Gheorghe Gheorghiu invitat la UNIVERSUM VIP STUDIOS din Montreal  

330690350_3446029562344467_6995033518928558255_n

Gheorghe Gheorghiu invitat la UNIVERSUM VIP STUDIOS din Montreal  

Semne bune anul are !Pentru  maestrul Gheorghe Gheorghiu  anul 2023 a început în mare forță! Cu o serie de  spectacole în Statele Unite ale Americii dar și  în Canada. La început de an, în luna  februarie 2023 titanul muzicii ușoare românești,  la invitația Universum Vip Studios a sosit  în Canada  pentru un mini turneu cu ocazia zilei îndrăgostiților  Valentine’s Day ,ce urma să aibă loc la Niagara și  Montreal. 

Nu mai este nici un secret  pentru nimeni că emblematicul artist,Gheorghe Gheorghiu este foarte iubit de publicul canadian, iar trubadurul iubirii  revine de fiecare dată cu  deosebita plăcere  aici,  fapt confirmat și de domnia  sa într-o serie de interviuri .Vizita de 10 zile  a  marelui artistului  în  Canada a fost o  adevărată încântare pentru gazde prin atitudinea și energia pozitivă ce o resimți în preajma sa. Un periplu de zece zile, presărat cu multă muzică , poezie și voie bună dar și un interviu inedit, fiind invitat iată pentru a doua oară în studiul UNIVERSUM VIP.  în emisiunea  SALUT ROMANESC  DIN MONTREAL, realizator Johnny Ciatlos Deak 

 Realizat cu o zi înainte de plecare,  acest interviu a fost unul  inedit,  am depănat amintiri cu  maestrul Gheorghe Gheorghiu  despre șederea sa  pe  meleagurile canadiene, despre  spectacolele sale de la Niagara si Montreal, dar și nenumărate  alte amintiri, unele  chiar foarte vesele din turneele sale. Veți avea ocazia să urmăriți și  să aflați detalii despre câteva din ele în cadrul emisiunii SALUT ROMÂNESC din MONTREAL  într-un amplu interviu cu maestrul Gheorghiu, ce va fi difuzat cel mai probabil în luna martie a acestui an. 

Iată câteva detalii despre sejurul sau în Canada: 

Spectacolul de la  Niagara  din data de 4 februarie 2023  organizat de Universum Vip studios în colaborare cu Biserica ortodoxă română și Comunitatea română  din Niagara ,a fost o bucurie pentru inimă și suflet. Gazdele  au prevăzut totul până la cel mai mic detaliu iar  sala de recepție Delphi unde a avut loc evenimentul este una extrem de luxoasă iar acest lucru a  contribuit la  atmosfera seratei fiind una  de înaltă ținută. In  cadrul programului  serii  prezentat de Johnny Ciatlos  Deak, realizatorul emisiunii Salut Românesc din Montreal,  au urcat pe scena alături de maestrul Gheorghe Gheorghiu  și talentatul solist vocal Grigore Zanfir alături de poeta și scriitoarea Mihaela CD, câștigătoarea  premiului CARTEA DE POEZIE  a anului 2023 a Ligii Scriitorilor Romani  (premiu câștigat cu  volumul său de poezii de dragoste IUBEȘTE-MA ÎN FIECARE ANOTIMP. ) Aceasta a încântat publicul cu recitări de excepție ale unor poezii din cartea premiată. Veșnic tinerele șlagăre de iubire ale maestrului Gheorghe Gheorghiu au încins atmosfera și inimile celor prezenți

Familia Lărgeanu doi oameni minunați, două suflete frumoase care rezonează  cu și  pentru comunitatea română din Niagara fiind ambii implicați trup și suflet în organizarea evenimentului, au oferit frumoase surprize invitaților, sosiți chiar de la distanțe considerabile precum Montreal sau Windsor. O seară ce va rămâne păstrată în inimile noastre s-a încheiat târziu în noapte, fiind epuizați de dans,cântec și voie bună!A doua zi am fost invitați de gazdele noastre la frumoasa biserică ortodoxă a comunității române ortodoxe  din Niagara unde am fost primiți cu bucate alese preparate de gazdele noastre într-o ambianță prietenoasă și familială.

Am descoperit împreună cu maestrul Gheorghiu la ieșirea  din restaurantul  Hotelului Embassy Suites unde eram cazați  faimosul pod al lacătelor Locks Bridge unde mii și mii de iubiri au fost pecetluite și ferecate prin intermediul lacătelor ce au fost atașate și zăvorâte de balustrada podului simbolizând iubirea eternă! 

Fiind o persoană extrem de plăcută atât  în grai cât  și comportament  dar și cu un simț al umorului foarte dezvoltat, a fost o plăcere să  ne aflam în compania maestrului Gheorghiu. Zilele au trecut ca-n zbor reușind totuși să includem în scurta perioadă câteva vizite la diferite puncte de atracție turistică din metropola canadiană urmate de lungi seri de iarnă depănând povești presărate cu peripeții palpitante.

