,,Flori,culori,armonie”-vernisaj OFELIA ARMASU

 
289149099_10159107884056872_5453668229780589432_n (1)
 

,,Flori,culori,armonie”-vernisaj OFELIA ARMASU

 
Sub genericul ,,Flori,culori,armonie” Consulatul Général al României la Montreal a fost gazda vernisajului Expoziției personale OFELIA ARMASU,artist plastic.
Este primul eveniment care are loc, la sediul Consulatului,după intrarea la post a Doamnei Consul   Cristina Marinescu,Gerant interimar.Doamna  Consul Cristina Marinescu,în cuvântul său, a fost încântată de acest eveniment,organizat la sediul Consulatului în speranța că vor mai urma și altele.
Directoarea Școlii Junimea Română din Montreal,doamna Otilia Tunaru a evocat,pe scurt personalitatea artistei,dar și aportul pe care l-a adus,ca profesor,în cadrul Scolii la formarea elevilor în arta picturii.
A urmat un mini spectacol susținut de elevii Scolii,care a făcut deliciul serii.
Am ascultat o înregistrare compusă la pian de Marko Vukovic elev al scolii,un vals în sol major cu care participă la Concursul federal.de muzică clasică.Mult succes pe mai departe!
 
 
In continuare subsemnata, prietena de peste 25 de ani cu artista am trecut în revistă,pe scurt,calitățile acesteia în domeniul care,-l stăpânește cu brio și am menționat faptul că în fototeca de aur a Adunării Naționale din Quebec se află una din icoanele sale oferită cu prilejul vizitei comunității romane la Adunarea Națională din Quebec(2 noiembrie 2006),vizită pe care fiecare comunitate o poate face o singură dată,si primită de dl.Michel Bissonnet,presedinte.
După prezentări invitații au admirat frumoasele tablouri viu colorate,tablouri pictate în cei 2 ani de pandemie. Expozitia este deschisă până la sfârșitul lunii iulie.
Tablourile Ofeliei Armasu sunt pictate cu sufletul.Am plecat acasă încărcați sufletește de frumos.
 
Ana Maria Surugiu 
jurnalist , Montreal 
 
 

Mai citește: 

O ÎNTÂLNIRE DE  BUN AUGUR CU NOUA ECHIPĂ A CONSULATULUI ROMÂN DE LA MONTREAL 

O zi specială,cu încărcătură emoțională de proporții! Gala Meritas 2022

Impresii după lansarea cărții PRIN OCHII MEI autor Mihaela CD

Mihai Eminescu comemorat la Montreal- 133 de ani de la moartea sa.

ÎMPREUNĂ  CU GRUPUL VOCAL ARMONIA DE  ZIUA MAMEI  LA DOMENIUL ROMAN 

Evenimentul ”Să iubim în orice anotimp” la Hanul Moldovenesc din Canada

 

Revista TIPARITA nr 7/2021 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 7 al revistei Poezii pentru sufletul meu, 15CAD si participa la concurs ! Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

20,00 CAD

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Un gând despre „,,Flori,culori,armonie”-vernisaj OFELIA ARMASU

  1. ,, ,, FLORI CULORI ȘI ARMAONIE,, SE ALĂTURĂ ȘI MULTE FELICITĂRI ȘI DIN PARTEA MEA ( un simplu privitor cu ochii admirativi)…PRIVIND ACUM ȘI NU NUMAI ( pe internet) PICTURILE DOAMNENI OFELIA ARMAȘU.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.