841537654_4508562725374990841_n

Revista POEZII PENTRU SUFLETUL MEU VĂ UREAZĂ TUTUROR SĂRBĂTORI FERICITE!

Dragi cititori și prieteni  a revistei Poezii pentru sufletul meu 

Suntem la final de an 2022 și dorim sa va mulțumim  ca și în acest an ne-ați fost alături. Revista  de colecție tipărită  este total diferita fata de revista on line (site ul web) și ca și conținut și ca și  concepție. In revista tipărită veți găsi materiale de colecție deosebit de interesante, articole, interviuri , știri culturale, noutăți editoriale, lucrări de arta, creații literare, recenzii  si multe alte surprize pe care nu le găsiți  pe acest site, adică în revista on line. 

Revista Poezii pentru sufletul meu este o revista independenta care,  iată,  a  rezistat eroic  și în acest an  nefiind sponsorizata de niciun guvern nici cel roman nici cel canadian, dar care exista din munca asidua și benevola a echipei de redacție, din vânzări de reviste, abonamente și mici donații  ale celor care ne apreciază și ne iubesc.

In aceste zile ale sfârșitului de an  în apropierea sfintelor sărbători de Crăciun ne dorim cu toții o lume mai buna, mai plina de iubire și înțelegere intre oameni!Va mulțumim celor care v-ați gândit și la revista noastră și  ați făcut abonamente sau mici donații!Fiecare gest este important pentru că el vine să sublinieze sufletul dumneavoastră altruist, atenția pe care o dați celor care din preaplinul sufletului lor oferă frumosul și celorlalți. 

In  dorința de a vă oferi  bucurii literare și culturale  vă invităm cu mare drag  să vă abonați la revista noastră  care vă este oferită cu drag de echipa noastră redacțională atât în format tipărit cât și în format electronic (ebook)

Împreună  putem  aduce bucurie în inimi  și frumosul în suflete!Împreuna  putem face o lume mai bună! 

Vă dorim un Crăciun Fericit  plin  de veselie și un AN NOU mai bun!
 
 
Johnny Ciatlos Deak 
senior editor
Poezii pentru sufletul meu 
 
 

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

ABONAMENT ELECTRONIC(eBook) pe un an /4 numere

ABONAMENT ELECTRONIC 4 numere/an .Revista de colectie aduna in paginile sale literatura, arta , articole si evenimente culturale. Primesti prin email in format pdf fiecare număr al revistei timp de un an pentru numai 35 dolari canadieni. Mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

35,00 CAD

CADOU ABONAMENT REVISTA PERSONALIZAT

Fă-i cadou unui om drag un abonament la revista Poezii pentru sufletul meu în format tipărit   și noi ii vom trimite o felicitare  personalizată în numele dumneavoastră  împreună cu prima revistă. Ofertă valabilă până la 31 decembrie!

75,00 CAD

Mai citește: 

Cum pot publica și eu în revista?

Clubul GOLD- Ambasadorii culturali ai revistei noastre tipărite!

Colaborare-revista  on line  

Revista de colecție, tipărită!

Cadoul tău pentru revista noastră la ceas aniversar- de 4 ani alături de voi!

Invitație de participare la revista numărul 11/2022

Ce mai e nou prin librărie?

Susțineți proiectul: 6 CĂRȚI PENTRU BIBLIOTECILE DIN ROMANIA !

De sărbători  FĂ CADOURI  INTELIGENTE! Dăruiește CĂRȚI ADEVĂRATE celor dragi!

Card cadou GLOBART UNIVERSUM

Comandă un card cadou GLOBART UNIVERSUM iar cei dragi își vor putea alege singuri cărțile și revistele favorite! Dăruind cărți sau reviste faceți un cadou;inteligent, de suflet și; de durată!;

100,00 CAD

CADOU PERSONALIZAT-SURPRINDE-I DE SĂRBĂTORI PE CEI DRAGI! (softcover)

Comandă un cadou personalizat pentru cei dragi de sărbători! Pachetul frumos ambalat va conține o carte aleasă de dumneavoastră, o carte aleasă de noi SURPRIZA, un semn de carte și o felicitare personalizată! FĂ O BUCURIE INTELIGENTĂ ȘI PERSONALIZATĂ CELOR DRAGI! TRIMITE CĂRȚI DE SĂRBĂTORI! Transport gratuit! Ofertă valabilă până la 31 decembrie!

65,00 CAD

3 gânduri despre „Revista POEZII PENTRU SUFLETUL MEU VĂ UREAZĂ TUTUROR SĂRBĂTORI FERICITE!

  1. La mulți ani revistei și inimoșilor ei amfitrioni. La sfârșit de an, un an bogat în evenimente, un an purtând spectrul războiului, al sărăciei, al umilinței și al nebuniei umane, ca pentru a contrabalansa aceste grozăvii, revista aduce un strop de frumos în suflete. Mulțumim, Mihaela, mulțumim, domnule Deak, pentru oportunitatea creată, de a ne așterne gândurile ș i sentimentele, de a participa cu latura umană cea mai bună.
    Simona Mihuțiu

    Apreciat de 1 persoană

  2. Multumim si noi foarte mult pentru fidelitate! Fiecare membru al clubului Gold este un strop de lumina pentru revista noastră pentru ca membri Clubului GOLD fac cinste revistei punând umărul an de an,la consolidarea și realizarea unei reviste de calitate, prin creațiile lor ce aduc un strop de bucurie în viețile oamenilor. SĂRBĂTORI FERICITE și LA MULTI ANI ÎMPREUNĂ !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.