Povestea sopranei Marina Negruța la ”Salut românesc din Montreal” 

318761170_822746822148256_975637239343130716_n

MARINA NEGRUȚĂ invitată la SALUT ROMANESC DIN MONTREAL

Dragi prieteni o personalitate foarte talentată, cunoscută și îndrăgită a comunității românești a fost invitata emisiunii ”SALUT ROMÂNESC DIN MONTREAL”, soprana MARINA NEGRUȚĂ laureată a GALEI ARTELOR ediția a 2-a. Ne reprezintă cu mare cinste atât prin muzica clasică, ușoară sau cea populară. Născută pe plaiuri Moldave pe malul Nistrului studiază intens muzica la Facultatea de Dirijat Coral la Colegiul de Muzică Ștefan Neaga din Chișinău și Facultatea de Canto a Academiei de Muzică din același oraș. Sosită pe tărâm canadian își dedică alți unsprezece ani din viață studiilor muzicale la Universitatea din Montreal. În calitate de solistă soprană susține diverse concerte în Canada, Statele Unite, Grecia dar nu a uitat niciodată de plaiurile străbune unde a organizat un extraordinar concert în cinstea oamenilor care au ajutat-o în ascensiunea ei profesională în localitatea ei natală Criuleni cu o participare foarte numeroasă din partea localnicilor. Deține o vastă și impresionantă panoplie de diplome și medalii obținute la diferite festivaluri și concursuri pe parcursul anilor. De cinci ani predă muzica în calitate de profesor la Centre des Service Scolaire din Montreal îmbinând cu mare pasiune, cu cea de mamă și soție. Îmbrăcată în port popular într-o superbă ie tradițională doamna Negruță ne-a surprins foarte plăcut cu o podoabă ce purta pe cap, mai precis o coroniță împletită din crengi vii de brad cu decoruri asortate, în ton perfect cu perioada sărbătorilor de iarnă. Cu o superbă poveste de viață, cu trăiri intense, presărată cu amintiri picante vă aștept în curând la emisiunea dumneavoastră de suflet unde veți descoperi personalități și captivantele lor povestiri depănate doar la ”SALUT ROMÂNESC DIN MONTREAL”! Vă aștept cu mare drag!

 
mk_OM-CN-BCe-NA

 

Mai citește: 

EMISIUNI SALUT ROMANESC DIN MONTREAL-talk-show

VASILE BELE -SEMNAL EDITORIAL. ANTOLOGIA GALAXY. AUTORI ROMÂNI CONTEMPORANI VOL 2

Leonid Șaramet-DRAGOSTEA PIERDUTĂ

DACĂ DRAGOSTE NU E NIMIC NU E -Gheorghe Gheorghiu revine la Montreal de Valentine’s Day!

INVENTAREA „IADULUI” ȘI AL „RAIULUI” MIJLOACE DE A EDUCA OMUL DE LA ÎNCEPUTUL CREȘTINISMULUI PÂNĂ ÎN PREZENT-Al Florin Tene

Abonamente 2023 la revista de colecție POEZII PENTRU SUFLETUL MEU

SUSTINE SCRIITORUL ROMAN!  Cultura se pastreaza prin scriitura!

Ce mai e nou prin librărie?

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT TIPĂRIT(softcover)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingvă de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimată full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit un semn de carte și livrare gratuită pentru comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse!

55,00 CAD

Blessing and Torment -în limba engleză- FORMAT ELECTRONIC (ebook-pdf)

Blessing and Torment- este un volum de poezii din suflet si pentru suflet al autoarei Mihaela CD, care reprezinta o traducere din limba romana în limba engleza și o adaptare a cărții de poezii Binecuvântare și chin. Volumul conține 250 de pagini imprimate color. Comanda acum volumul Blessing and Torment în format electronic(ebook) și vei primi cartea ta în email în mai putin de 24 de ore. In plus vei primi gratuit din partea autoarei încă o carte în format electronic (pdf) pentru comanda ta făcuta înainte de 31 decembrie. Mai ieftin mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

BINECUVANTARE SI CHIN( softcover)

Volumul de debut al autoarei Mihaela CD ne ofera un vast buchet de sentimente parca traindu-si viata prin poezie. Volumul viu colorat contine imagini din arhiva personala. Un volum amplu, 250 pagini, structurat in 17 capitole cu tematica diversa. Cumpara acum si vei primi in dar un semn de carte si un cupon de reducere de 30% la urmatoarea carte.

35,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.