DARUL VORBIRII

valer aritron

DARUL VORBIRII

Autor: Valer Ariton
Foarte frumos am fost creați De Dumnezeul cel Măreț! Cu simțuri fine înzestrați; Noi pentru El, suntem de preț! Darul vorbirii ne ajută, Cu El, noi să comunicăm; Ne-asigură că ne ascultă; Noi zilnic deci, să ne rugăm! Însă, nu doar în rugăciune Ne folosim darul vorbirii; Multe cuvinte putem spune, Vorbind în spiritul iubirii. Fiind atenți și plini de tact, Cu grijă ca să nu rănim, Rostim cuvinte cu impact, Pe cei din jur să îi zidim. Îi lăudăm și-ncurajăm, Pe cei ce suferă tăcuți; Cuvinte calde le-adresăm Să nu mai fie abătuți. Versete din Scripturi citim Să le schimbăm în bine starea; Ne bucurăm când reușim Să le redăm înseninarea! Oriunde mergem, salutăm; Și spunem mulțumesc oricui; Manierați noi ne purtăm Și nu vorbim dur nimănui. Ca niște flori foarte frumoase În coșulețe de argint, Așa sunt vorbele duioase Spuse la timpul potrivit! Se bucură Tatăl ceresc Când vede că vorbim frumos! El și Isus ne prețuiesc, Dacă vorbim respectuos!

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala care cuprinde literatura, arta, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 35 dolari canadieni.

35,00 CAD

Uneori elefantii zboara/Sometimes elephants are flying *FORMAT ELECTRONIC (ebook)

Uneori elefanţii zboară a autoarei Mihaela CD este o culegere extraordinară de reflectii si enunturi motivationale, realizata in pagini color de inalta calitate, care se adresează tuturor celor care vor să creadă în visele lor! Pe parcursul celor 250 de pagini pline de culoare vei descoperi secrete ale succesului ca sa fii mai puternic si mai bun! Comandati acum la numai 20 dolari canadieni.

20,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alaturi de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 2 ani a revistei noastre prin donatia ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

3 gânduri despre „DARUL VORBIRII

 1. Dragi cititori,
  Mă simt dator cu o explicație pentru aceste versuri din poezia de mai sus:
  „Îi lăudăm și-ncurajăm
  Pe cei ce suferă tăcuți.”
  Cum adică?
  Ei bine, în aceste vremuri grele, mai ales în această perioadă de pandemie, mulți oameni suferă de depresie sau au alte probleme de sănătate.
  Totuși, sunt conștiincioși și muncesc cu sârguință la locul de muncă, au grijă de familie, și fac multe alte lucruri bune.
  Folosindu-ne darul vorbirii, să îi lăudăm pentru lucrurile bune pe care le fac, deși sunt suferinzi. Laudele sincere le ridică moralul.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.