PARTICIPA LA CONCURSUL GALA ARTELOR ediția a-4-a 2023!

 
afis concurs revista 12
 

Dragi colaboratori,

 
Vă reamintim că înscrierea la concursul GALA ARTELOR LA CEAS ANIVERSAR EDIȚIA a 4-a este până în 30 APRILIE 2023!
Fiind vorba despre GALA ARTELOR  care este aniversarea  revistei TIPĂRITE  bineînțeles că și  concursul se desfășoară în revista tipărită ( are loc  în al patrulea număr  adică  nr 4-8-12-16-20 etc …)  de această dată am ajuns la  numărul 12/2023 unde vor fi publicate materialele selecționate la cele două categorii: 
ARTA ÎN IMAGINI și CREAȚII LITERARE  iar premiile se vor acorda în cardul EVENIMENTULUI GALA ARTELOR ce va avea loc în 2023 (data exacta 26 AUGUST 2023)
Tot în cadrul evenimentului  GALA ARTELOR ediția a 4 -a  vor fi lansate și cele 3 volume ale antologiei ÎMPREUNĂ la care vă invităm să participați. ( detalii aici) 
Vă invităm să participați și să trimiteți un email la adresa revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com
Mai multe detalii  despre concurs și modalitățile de înscriere  le găsiți aici: 

 

Invitație la concurs: Gala Artelor la ceas aniversar ediția a 4-a- cu participare în revista de colecție nr 12 tipărită

important

A NU  SE CONFUNDA  CONCURSUL DIN REVISTA TIPĂRITĂ CU  EVENIMENTUL ÎN SINE!

DSC08303 (2)EVENIMENTUL  ANUAL GALA ARTELOR- (diplome)

Deși ambele poarta același nume ”GALA ARTELOR”, evenimentul reprezintă o manifestare artistică ce are loc an de  an la Montreal  cu ocazia  aniversării revistei ”Poezii pentru sufletul meu”  în cadrul căruia se aduce recunoștință colaboratorilor , partenerilor și  membrilor comunității  românești  în care își desfășoară activitatea. In cadrul  acestui eveniment grandios  sunt oferite Diplome de excelentă membrilor comunității  (pe diverse secțiuni), Diplome de excelentă sau Diplome cu specific ( penița de aur, stejarul de aur)   colaboratorilor  de seamă aflați în lumea întreagă, Diplome și titluri onorifice  oferite  membrilor clubului Gold care susțin revista tipărită și Diplome de excelentă participanților la antologii  sau alte proiecte literare organizate de editura Globart Universum  care este organizatorul acestei Gale. Cu ocazia acestui grandios  eveniment  se premiază și  câștigătorii concursului  GALA ARTELOR LA CEAS ANIVERSAR! 

CONCURSUL  ANUAL GALA ARTELOR LA CEAS ANIVERSAR (-premii) 

png-clipart-gold-medal-trophy-1st-emblem-medal-thumbnailDeși foarte multă lume face o confuzie intre evenimentul  și concursul  ce poartă același nume ”GALA ARTELOR”,ele sunt două lucruri distincte care însă converg în aceeași sărbătoare a aniversarii revistei Poezii pentru sufletul meu. Deși la  evenimentul  Gala artelor se oferă  Diplome de excelentă și  recunoașteri multiple pe diverse  categorii, totuși pentru a  obține un PREMIU   trebuie să participați la un concurs! Un PREMIU  înseamnă  o  înscriere, o participare și o evaluare  în urma  unui  concurs. Premiile sunt diferite fată de  Diplomele de Excelentă acestea conferă  un loc pe un podium fie că este standardizat cu locurile  1-2-3  fie cu Titluri de merit: SUPER, FORMIDABIL , MAGNIFIC, EXCELENT ,PREMIUM, GENIAL,   acestea certifică un  anumit nivel. 

Vă așteptăm cu drag în revista noastră de colecție!

 

giphy_origDespre revistă :

Revista Poezii pentru sufletul meu  NU este subvenționată, ea există din munca benevolă a unor oameni  cu suflet mare,tot ce se face este numai  din fonduri proprii cu singurul scop de a dărui frumosul prin artă, literatură și  cultură.Este o muncă imensă pentru că revista a crescut fulminant! Acceptăm cu drag  în echipa noastră benevoli care pot ajuta la  redactare, distribuție, culegere de date, marketing și corespondentă.

Revista are o  calitate superioară, designul fiind asigurat de profesioniști care muncesc benevol. Hârtia aleasă este de cea mai bună calitate. Costurile pentru creații literare sunt aceleași  ca și  cele pentru  artă în imagini .

Publicarea în revista on line este și rămâne gratuită  dar publicarea în revista  tipărita se plătește! Pachetele pe care vi le oferim diferă în funcție de cantitatea materialelor MINIMAL BASIC sau SUPER STAR   și număr de apariții [abonamente]. Toti colaboratorii care se abonează la publicare în 4 numere de revistă intră automat în clubul GOLD.

Clubul Gold:gold1

Clubul GOLD  este un club de ONOARE al colaboratorilor  revistei și constituie un privilegiu  aderarea la acest club !Mai multe despre Clubul Gold  puteți citi aici : Clubul GOLD al revistei tipărite

Clubul GOLD vă oferă următoarele facilitați:

-publicitate gratuită în revista noastră on line : pagina proprie profil Club Gold , sub pagini cu  recenzii, articole, creații, imagini ale cărților /picturilor, cărți spre vânzare , picturi , sculpturi spre vânzare, lansări de carte , evenimente, vernisaje, înregistrări, fotografii, videoclipuri, cv literar/ artist  și alte oferte exclusive.  Cu ocazia  unor evenimente membrii clubului Gold  vor primi diplome  și titluri onorifice.

Vă așteptăm cu drag în revista de colecție nr 12,  tipărită !

Echipa Poezii pentru sufletul meu 

Vă așteptăm cu drag în revista noastră de colecție!

 

Writer+Gif

Echipa ”Poezii pentru sufletul meu ”

Mai citește: 

Invitație de participare la antologiile tematice ”ÎMPREUNĂ” editura GLOBART UNIVERSUM *Montreal 2023

Cum pot publica si eu in revista?

Clubul GOLD- Ambasadorii culturali ai revistei noastre tiparite!

De ce sa cumparam cartile unui autor?

Johnny Ciatlos Deak câștigă PREMIUL LIGII SCRIITORILOR  DIN ROMÂNIA ” CARTEA DE ANTOLOGIE SI CULTIVARE A VALORILOR LITERARE 2022” cu volumele GALAXY  editura GLOBART UNIVERSUM! 

Premiile concursului GALA ARTELOR la ceas aniversar ediția a 3-a secțiuni: arta în imagini și creații literare (publicați în revista tipărita nr 8/2022) 

IMPRESII de la GALA ARTELOR ediția a 3-a Montreal, 2022

PREZENTAREA FRUMOSULUI și FRUMUSEȚEA PREZENTĂRII: Edviga Iordachi

Donează din suflet pentru sufletul tău!

Genesis-amprente scriitoricești, interviu cu scriitoarea Mihaela CD

Salut Romanesc din Montreal *emisiunea ta de suflet 

Invitație la concurs: Gala Artelor la ceas aniversar ediția a 4-a- cu participare în revista de colecție nr 12 tipărită

Ce mai e nou prin librărie?

 

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.