Mai vino….   

autor Mihaela CD

Mai vino…. 

Autor Mihaela CD

Mai vino pe potecile de dor

Ce ni le împodobeam cu iubire 

Mai vino pe-al tineretii  ogor

Să ne-mbătăm iar cu fericire

 

Mai vino-mi  pe aleile cu tei 

Unde m-ai sărutat prima oară

Mai vino iară să aprinzi scântei

Sădește-mi  jarul de-odinioară 

 

Mai vino să ne colorăm visul

Și să zburăm mereu în vesel dans

Mai vino să mai depanăm fusul

Cu pașii cei mărunți in ritm de vals.

 

Mai vino…

 

Mai citeste : 

IMPRESII despre Gala Artelor- editia a 2-a la Montreal

COMANDA cartile autoarei Mihaela CD

Invitatie -antologia GALAXY -ECOURI LITERARE ROMANESTI

QUATRO-Daruieste-i inimii tale bucurie! -in format TIPARIT (softcover)

Cumpara cele PATRU ”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele ‘Pasi de catifea(250 pag)”,”Uneori elefantii zboara”(250 pag) ”Focul din Noi” (240 pag) si ”Binecuvantare si chin”(250 pag) in format electronic si daruieste-i inimii tale bucurie! Comanda acum la pret promotiona,l inainte de lansare, pachetul QUATRO [990 pagini] in format TIPARIT [in valoare de 150 $] la numai 130$!

130,00 CAD

Dialog Peste Ocean FORMAT TIPATIT(softcover)

Cartea Dialog peste ocean a autoarilor Mihaela CD si Trandafir Simpetru vine sa confirme inca o data universalitatea dialogului literar dincolo de orice distante geografice.Cele 200 pagini va vor purta pe valurile lirice inspumate ale eternei teme: iubirea! Comanda acum cartea DIALOG PESTE OCEAN fiecare carte este insotita de un semn de carte din partea autoarilor

35,00 CAD

2 gânduri despre „Mai vino….   

  1. Alăturată alaiului cu cei care au semnat adeziunea de a citi , cu plăcere,poezii semnate Autor Mihaela CD , fermecată de,, Freamătul iubirii ,,Mai zăbovesc o clipă și în șoapte de amor/,, să percep cum ,, Simțirile de dragoste se adună-n convorbiri,,/și cum ,, Prin freamătul iubirii se aude ,,/ aude autoarea meritatul, așteptatul, primitul ,, Te ador,,..Poezie cu poezie sunt trecute ,, Prin clepsidra vieții,,, de către poetă, pentru care nisipul clepsidrei este în fiecare vers măcinat cum ar fi nisipul sub piciorul unui dromader pentru care trăirile, iubirile nu sunt,, fata morgana,, sunt oaze adevărate la care ajunge pentru aș potoli setea de cuvânt , de creație frumoasă cu tot regretul că ,, Sunt o străină pentru tine,,,…(de ce? ),, Nu știi de-s tristă ori voioasă//Căci în poze eu adesea zâmbesc/ Dar viața-i…o capricioasă …/Și toamnele în mine îmi cresc,,. După un timp de contemplare prin ,, Deșteptate clipe,, când ,, Și inimile vibrează-n joc aprins,, / printr-o discreție indiscretă am parte de o poezie-chemare ,, Mai vino,,,.. vin, citesc, apoi plec în trăirile, amintirile mele lăsând la locul lor așa cum au fost brodate ,, în filigran,, versurile poezii cum ar fi ,, Mai vino să ne colorăm visul / Și să zburăm mereu în vesel dans./,,……,, Mai vino,,..,, Cu pașii cei mărunți în ritm de dans,, .

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.