Pictorița Monica Grecu invitata la Salut Românesc din Montreal  

317631253_817644065991865_7910102653023762199_n (1)

 

Pictorița Monica Grecu invitata la Salut Românesc din Montreal

Dragi prieteni,o nouă zi de filmări la UNIVERSUM VIP studios fiind invitată în platou, distinsa doamnă MONICA GRECU artist plastic,laureată a Galei Artelor ediția a 3-a la secțiunea pictură! Scopul acestei emisiuni este de a aduce în lumina reflectoarelor români,personalități din diverse sfere de activitate, de la oameni de artă,cultură,știință ori pur și simplu oameni de bine, însă cu toții au ceva important în comun între ei! Aduc cinste și renume comunității românești din care fac parte, prin promovarea a tot ce înseamnă, tradiții și obiceiuri românești, purtând în suflet și inimă cu cinste cel mai esențial lucru,dragostea de România și de tot ce îi definește ca români! Mărturisesc faptul că am avut onoarea și șansa să descopăr în persoana doamnei Grecu ceva profund, acel ceva ce nu poți depista într-o conversație banală, trebuie să descoperi sufletul acelei persoane atât cât îți permite să o faci. Monica Grecu este un exemplu viu de ceea ce numesc eu energie vulcanică prin puterea cu care a reușit să facă față la provocările vieții. Și-a descoperit talentul și atracția spre pictură din fragedă copilărie dar flacăra creației și-a pierdut din intensitate cu trecerea anilor.

317729929_817643762658562_4555499577080227751_n (1)

Însă un moment de cotitură din viața ei, atunci când a fost depistată cu cancer, a reaprins acel foc care mocnea în adâncul ființei. Boala nemiloasă a făcut să-și schimbe radical percepția despre viață și pe lângă frumoasa ei familie căreia s-a dedicat trup și suflet, a realizat cât de fragili și vulnerabili suntem în fața bolii, moment în care a decis să -și urmeze visul abandonat din copilărie, acela de a picta și de a descoperii tainele olăritului. Meseria de tehnician dentar o practică cu mare pasiune, care i se potrivește ca o mănușă ( fiind tot un gen de artă ) care necesită o doză semnificativă de simț artistic! O poveste de viață trăită prin prisma frumosului, marcată fiind și de vicisitudinile vieții, care adesea schimbă destinele multora dintre semenii noștri, vă invit să urmăriți în emisiunea SALUT ROMÂNESC DIN MONTREAL! Mulțumim domnului Giani Branzoiu pentru videoclipul inserat în emisiune! 

Vă invit să vă abonați la canalul nostru (click pe clopoțel) pentru a nu pierde nici un episod din emisiunea ta de suflet. iar dacă vă place emisiunea, aștept cu drag un Like!

Nu uita dacă e vineri este emisiunea ta de suflet ”SALUT ROMÂNESC DIN MONTREAL!”Vă aștept cu mare drag!

 
mk_OM-CN-BCe-NA

 

Mai citește: 

EMISIUNI SALUT ROMANESC DIN MONTREAL-talk-show

VASILE BELE -SEMNAL EDITORIAL. ANTOLOGIA GALAXY. AUTORI ROMÂNI CONTEMPORANI VOL 2

Leonid Șaramet-DRAGOSTEA PIERDUTĂ

DACĂ DRAGOSTE NU E NIMIC NU E -Gheorghe Gheorghiu revine la Montreal de Valentine’s Day!

INVENTAREA „IADULUI” ȘI AL „RAIULUI” MIJLOACE DE A EDUCA OMUL DE LA ÎNCEPUTUL CREȘTINISMULUI PÂNĂ ÎN PREZENT-Al Florin Tene

Abonamente 2023 la revista de colecție POEZII PENTRU SUFLETUL MEU

SUSTINE SCRIITORUL ROMAN!  Cultura se pastreaza prin scriitura!

Ce mai e nou prin librărie?

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT TIPĂRIT(softcover)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingvă de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimată full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit un semn de carte și livrare gratuită pentru comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse!

55,00 CAD

Blessing and Torment -în limba engleză- FORMAT ELECTRONIC (ebook-pdf)

Blessing and Torment- este un volum de poezii din suflet si pentru suflet al autoarei Mihaela CD, care reprezinta o traducere din limba romana în limba engleza și o adaptare a cărții de poezii Binecuvântare și chin. Volumul conține 250 de pagini imprimate color. Comanda acum volumul Blessing and Torment în format electronic(ebook) și vei primi cartea ta în email în mai putin de 24 de ore. In plus vei primi gratuit din partea autoarei încă o carte în format electronic (pdf) pentru comanda ta făcuta înainte de 31 decembrie. Mai ieftin mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

BINECUVANTARE SI CHIN( softcover)

Volumul de debut al autoarei Mihaela CD ne ofera un vast buchet de sentimente parca traindu-si viata prin poezie. Volumul viu colorat contine imagini din arhiva personala. Un volum amplu, 250 pagini, structurat in 17 capitole cu tematica diversa. Cumpara acum si vei primi in dar un semn de carte si un cupon de reducere de 30% la urmatoarea carte.

35,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.