În brațele tale    

 

autor Mihaela CD

 

În brațele tale    

Autor Mihaela CD

 

 

Marea se scurge-n pietrișul privirii

Ș-apoi se sparge-n înspumate valuri  

Tolba cu vise-i sortita pieirii … 

Că-n drumul său izbitu-s-a de maluri  

 

…Și-n susurul sufletului de copil  

Îmi cântă o  cristalină vioară …

Ce mult aș dori… să pot să vin tiptil

În vise să-ți mai fiu o domnișoară…

 

Cascade-aleargă prin nopțile triste

Se-înfig printre gândurile ce imi dorm 

Și freamătă-n vis genele-mi artiste …

…Și in primitoarele-ți  brațe adorm.

7 carti

Mai citeste : 

IMPRESII despre Gala Artelor- editia a 2-a la Montreal

COMANDA cartile autoarei Mihaela CD

Invitatie -antologia GALAXY -ECOURI LITERARE ROMANESTI

 

 

QUATRO-Daruieste-i inimii tale bucurie! -in format TIPARIT (softcover)

Cumpara cele PATRU ”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele ‘Pasi de catifea(250 pag)”,”Uneori elefantii zboara”(250 pag) ”Focul din Noi” (240 pag) si ”Binecuvantare si chin”(250 pag) in format electronic si daruieste-i inimii tale bucurie! Comanda acum la pret promotiona,l inainte de lansare, pachetul QUATRO [990 pagini] in format TIPARIT [in valoare de 150 $] la numai 130$!

130,00 CAD

Dialog Peste Ocean FORMAT TIPATIT(softcover)

Cartea Dialog peste ocean a autoarilor Mihaela CD si Trandafir Simpetru vine sa confirme inca o data universalitatea dialogului literar dincolo de orice distante geografice.Cele 200 pagini va vor purta pe valurile lirice inspumate ale eternei teme: iubirea! Comanda acum cartea DIALOG PESTE OCEAN fiecare carte este insotita de un semn de carte din partea autoarilor

35,00 CAD


Descoperă mai multe la Poezii pentru sufletul meu

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

3 gânduri despre „În brațele tale    

  1. Trăirile, gândurile care au plăsmuit această frumoasă, aleasă poezie ,, În brațele tale,, face ca aceasta să fie ca o perlă găsită când,, Marea se scurge-n pietrișul privirii,,…..Citind poezia și recitind-o am dedus că sunt în posesia unei scrisori de dragoste , nesigilată, deci aveam dreptul să intru în intimitatea semnatarei ,, Și-n susurul sufletului de copil/ ,, am simțit prin fiecare cuvânt, fiecare vers, sunetul, mângâierea dată de ,, o cristalină vioară,, . Lectura acestei poezii atât de delicată mi-a indus gestul de a mă retrage ( cu dorința de a reveni la lectura acestei poezii) încet pentru a nu perturba realitatea visului, sau visul unei realități dorite , mărturisită ,, să pot să vin tiptil/ În vise să-ți mai fiu o domnișoară..,,/ Sub o stare de beatitudine, rodul lecturii acestei poezii semnata Autor MIHAELA CD, cascada gândurilor mele m-a dus ( cine a citit cartea ,, Dialog peste ocean,, autori –Mihaela CD și T, Sîmpetru știu la ce mă refer) la recitirea poeziei ,, ÎNTRE PIETRE STĂ APA NEUITĂRII..,, autor T S.. ca un răspuns……..

    Apreciat de 1 persoană

  2. MINUNAT! Desi nu va cunosc am gasit in dumneavoastra un suflet cald si intelept care poate strabate armura cuvintelor pana in miezul trairilor dinaintea nasterii lor.Va multumesc din inima!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.