Secretul succesului și deviza lui Sensei Sorin Alexandru: ”Da, eu pot!”-invitat la SALUT ROMANESC DIN MONTREAL 

308281702_1844591569224446_3308309235185711406_n

Secretul succesului și deviza lui Sensei Sorin Alexandru: ”Da, eu pot!”invitat la SALUT ROMANESC DIN MONTREAL

Sensei Sorin Alexandru a răspuns cu mare bucurie invitației noastre la emisiunea ”Salut Românesc din Montreal”. Vă invit să ascultați povestea de viață a unui sportiv de succes, un antrenor de succes și a unui autor de succes, cartea sa motivațională fiind scrisă pentru copii și adulți în 3 limbi. Sorin Alexandru este antrenor provincial din 2014 și antrenează echipa națională a Canadei din februarie 2017. Înainte de aceasta, în calitate de sportiv, a obținut rezultate remarcabile iar de-a lungul carierei sale sportive, a avut multe lupte în peste 40 de țări. Principala sa metodă de predare este centrată pe comportamentul sportivilor săi: sportivii săi trebuie să aibă încredere în ei înșiși, trebuie să persevereze mereu și să devină cea mai bună versiune a lor în viață și în karate. Scopul său este să-i facă să aibă o impresie bună despre ei înșiși, pentru că prin această imagine pozitivă vor reuși sa dea tot ce au mai bun în viață.​

salut romanesc

***Rezultate la Karate***: Echipa Canada ​2015 – medaliat cu aur, World P&F Games, Fairfax, SUA2012- Bronz -84 kg, Campionatul Panamerican, WKF, Nicaragua, Bronz -84 kg, Cupa Americii de Nord, WKF, Las Vegas Aur -84 kg, Echipe și Open, Campionatul Național, WKF, Toronto 2011 – Concurent -84 kg, Campionatul Mondial WKF, Paris Bronz -84 kg, Jocuri Panamericane, WKF, Mexic Bronze Open și echipe, Campionatul Pan-American, WKF, Mexic Aur -84 kg, US Open, WKF, Las Vegas Silver Echipe, US Open, WKF, Las Vegas Silver -84 kg, Cupa Americii de Nord, WKF, Montreal 2008 – Aur -84 kg și echipe, Campionatul Național, WKF, Quebec Aur -80 kg, Campionatul Mondial Wado Ryu, WKF, Echipe de bronz Vancouver, Campionatul Mondial Wado Ryu, WKF, Vancouver **Rezultatela Karate** Echipa România 1997 – Bronz -75 kg juniori, Campionatul Balcanic, WKF, Turcia 1998 – Concurent, -75 kg și echipe, Campionatul European, WKF, Iugoslavia 1999 – Concurent, -75 kg și echipe, Campionatul Mondial juniori, WKF, Bulgaria 2000 – Concurent, Open, Campionatul Mondial, WKF, Germania 2004 – Echipe de bronz, Campionatul European, WKC, Italia 2005 – Echipe de aur, Campionatul Mondial, WUKF, Brazilia 2005 – Argint -78 kg Campionatul Mondial, WUKF, Brazilia 2006 – Aur -80 kg Campionatul European , WUKF, Austria 2007 – Bronz -78 kg Campionatul Mondial, WUKF, Spania 2008 – Aur -80 kg Campionatul European, WUKF, Belgia 2009 – Bronz -80 kg Campionatul Mondial, WUKF, Ucraina 2010 – Aur -80 kg Campionatul European, WUKF , Portugalia

Vă invit să vă abonați la canalul nostru (click pe clopoțel) pentru a nu pierde nicio emisiune viitoare iar dacă vă place emisiunea, aștept cu drag un Like!

Nu uita dacă e vineri este emisiunea ta de suflet ”SALUT ROMÂNESC DIN MONTREAL!”

 
mk_OM-CN-BCe-NA

 

Mai citește: 

EMISIUNI SALUT ROMANESC DIN MONTREAL-talk-show

VASILE BELE -SEMNAL EDITORIAL. ANTOLOGIA GALAXY. AUTORI ROMÂNI CONTEMPORANI VOL 2

Leonid Șaramet-DRAGOSTEA PIERDUTĂ

DACĂ DRAGOSTE NU E NIMIC NU E -Gheorghe Gheorghiu revine la Montreal de Valentine’s Day!

INVENTAREA „IADULUI” ȘI AL „RAIULUI” MIJLOACE DE A EDUCA OMUL DE LA ÎNCEPUTUL CREȘTINISMULUI PÂNĂ ÎN PREZENT-Al Florin Tene

Abonamente 2023 la revista de colecție POEZII PENTRU SUFLETUL MEU

SUSTINE SCRIITORUL ROMAN!  Cultura se pastreaza prin scriitura!

Ce mai e nou prin librărie?

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT TIPĂRIT(softcover)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingvă de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimată full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit un semn de carte și livrare gratuită pentru comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse!

55,00 CAD

Blessing and Torment -în limba engleză- FORMAT ELECTRONIC (ebook-pdf)

Blessing and Torment- este un volum de poezii din suflet si pentru suflet al autoarei Mihaela CD, care reprezinta o traducere din limba romana în limba engleza și o adaptare a cărții de poezii Binecuvântare și chin. Volumul conține 250 de pagini imprimate color. Comanda acum volumul Blessing and Torment în format electronic(ebook) și vei primi cartea ta în email în mai putin de 24 de ore. In plus vei primi gratuit din partea autoarei încă o carte în format electronic (pdf) pentru comanda ta făcuta înainte de 31 decembrie. Mai ieftin mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

BINECUVANTARE SI CHIN( softcover)

Volumul de debut al autoarei Mihaela CD ne ofera un vast buchet de sentimente parca traindu-si viata prin poezie. Volumul viu colorat contine imagini din arhiva personala. Un volum amplu, 250 pagini, structurat in 17 capitole cu tematica diversa. Cumpara acum si vei primi in dar un semn de carte si un cupon de reducere de 30% la urmatoarea carte.

35,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.