Cercetătoarea dr ELENA HAIDET invitata la Salut Românesc din Montreal  

332899727_230519636083992_1340496631295826329_n

 

Cercetătoarea dr ELENA HAIDET invitata la Salut Românesc din Montreal  

Cu deosebită onoare Universum Vip studios a primit vizita distinsei doamne Dr. Elena Haideț cercetător chimist, proprietară al unui laborator de analize medicale bine cotat, cu dotări de ultimă oră și o clientelă stabilă în regiunea sudică a Montrealului.Laureată a GALEI ARTELOR ediția a-3-a 2022 secțiunea ”Români cu care ne mândrim”.

A văzut lumina zilei pe meleaguri mehedințene acolo unde chipul regelui Decebal sculptat în stâncă privește cu măreție spre Dunărea bătrână. La 3 anișori împreună cu părinții se mută în capitala Olteniei la Craiova unde rămâne până la absolvirea liceului cu profil chimie. Fiind o elevă eminentă în chimie decide să continue studiile universitare tot în acest profil însă pentru asta a fost nevoită să emigreze ( expresia domniei sale) în frumosul oraș de pe Bega,Timișoara unde urmează cursurile facultății de profil.

334961136_2980217975513728_7048128480744384252_n

După o carieră de cercetător la institutul Victor Babeș în anul 1996 alături de familie realizează cel mai mare pas, spre continentul american și se stabilesc la Montreal unde de 27 de ani locuiesc și își desfășoară activitatea alături de fiica Oana și soțul, domnul Nicolae. Pentru că astăzi distinsa familie deține o afacere de succes în domeniul biochimiei și cercetării, au fost nevoiți să ia anumite decizii ce ar fi putut pereclita viitorul familiei.

Cu o frumoasă poveste de viață depănată de doamna Dr. Haideț vă aștept la emisiunea SALUT ROMÂNESC DIN MONTREAL unde veți putea fi părtași la greutățile dar și satisfacțiile pe care le oferă viața de emigrant în Canada.

FB_IMG_1554042799021

Vă invit să vă abonați la canalul nostru (click pe clopoțel) pentru a nu pierde nicio emisiune viitoare iar dacă vă place emisiunea, aștept cu drag un Like!

Nu uita dacă e vineri este emisiunea ta de suflet ”SALUT ROMÂNESC DIN MONTREAL!”Vă aștept cu mare drag!

 
mk_OM-CN-BCe-NA

 

Mai citește: 

EMISIUNI SALUT ROMANESC DIN MONTREAL-talk-show

VASILE BELE -SEMNAL EDITORIAL. ANTOLOGIA GALAXY. AUTORI ROMÂNI CONTEMPORANI VOL 2

Leonid Șaramet-DRAGOSTEA PIERDUTĂ

DACĂ DRAGOSTE NU E NIMIC NU E -Gheorghe Gheorghiu revine la Montreal de Valentine’s Day!

INVENTAREA „IADULUI” ȘI AL „RAIULUI” MIJLOACE DE A EDUCA OMUL DE LA ÎNCEPUTUL CREȘTINISMULUI PÂNĂ ÎN PREZENT-Al Florin Tene

Abonamente 2023 la revista de colecție POEZII PENTRU SUFLETUL MEU

SUSTINE SCRIITORUL ROMAN!  Cultura se pastreaza prin scriitura!

Ce mai e nou prin librărie?

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT TIPĂRIT(softcover)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingvă de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimată full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit un semn de carte și livrare gratuită pentru comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse!

55,00 CAD

Blessing and Torment -în limba engleză- FORMAT ELECTRONIC (ebook-pdf)

Blessing and Torment- este un volum de poezii din suflet si pentru suflet al autoarei Mihaela CD, care reprezinta o traducere din limba romana în limba engleza și o adaptare a cărții de poezii Binecuvântare și chin. Volumul conține 250 de pagini imprimate color. Comanda acum volumul Blessing and Torment în format electronic(ebook) și vei primi cartea ta în email în mai putin de 24 de ore. In plus vei primi gratuit din partea autoarei încă o carte în format electronic (pdf) pentru comanda ta făcuta înainte de 31 decembrie. Mai ieftin mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

BINECUVANTARE SI CHIN( softcover)

Volumul de debut al autoarei Mihaela CD ne ofera un vast buchet de sentimente parca traindu-si viata prin poezie. Volumul viu colorat contine imagini din arhiva personala. Un volum amplu, 250 pagini, structurat in 17 capitole cu tematica diversa. Cumpara acum si vei primi in dar un semn de carte si un cupon de reducere de 30% la urmatoarea carte.

35,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.