Antrenorul Ioan Suciu invitat la Salut Românesc din Montreal  

321635774_566401985349182_488556514018455531_n

 

Antrenorul Ioan Suciu invitat la Salut Românesc din Montreal  

Dragi prieteni, atunci când mă refer la un suflet sensibil, luminos al unei persoane mă refer la atitudinea acelei persoane, la acțiunile, gesturile și desigur energia pozitivă perceptibilă pe care o transmite celor din preajma sa ș.a.m.d. UNIVERSUM VIP Studios, a primit cu cinste și onoare vizita unui asemenea OM de care aminteam mai sus, în persoana distinsului invitat, domnul Ioan Suciu (cunoscut de întreaga comunitate română din Montreal de Neluțu Suciu). Iar acest diminutiv al prenumelui i se potrivește ca o mănușă, deoarece domnul Neluțu deși are o vârstă respectabilă el are un suflet sensibil, al unui copil inocent, care percepe și privește lumea ce-l înconjoară și pe semenii lui, prin prisma bunătății și al mărinimiei de care a dat dovadă de-a lungul anilor!

Născut la Mediaș județul Sibiu, trăiește pe meleaguri canadiene la Montreal de mai bine de două decenii și s-a implicat intens în viața frumoasei noastre comunități prin diferite activități sportive și socio-culturale. A pus bazele unei echipe de fotbal ce poartă cu mândrie numele de Transilvania fiindu-i antrenor de-a lungul anilor ce au precedat după înființare, cooptând în toți acești ani în jur de două sute de sportivi români, iubitori ai sportului rege.

Alături de ei a organizat turnee și campionate de fotbal cu mult profesionalism și dedicare având sub îndrumare directă două echipe clădite de domnia sa, români desigur, care jucau în două divizii diferite, dar cu toții aparțineau de marea noastră familie de români aflați pe tărâm canadian! Iubește România cu toată ființa și sufletul, și își dedică enorm din timpul său liber, pentru a promova și susține tot ce înseamnă românesc aici la șapte mii de km depărtare de patrie!

Vă invit să urmăriți în emisiunea SALUT ROMÂNESC DIN MONTREAL și deasemenea vă invit să vă abonați la canalul youtube Vip Studios, pentru a nu pierde nici un episod din emisiunea dumneavoastră de suflet. Vă aștept cu mare drag!

321642227_550724359990292_6468993154447662569_n

 
mk_OM-CN-BCe-NA

 

Mai citește: 

EMISIUNI SALUT ROMANESC DIN MONTREAL-talk-show

VASILE BELE -SEMNAL EDITORIAL. ANTOLOGIA GALAXY. AUTORI ROMÂNI CONTEMPORANI VOL 2

Leonid Șaramet-DRAGOSTEA PIERDUTĂ

DACĂ DRAGOSTE NU E NIMIC NU E -Gheorghe Gheorghiu revine la Montreal de Valentine’s Day!

INVENTAREA „IADULUI” ȘI AL „RAIULUI” MIJLOACE DE A EDUCA OMUL DE LA ÎNCEPUTUL CREȘTINISMULUI PÂNĂ ÎN PREZENT-Al Florin Tene

Abonamente 2023 la revista de colecție POEZII PENTRU SUFLETUL MEU

SUSTINE SCRIITORUL ROMAN!  Cultura se pastreaza prin scriitura!

Ce mai e nou prin librărie?

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT TIPĂRIT(softcover)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingvă de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimată full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit un semn de carte și livrare gratuită pentru comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse!

55,00 CAD

Blessing and Torment -în limba engleză- FORMAT ELECTRONIC (ebook-pdf)

Blessing and Torment- este un volum de poezii din suflet si pentru suflet al autoarei Mihaela CD, care reprezinta o traducere din limba romana în limba engleza și o adaptare a cărții de poezii Binecuvântare și chin. Volumul conține 250 de pagini imprimate color. Comanda acum volumul Blessing and Torment în format electronic(ebook) și vei primi cartea ta în email în mai putin de 24 de ore. In plus vei primi gratuit din partea autoarei încă o carte în format electronic (pdf) pentru comanda ta făcuta înainte de 31 decembrie. Mai ieftin mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

BINECUVANTARE SI CHIN( softcover)

Volumul de debut al autoarei Mihaela CD ne ofera un vast buchet de sentimente parca traindu-si viata prin poezie. Volumul viu colorat contine imagini din arhiva personala. Un volum amplu, 250 pagini, structurat in 17 capitole cu tematica diversa. Cumpara acum si vei primi in dar un semn de carte si un cupon de reducere de 30% la urmatoarea carte.

35,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.