Eveniment: 27 aprilie2024 CULORI DE PRIMAVARA-Montreal

434393295_7157368277665610_1476438718936222811_n

Eveniment: 27 aprilie 2024 CULORI DE PRIMAVARA-Montreal

data : 27 aprilie 2024 ORELE 18.00
la Domaine Roman, BERTHIERVILLE
MUZICA si POEZIE, DANS si VOIE BUNA

Editura Globart Universum din Montreal  împreună cu UNIVERSUM VIP STUDIOS si Revista Poezii pentru sufletul meu va invita sâmbătă 27 aprilie 2024 la Domeniul ROMAN din Berthierville (70 km de Montreal)  la un eveniment inedit: Culori de primăvară!

In cadrul acestui eveniment cultural artistic va avea loc si lansarea cărții de critică literară, articole, impresii si eseuri  RECOLORAREA CUVANTELOR a autoarei MIHAELA CD 

Participanții  la  eveniment vor avea bucuria  să o reîntâlnească pe șarmanta prezentatoare a GALEI ARTELOR  dna EDVIGA IORDACHI   cât si pe  numeroși artiști talentați ai comunității românești de la Montreal

ARTISTI INVITATI:  

LORENA APIAN
ALEXANDRA COVACIU
RALUCA ANDRA COVACIU
ECATERINA BAJENARU
DIANA VIRLAN
BOGDAN IURCU
RADU COVACIU
CALIN APIAN
 

INVITATI SPECIALI

Prof dr DAN SEMENESCU
ADRIAN ARDELEAN-Emisiunea Ora Românească Montreal
Alti invitați surpriză!
 
Un program variat cu multă muzică si poezie, surprize extraordinare si bineînțeles un meniu complet ca la mama acasă pregătit de stafful de la Domaine ROMAN– MENIUL cuprinde aperitiv si felul 2 si felul 3 si tort si sampanie (este pe afiș, exista si meniu de post si meniu pentru copii). Bilet 110 adult si 65 pt copii.
Toti cei prezenți vor primi cartea care se lansează gratuit.
Vă așteptăm cu drag, să petrecem împreună o seară extraordinară in care veți putea asculta interpreți de muzica clasică, ușoară populară si folk.
 
 
Johnny Ciatlos Deak 
senior editor Globart Universum
 
ST-left
 
 

Mai citește: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Donează din suflet pentru sufletul tău!

 
 
 
 
 

 

REVISTA TIPARITA NUMARUL 15 POEZII PENTRU SUFLETUL MEU

Cumpără numărul 15 al revistei de colecție Poezii pentru sufletul meu, cu numai 20 CAD .De o calitate excepțională imprimata color revista de colecție Poezii pentru sufletul meu este o revista trimestriala de literatura, arta și cultura ce iți aduce frumosul în suflet.

20,00 CAD

rev-14-copy-2-1

FORMAT ELECTRONIC (ebook) al revistei PPSM nr 14

Cumpără numărul 14 al revistei de literatura arta și cultura ”Poezii pentru sufletul meu” în format electronic .Revista în format pdf iți va fi livrata în email in următoarele 48 de ore! Avantaje: mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

10,00 CAD

REVISTA TIPARITA NR 13 POEZII PENTRU SUFLETUL MEU

Cumpără numărul 13 al revistei de colecție Poezii pentru sufletul meu, cu numai 20 CAD .De o calitate excepțională imprimata color revista de colecție Poezii pentru sufletul meu este o revista trimestriala de literatura, arta și cultura ce iți aduce frumosul în suflet.

20,00 CAD

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.