Nora in cautatea identitatii -fragment -Fuga

243232463_1330012364100931_6246198388322054391_n

Nora in cautatea identitatii

Autor: Mara Popescu Vasilca 

 fragment

Fuga

Nu știu cât timp a trecut, sunt în mașină cu mâinile pe volan. Mă dau cu capul de el, întrebându-mă: de ce, de ce? Cine sunt eu ca să pot să mă joc cu viața lui, el care a sperat că mă voi dărui lui, care tânjea după mine, voia să mă iubească, să simt ce căutam, diferențe, diferențe de comportament, de stil, de voință de a finaliza o acțiune, atunci când cineva te vrea cu adevărat? Sau se folosește de mine ca să poată să pregătească terenul pentru o altă dată? Cine sunt eu? Înșir cuvinte, stau la răscruce de dor nebun. E vina mea, nu am știut să mă retrag elegant. Sau poate îmi e frică de el. Am simțit că el e cel care preluase conducerea jocului. Nu mai eram eu cea care trebuia să-l duc la dorința de a mă avea și apoi să-l salut.

După ce s-a terminat tangoul, m-a eliberat, a lăsat mâinile să cadă pe lângă trup. Atunci eu am luat geanta și am scăpat pe ușă, alergând spre Capșa ca o disperată, voiam să beau ceva. Nu mai știu de ce am scăpat, el rămăsese acolo.

Mă urc în mașină, mă întorc la el, repede, am lăsat ceva neterminat. Îmi este teamă, nu știu ce face.

Intru din nou, ușa rămăsese deschisă, aud o vioară care scoate niște sunete ciudate, pare că plânge, sunete de jale. E lângă pian, în picioare, cu vioara. Are părul căzut peste chip, peste față, de parcă se rușina de ce făcuse, stătuse la jocul unei femei care voia doar să se distreze, era goală pe dinăuntru.

-Nici măcar tangoul nu a mișcat inima ta de dorință arzătoare. Dispăruse magia? Nu-ți fie frică, hai vino să mai dansăm lipiți.

Și eu să-i răspund cu un sărut, și așa îl fac să-și piardă mintea.

Iar stăm lipiți, e liniște. Dansăm, ne mișcăm, o luăm de unde lăsasem ceva neterminat, lăsăm visele să vină, cine știe, poate că se vor împlini. Suntem unde fusesem înainte, pe ringul de dans, eu îl voi conduce acum spre un tărâm străin, cu o dorință aprinsă, înăuntru, el și eu, începem din nou tangoul de acolo de unde l-am frânt. Simțim creșterea tensiunii, ne privim adânc în ochi, temperatura se ridică, simțim dorințe arzătoare, ne pierdem în iubire, timpul doar curge, unde se sfârșește, nimeni nu știe, nici chiar noi…

Nora---4-carti

Următoarele cărți au fost publicate în format electronic pe marile librării digitale internaționale online, de exemplu: Googleplay, Apple – book,  Barnes & Noble.

       Vanda, între dorință și rațiune

       Nora, în căutarea identității

        Paula, împlinire târzie

        Catia, gustul amar al trădării

        Ursula, o mamă judecată de copii

        Bianca, printre castele de nisip.

        Stăinii

Mai citeste : 

Profil Gold: Mara Popescu Vasilca

Florin Caprar despre romanul Bianca, printre castele de nisip de Mara Popescu Vasilca

Mara Popescu Vasilca- o Zeițǎ a romanului de dragoste plinǎ de înțelepciune

Măiestria de a stârni emoții-Lacrimioara Iva -recenzie-Nora, in cautare identitatii-Mara Popescu Vasilca

QUATRO-Daruieste-i inimii tale bucurie! -in format TIPARIT (softcover)

Cumpara cele PATRU ”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele ‘Pasi de catifea(250 pag)”,”Uneori elefantii zboara”(250 pag) ”Focul din Noi” (240 pag) si ”Binecuvantare si chin”(250 pag) in format electronic si daruieste-i inimii tale bucurie! Comanda acum la pret promotiona,l inainte de lansare, pachetul QUATRO [990 pagini] in format TIPARIT [in valoare de 150 $] la numai 130$!

130,00 CAD

Dialog Peste Ocean FORMAT TIPATIT(softcover)

Cartea Dialog peste ocean a autoarilor Mihaela CD si Trandafir Simpetru vine sa confirme inca o data universalitatea dialogului literar dincolo de orice distante geografice.Cele 200 pagini va vor purta pe valurile lirice inspumate ale eternei teme: iubirea! Comanda acum cartea DIALOG PESTE OCEAN fiecare carte este insotita de un semn de carte din partea autoarilor

35,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.