Artistul teatrului de revista Blesk din Montreal, tenorul Leonid Saramet-invitat la SALUT ROMANESC DIN MONTREAL 

leonid

Artistul Leonid Saramet a reprezentat într-un festival trei țări!

A fost înzestrat de Dumnezeu cu o voce de aur dar și cu un suflet frumos așa cum i se cuvine unui artist complet! Invitat la VIP Studios, domnul Leonid Șaramet ne-a purtat în minunatele amintiri din copilăria și tinerețea domniei sale acolo unde a văzut lumina zilei ,pe splendidele meleaguri Basarabene pe malul Nistrului localitatea Vertiujeni. Stabilit la Montreal de aproape două decenii este un privilegiat al sorții fiind printre puținii artiști care își desfășoară activitatea cotidiană în sfera artelor. Actor la teatru dar și cântăreț de operetă cu vocea lui gravă, dar deosebit de caldă încântă publicul numeros la teatrul muzical Blesk alături de colegi cu care împarte scena. Laureat al Galei Artelor ediția a 3-a din Montreal cei prezenți la Gală au avut ocazia să-i asculte o performanță de zile mari interpretând pe scena Galei * O SOLE MIO * impecabil iar aplauzele furtunoase urmate de ovații nu au întârziat să apară din partea publicului! Domnul Șaramet nu se distinge doar prin actorie și cântat, domnia sa este și un talentat poet. În timpul emisiunii SALUT ROMÂNESC din MONTREAL a recitat câteva poezii ale căror versuri impregnate de dor, dorul ardent pentru maica iubită dar și de frumusețea meleagurilor natale parcă sunt rupte din basme. O frumoasă poveste de viață a unui OM împlinit atât profesional cât și familial pe care vă invit să o vizionați. Pe canalul nostru de youtube, VIP Studios, vă oferim poveștile românilor cu care ne mândrim într-o ambianță plăcută și destinsă, departe de tempoul alert al cotidianului. Vă așteptăm cu drag! Nu uitați să vă abonați dând click pe clopoțel pentru a nu pierde nicio emisiune viitoare. Și dacă v-a plăcut ne puteți răsplăti cu un Like.

308469425_1217038062201422_8122919394669879973_n

Vă invit să vă abonați la canalul nostru (click pe clopoțel) pentru a nu pierde nicio emisiune viitoare iar dacă vă place emisiunea, aștept cu drag un Like!

Nu uita dacă e vineri este emisiunea ta de suflet ”SALUT ROMÂNESC DIN MONTREAL!”

 
mk_OM-CN-BCe-NA

 

Mai citește: 

EMISIUNI SALUT ROMANESC DIN MONTREAL-talk-show

VASILE BELE -SEMNAL EDITORIAL. ANTOLOGIA GALAXY. AUTORI ROMÂNI CONTEMPORANI VOL 2

Leonid Șaramet-DRAGOSTEA PIERDUTĂ

DACĂ DRAGOSTE NU E NIMIC NU E -Gheorghe Gheorghiu revine la Montreal de Valentine’s Day!

INVENTAREA „IADULUI” ȘI AL „RAIULUI” MIJLOACE DE A EDUCA OMUL DE LA ÎNCEPUTUL CREȘTINISMULUI PÂNĂ ÎN PREZENT-Al Florin Tene

Abonamente 2023 la revista de colecție POEZII PENTRU SUFLETUL MEU

SUSTINE SCRIITORUL ROMAN!  Cultura se pastreaza prin scriitura!

Ce mai e nou prin librărie?

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT TIPĂRIT(softcover)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingvă de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimată full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit un semn de carte și livrare gratuită pentru comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse!

55,00 CAD

Blessing and Torment -în limba engleză- FORMAT ELECTRONIC (ebook-pdf)

Blessing and Torment- este un volum de poezii din suflet si pentru suflet al autoarei Mihaela CD, care reprezinta o traducere din limba romana în limba engleza și o adaptare a cărții de poezii Binecuvântare și chin. Volumul conține 250 de pagini imprimate color. Comanda acum volumul Blessing and Torment în format electronic(ebook) și vei primi cartea ta în email în mai putin de 24 de ore. In plus vei primi gratuit din partea autoarei încă o carte în format electronic (pdf) pentru comanda ta făcuta înainte de 31 decembrie. Mai ieftin mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

BINECUVANTARE SI CHIN( softcover)

Volumul de debut al autoarei Mihaela CD ne ofera un vast buchet de sentimente parca traindu-si viata prin poezie. Volumul viu colorat contine imagini din arhiva personala. Un volum amplu, 250 pagini, structurat in 17 capitole cu tematica diversa. Cumpara acum si vei primi in dar un semn de carte si un cupon de reducere de 30% la urmatoarea carte.

35,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.