Azurul din revărsarea noastră  

 

autor Mihaela CD

 

Azurul din revărsarea noastră  

Autor Mihaela CD

 

Mă doare albastrul din suflet

Ce-i verde-turcoaz submarin

Și-n veșnicul tremur și umblet

Tresar șoaptele-mi bleumarin

 

Sunt scoica ce plânge și tace 

În luciul ce-n minte-l dezmierzi

Și-n freamătul umbrei opace

Sunt marea în care te pierzi

 

Mă doare dragostea albastră

Cea care-o tot pictam în doi

Azurul din revărsarea noastră

Te cheamă să-mi vii înapoi !

Mai citeste : 

IMPRESII despre Gala Artelor- editia a 2-a la Montreal

COMANDA cartile autoarei Mihaela CD

Invitatie -antologia GALAXY -ECOURI LITERARE ROMANESTI

 

QUATRO-Daruieste-i inimii tale bucurie! -in format TIPARIT (softcover)

Cumpara cele PATRU ”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele ‘Pasi de catifea(250 pag)”,”Uneori elefantii zboara”(250 pag) ”Focul din Noi” (240 pag) si ”Binecuvantare si chin”(250 pag) in format electronic si daruieste-i inimii tale bucurie! Comanda acum la pret promotiona,l inainte de lansare, pachetul QUATRO [990 pagini] in format TIPARIT [in valoare de 150 $] la numai 130$!

130,00 CAD

Dialog Peste Ocean FORMAT TIPATIT(softcover)

Cartea Dialog peste ocean a autoarilor Mihaela CD si Trandafir Simpetru vine sa confirme inca o data universalitatea dialogului literar dincolo de orice distante geografice.Cele 200 pagini va vor purta pe valurile lirice inspumate ale eternei teme: iubirea! Comanda acum cartea DIALOG PESTE OCEAN fiecare carte este insotita de un semn de carte din partea autoarilor

35,00 CAD

4 gânduri despre „Azurul din revărsarea noastră  

 1. Nemărginit de frumos, într-un mister de simboluri prin culoare și nuanțe, este azurul sub care se află ,, azurul din revărsarea,, versurilor, imaginilor sugestive , trăirilor acelei care îi spune… (îmi spune, ne spune, ) că,, Sunt scoica ce plânge și tace…,,! Citind versurile ești transpus în cadru, îți imaginezi că te apropii de această ,, scoică,, , de mirificul în care ,, albastru,,ca un maestru și ucenicele lui turcoaz și bleumarin, i-a adus nemărginirea iubirii , ea însăși este o mare de iubire în care se pierde cel care este rechemat. Un boem , un protector al iubirii este ,, Azurul din revărsarea noastră,, atât de personalizat printr-un nume Mihaela CD, nume minunat ca un ,, azur,,, un senin de sub care citind poezia mult timp nu m-am desprins de,, albastru ,, și ucenicele lui…

  Apreciat de 1 persoană

 2. Va mulțumesc foarte mult, ma bucur sincer ca ați scris acest comentariu, ca ați înțeles poezia și ca va place doamna Mihalachi! Pentru a înțelege aceasta poezie e nevoie de multa finețe și sensibilitate a sufletului ceea ce evident dumneavoastră aveți!

  Apreciază

 3. Un spectacol în albastru, cu nuanțe influențate de intensitatea trăirilor, o pictură lirică, tablou ce împrăștie mireasma valurilor, de parcă ar fi real. O chemare, plecată dintr-un suflet sensibil, exprimată în șoapte „bleumarin”, culoarea mării „verde turcoaz”, straveziul lucios al unei scoici, „dragostea albastră”, marea prezentă permanent, ca aducere aminte a iubirii, a timpului petrecut împreună.
  Sufletul plin de gingășie al Mihaelei CD, se revarsă asupra cititorului, prin vers mirific, precum valurile mării asupra nisipului fierbinte dornic de farmecul mângâierii albastre.
  Admirație pentru prilejul ce m-a dus la visare, pentru transparența sentimentelor transmise!

  Apreciat de 1 persoană

 4. Mulțumesc din inimă Gabriela Raucă pentru acest frumos comentariu care citește gingaș și atent cu multă delicatețe și pricepere, dincolo de cuvinte dincolo de versuri, pană în inima mea, unde sălășluiește într-adevăr dragostea mea infinită pentru mare/ ocean.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.