CAMELIA FLORESCU vă invită într-o vizită virtuală gratuită la MUZEUL CASA ROMANȚEI

CAMELIA FLORESCU

CAMELIA FLORESCU vă invită într-o vizită virtuală gratuită la MUZEUL CASA ROMANȚEI

Romanța ne (re)unește de ZIUA CULTURII NAȚIONALE . Programul Național “ Tinerețea Romanței” începe în anul 2023 cu secțiunea dedicată VIZITELOR la Muzeul “ Casa Romanței “din Târgoviște , muzeu unic in România , pentru a celebra mari poeți ai Romanței , ale căror creații au devenit legendare și datorită iluștrilor compozitori și interpreți de romanță .
O primă propunere pentru DIASPORA ( dar nu numai) este ziua de 13. 01.2023, ora 18.00( ora României)!
Vă rog distribuiți tuturor prietenilor să petrecem în sânul romanței românești momente de neuitat! 🙏
 
324029191_1025553878401742_6620249257596317715_n
 
Vizita online propriu-zisă se desfășoară în sistemul deja consacrat al cursurilor online prin aplicația Zoom. Aceasta poate fi folosită direct sau poate fi descărcată și utilizată gratuit aici: https://zoom.us/download
Vizitele vor fi salutate de Directorul festivalului Crizantema de Aur și ghidul care va face turul virtual, iar la final dacă doresc pot pune întrebări, se pot prezenta, etc 
 
După eveniment  sunt citați dacă doresc să-și spună impresiile, în articolele pe care  le va scrie  presa Se va crea  o lista  cu numele și localitatea de unde se vizionează , turul și ulterior, dacă doresc, pot lăsa  nr lor de telefon pentru a fi invitați în emisiunile Cameliei Florescu de la Radio Pro-diaspora! 
 
Colega noastră de redacție, Camelia Florescu este  omul cu suflet mare  care ajută în acest sens  la acest proiect și care invită pe toți cititorii revistei noastre  să facă o vizită virtuală a Muzeului Romanței. Acesta  este un proiect de suflet de câțiva ani, e longeviv, e serios, iar acolo e o mană de oameni care fac lucruri incredibile, asa  cum trebuie , cu respect pentru tradiție și perenitatea acestui gen unic doar nouă, propus să facă parte din patrimoniul UNESCO.Aceste tururi virtuale se fac de-a lungul anului, mai multe, acesta este primul și e dedicat mai ales diasporei!
 
 
 

TRIO! Cadoul tau de suflet! FORMAT TIPARIT (softcover)

Cumpara cele TREI ”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele ”Uneori elefantii zboara”(250 pag) ”Focul din Noi” (240 pag) si ”Binecuvantare si chin”(250 pag) in format tiparit si ofera-ti un cadou de suflet tie, sau celor dragi tie! Comanda acum la pret promotional de 95$ (Pret intreg 115$) Pachetul TRIO contine 750 pagini color pentru sufletul tau!

95,00 CAD

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT TIPĂRIT(softcover)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingvă de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimată full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit un semn de carte și livrare gratuită pentru comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse!

55,00 CAD

2 gânduri despre „CAMELIA FLORESCU vă invită într-o vizită virtuală gratuită la MUZEUL CASA ROMANȚEI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.