Mara Popescu Vasilca – Invitație -Bianca  printre castele de nisip 

depositphotos_350795048-stock-photo-side-view-elegant-girl-embracing

Mara Popescu Vasilca -fragment din Romanul  Bianca  printre castele de nisip 

           Invitație

          – E târziu, Bianca, nu cred că vrei să pleci la ora asta. Nu ți-e frică de mine, sper. Poți să stai liniștită. Nu te atac, mă asigură cu un zâmbet în treacăt.

          Aprinde toate luminile.

       – Aici e baia în care se intră direct din dormitor.

         În timp ce el îmi arată ce mai e pe acolo, încep să mă dezbrac, de față cu el. Las hainele prin casă, aruncate pe jos. Nu e deloc impresionat. La câte femei a văzut dezbrăcate, pare sigur că eu nu pot să-i ofer un spectacol deosebit. Le adună și le lasă pe un fotoliu. Dar, mai întâi, le miroase. Las și bikinii, sunt curioasă ce face. Se apleacă, îi apucă delicat, îi apropie din ce în ce mai mult, privindu-mă cu câtă curiozitate îl urmăresc. Nu sunt de loc surprinsă de ce face. Vrea să vadă până unde pot eu să întind coarda. Nu mai făcusem dragoste de când plecasem din Paris cu Pascal. Sunt la o leoaică în călduri.  Simt o nevoie teribilă să-l am pe Vlad, mai ales pentru că a reușit să-mi descuie mintea, și acum văd, simt că a umblat la suflet. Acum aștept să umble și la corp. Nu poate fi mai rău decât cu răposatul. E mai tânăr, e forțos. Îl depășește și pe Pascal care între timp pierduse din virilitate și dorința de a face dragoste, așa ca acum câțiva ani. Mă caută, vine spre mine, se apropie, lasă să alunece ultima piesă care-i acoperea partea intimă, albă ca neaua, Calvin Klein, la picioarele drepte, frumoase, incitante. Scoate un picior, face un pas la stânga de parcă ar fi spus, dacă vrei să mă cunoști și ai curaj, vezi ce parfum au.

Bianca---4-carti

Mă îndrept spre ei, nu mă aplec, bag piciorul și îi ridic până când ajung în mâna mea. Nu-l slăbesc din ochi. E intrigat și curios. Se vede că e la o primă experiență cu o leoaică. O femeie de la care se poate aștepta la orice. Asta-l incită. În fond știu că o dată ce m-a adus acasă la el, finalul va fi în pat. Asta știa și el cu singuranță. Suntem goi, nu facem caz, mai fusesem în asemenea situații dar cu alți parteneri. Este totuși o problemă. Nu știu ce să fac. Să-l las pe el sau să iau eu inițiativa? Ca să scurtez momentul, să-i arăt că nu-mi este frică de el, statuia superbă din fața mea, nesperată, mă apropii și-l îmbrățișez. Las capul pe umărul lui. Simt cum mă prinde cu palmele de fundulețul delicat, care era complet lipit de el, se îndreaptă calm spre patul așezat ciudat, pe colțul camerei. Nu se eliberează de mine, eu asta așteptam. Nu spune nimic, se crează o atmosferă tacită de dorință puternică. Se așează pe spate cu mine deasupra, voia să-mi facă onoarea să fac ce vreau cu el. Se așteapta să fiu expertă, că ce-i spusesem că mă învățase Pascal era maxim. Abia astăzi am să învăț să fiu o femeie. Confirmă, gradul meu de seducție e slab. Mi-am găsit nașul mă gândesc. Are dreptate, trebuie să recunosc.

     -Sau ai uitat, sau nu ai avut un instructor bun, Bianca.

     Îmi spune, în furia dorinței de a mă satisface pentru toate dățile când mă mulțumeam cu puțin. Credeam că e maxim. Dar nu era așa nici pe departe. Acum îmi dau seama. Dragostea trebuie să fie simplă și incitantă până la cele mai incredibile descoperiri ale corpului uman…

                                                       *** 

MPV-Dragostea2 (2)

Toate cărțile Marei Popescu Vasilca  au fost publicate în format electronic pe marile librării digitale internaționale online, de exemplu: Google play, Apple – book,  Barnes & Noble. Este suficient sa  dați o căutare  scriind numele autoarei Mara Popescu -Vasilca și veți găsi  cărțile sale în format electronic! 

FACEBOOK SUS-2

Mai citeste: 

Creații literare- Mara Popescu Vasilca

Mara Popescu Vasilca -IMPRESII DE LA CITITORI

Mara Popescu Vasilca- o Zeițǎ a romanului de dragoste plinǎ de înțelepciune

Gustul binelui pe buze-recenzia romanului ”Ursula, o mamă judecată de copii” MARA POPESCU-VASILCA

În căutarea fericirii-recenzie de Mihaela CD- Vanda intre dorinta si ratiune

În curând- Vanda, între dorință și rațiune-ediția a 2-a -Cuvântul  editorului

Wow! Oferte promotionale!

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.