Liliana Moldovan *BIBLIOTECA SUFLETULUI MEU

LILIANA MOLDOVAN

BIBLIOTECA SUFLETULUI MEU

Autor:  Liliana Moldovan 

FRÂNTURI DINTR-UN HAOTIC JURNAL SENTIMENTAL

  Când merg prin bibliotecă sufletului pășesc în vârful picioarelor să nu tulbur fumul amintirilor adunat peste ani. Cărțile vieții mele, ca și cărțile vieții fiecăruia dintre noi,  au fost multe și variate. Mângâiate de bucurie și noroc, s-au primenit la focul gândurilor și al iubirilor de cărți și de oameni. Cărțile vieții mele se scriu neîncetat, și acum, cu penelul, mai mult sau mai puțin banal, al fiecărei zile. Există acolo pagini de un de un calm desăvârșit, există pagini acoperite cu sudoare și foi decorate cu speranțe. Unele pagini au colțurile îndoite ca și cum mintea  s-ar putea întoarce la ele exact în maniera în care au fost rânduite.        Plimbându-mă prin cartea destinului îndrăznesc să mă întreb : există oare o rânduială strictă a  vieții fiecăruia dintre noi? Ne mișcăm în granițele unui destin care își  croiește  singur aripile sau reușim să zburăm doar cu puterea imaginației sorbind vremelnic  din elixirul iubirii și al siguranței de sine? Cine, oare, ne-nvăluie anii într-un decor de lacrimi ori ne trimite pe o scenă de poveste?

 

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.