Prof dr Tatu Serioja vorbește despre nocivitatea telefoanelor celulare-invitat la SALUT ROMANESC DIN MONTREAL 

315114211_804649157291356_7712483717589052498_n

 

Profesorul dr Tatu Serioja vorbește despre nocivitatea telefoanelor celulare-invitat la SALUT ROMANESC DIN MONTREAL 

O seară specială la UNIVERSUM VIP studios, cu un invitat special! Am avut privilegiul și onoarea să purtăm un dialog extrem de interesant cu Dr. Serioja Ovidiu Tatu profesor la Institutul Național de Cercetare Științifică din Montreal titular în specialitatea Telecomunicații mai exact în tehnica microundelor, domeniul undelor milimetrice, desigur printre care se află și undele de telefonie G (1,2,3,4,5) un subiect pe cât de fascinant la prima vedere mai precis tehnica și viteza transmiterii (data audio & video) în telefonia mobilă pe atât de dăunătoare sănătății umane dacă sunt folosite exagerat pentru transmisii de data și filmări, în special dacă sunt folosite în spații închise! Ne-a dezvăluit viitorul apropiat privind G6 respectiv G7 alături de alte subiecte de actualitate! Are peste 200 de lucrări publicate în diferite reviste de profil și participă anual la conferințe de nivel înalt în lumea întreagă. Iată un român, un nume românesc care ne aduce cinste aici pe meleaguri canadiene! Este o persoană cu inimă mare, extrem de generos mereu răspunzând prezent dacă este solicitat! Ne leagă o frumoasă relație de prietenie sinceră, ce durează mai bine de două decenii! A dezvoltat în tinerețe o pasiune pentru restaurarea aparatelor radio și telefoanelor antice, astăzi deține o impresionantă colecție de unicate pe care le-a restaurat și arată ca și acum o sută de ani sau mai bine, unele fiind chiar din secolul 19. Unele se află deja la muzeul universității dar și pe celelalte dorește să le includă în circuitul acestui renumit muzeu. La o simplă evaluare putem estima acest tezaur electronic ce ajunge la milioane de dolari, doar piesele de schimb originale achiziționate la licitații, pentru restaure, depășesc deseori sute de dolari. Domnul doctor este o persoană extrem de meticuloasă, atât laboratorul cât și biroul pe care am avut ocazia în nenumărate rânduri să le vizitez, arată ca o farmacie, afișând o ordine impecabilă de invidiat! Are un program foarte încărcat fiind și ” Făurar de doctori ” este șef de catedră la institutul de cercetare unde studenții domniei sale fac parte din ciclul superior ( masterat, doctorat, postdoctorat ). Cu o poveste captivantă și de suflet vă aștept în fiecare vineri la emisiunea SALUT ROMÂNESC din MONTREAL, pe canalul de youtube al VIP STUDIOS 9pm ora României

315095332_804648590624746_2351343447866140291_n

Vă invit să vă abonați la canalul nostru (click pe clopoțel) pentru a nu pierde nicio emisiune viitoare iar dacă vă place emisiunea, aștept cu drag un Like!

Nu uita dacă e vineri este emisiunea ta de suflet ”SALUT ROMÂNESC DIN MONTREAL!”

 
mk_OM-CN-BCe-NA

 

Mai citește: 

EMISIUNI SALUT ROMANESC DIN MONTREAL-talk-show

VASILE BELE -SEMNAL EDITORIAL. ANTOLOGIA GALAXY. AUTORI ROMÂNI CONTEMPORANI VOL 2

Leonid Șaramet-DRAGOSTEA PIERDUTĂ

DACĂ DRAGOSTE NU E NIMIC NU E -Gheorghe Gheorghiu revine la Montreal de Valentine’s Day!

INVENTAREA „IADULUI” ȘI AL „RAIULUI” MIJLOACE DE A EDUCA OMUL DE LA ÎNCEPUTUL CREȘTINISMULUI PÂNĂ ÎN PREZENT-Al Florin Tene

Abonamente 2023 la revista de colecție POEZII PENTRU SUFLETUL MEU

SUSTINE SCRIITORUL ROMAN!  Cultura se pastreaza prin scriitura!

Ce mai e nou prin librărie?

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT TIPĂRIT(softcover)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingvă de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimată full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit un semn de carte și livrare gratuită pentru comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse!

55,00 CAD

Blessing and Torment -în limba engleză- FORMAT ELECTRONIC (ebook-pdf)

Blessing and Torment- este un volum de poezii din suflet si pentru suflet al autoarei Mihaela CD, care reprezinta o traducere din limba romana în limba engleza și o adaptare a cărții de poezii Binecuvântare și chin. Volumul conține 250 de pagini imprimate color. Comanda acum volumul Blessing and Torment în format electronic(ebook) și vei primi cartea ta în email în mai putin de 24 de ore. In plus vei primi gratuit din partea autoarei încă o carte în format electronic (pdf) pentru comanda ta făcuta înainte de 31 decembrie. Mai ieftin mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

BINECUVANTARE SI CHIN( softcover)

Volumul de debut al autoarei Mihaela CD ne ofera un vast buchet de sentimente parca traindu-si viata prin poezie. Volumul viu colorat contine imagini din arhiva personala. Un volum amplu, 250 pagini, structurat in 17 capitole cu tematica diversa. Cumpara acum si vei primi in dar un semn de carte si un cupon de reducere de 30% la urmatoarea carte.

35,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.