Domeniul Roman colțul nostru de rai românesc, situat într-o locație de basm în mijlocul pădurii  ne aștepta pentru  un eveniment de zile mari  cu sala decorată festiv  pentru o seară incendiară pe note de amor!Cu un program cu o bogată varietate muzicală oferit de cele două soliste invitate doamna Marina Negruță și doamna Cătălina Mirică intercalate cu superbele poezii interpretate cu har de poeta Mihaela CD,recitări aplaudate și ovaționate îndelung de public și  cu  momente absolut magice oferite de maestrul Gheorghiu,sala a fost în extraz . Întreaga suflare fredona la unison șlagărele ce au rămas evergreen de-a lungul deceniilor, din bogatul repertoriu ce l-a definitivat pe postul de trubadur al iubirii pe maestrul Gheorghiu!

Fiecare doamnă sau domnișoară la sosire a primit un trandafir roșu superb din partea Universum Vip studios care a  fost foarte generos și cu privire la cadourile oferite în cadrul tombolei!  Ringul de dans a fost solicitat la capacitatea lui maximă pe tot parcursul serii. Am perceput acea vibrație și energie pozitivă creată  din dorința de a trăi  o seară memorabilă pe ritmuri de amor.Patru dimineața a fost momentul în care boxele au fost reduse la tăcere și s-a așezat liniștea peste întreaga clădire! Doar pentru câteva ore fiindcă a doua zi a continuat sub semnul unui party VIP privat.

Pentru că un astfel de eveniment implică  foarte multă pregătire cu personal atât pentru gazdele localului sau specialiștii care asigură sunetul,  filmările video și fotografia  dar și  din partea artiștilor implicați în încheiere doresc să aduc mulțumiri tuturor celor  care și-au adus aportul și au depus efort ca aceste evenimente superbe să se poată realiza și  să poată fi duse la bun sfârșit.

Mulțumim artiștilor care au urcat pe scenă Marina Negruță, Cătălina Mirică, Mihaela CD și Grigore Zanfir  și bineînțeles  maestrului  Gheorghe Gheorghiu,  staff-ul de la Banquett Hall Delphi, staffului de la  Domeniul Roman, desigur staff-ul Universum Vip studios, Dj Grigore, DJ Party with Class , domnului Claudiu de la Klass Prod pentru  fotografii, tuturor doamnelor care au ajutat la  amenajare, organizare, vânzări de cărți si cd uri și nu în ultimul rând  membrilor comunității române din  Niagara, pr episcop  Nicholas ,  familiei Lărgeanu și stafului  de la Emsassy Suites Niagara .

Împreună  cu maestrul Gheorghe Gheorghiu și stafful Universum Vip Studios   am  realizat și câteva  filmări  pentru  un viitor videoclip  pe care îl asteptăm cu mare entuziasm. 

Mai citește: 

DACĂ DRAGOSTE NU E NIMIC NU E -Gheorghe Gheorghiu revine la Montreal de Valentine’s Day!

Gheorghe Gheorghiu invitatul emisiunii SALUT ROMÂNESC DIN MONTREAL

Mihaela CD*Cuvintele mele se  unesc în Magia Slovelor ca sǎ vǎ mulţumeascǎ!  

Cătălina Mirică invitată la SALUT ROMANESC DIN MONTREAL

Povestea sopranei Marina Negruța la ”Salut românesc din Montreal” 

Despre cartile autoarei Mihaela CD

După 15 ani trăiți în Canada Alina și George Șomle se întorc în România! Totul la SALUT ROMANESC DIN MONTREAL

DACĂ DRAGOSTE NU E NIMIC NU E -Gheorghe Gheorghiu super show la Niagara de Valentine’s Day!

Catalina Mirica videoclip muzical* lansarea cartii Prin ochii mei

Scriitoarea MIHAELA CD câștigă PREMIUL LIGII SCRIITORILOR  DIN ROMANIA ” CARTEA DE POEZIE 2022” cu volumul  IUBESTE-MA IN FIECARE ANOTIMP  editura GLOBART UNIVERSUM! 

Ce mai e nou prin librărie?

În curând va fi publicată cartea Mihaelei CD *PRIN ROUA GÂNDURILOR -carte care face parte din proiectul 6 cărți pentru bibliotecile din România

PRIN OCHII MEI -format TIPĂRIT (softcover)

PRIN OCHII MEI este o carte de proza, eseuri, articole și cronici literare. Cartea este tipărita color si conține 242 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa priviți lumea prin ochii ei. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea Prin ochii mei în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

IUBESTE-MA IN FIECARE ANOTIMP-format TIPARIT (SOFTCOVER)

IUBESTE-MA IN FIECARE ANOTIMP-poezii de dragoste contine 250 pagini color in care veti gasi minunate picturi ale talentatului artist Mircea Rustiuc care au fost o sursa de inspiratie pentru autoarea Mihaela CD. Cumparati aceasta minunata carte in format TIPARIT si veti primi gratuit un semn de carte! Transport gratuit pentru primele 100 de volume comandate!

35,00 CAD

PASI DE CATIFEA format TIPARIT (softcover)

Cartea Pasi de catifea a autoarei Mihaela CD vine sa confirme inca o data sensibilitatea si talentul poetei prin versuri care va vor mangaia sufletul. Cartea contine 250 pagini si 17 capitole insotite de incantatoare imagini color. Comanda acum la un pret de numai 35 CAD fiecare carte este insotita de un semn de carte din partea autoarei.

35,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.