TREZIREA -Cu Dumnezeu înainte! BINELE  va învinge!  

272731031_1069819813800086_656232904412406470_n
 
 
TREZIREA -Cu Dumnezeu înainte! BINELE  va învinge! 
 
de MIHAELA CD  
 
Lupta  intre bine și rău  nu a început ieri. 
De când e lumea lume se  știe ca a existat un joc de-a șoarecele și pisica,  raul  a fost într-o permanenta  competiție cu binele, vrând din răsputeri sa se impună în conștiința individului  prin  orice mijloace. Oamenii asociază raul cu influentele diabolice ale satanei  iar binele cu  binecuvântările divine venite de la Dumnezeu.
Dea-lungul secolelor societatea a trecut prin transformări  majore iar pe măsură  ce societatea moderna a evoluat au evoluat și mijloacele de influenta ale răului care s-au transformat și s-au diversificat în formule mascate, aparent inofensive precum ascunderea adevărului, invidia, egoismul, sfidarea, intoleranta, ignoranta, răutatea,gelozia, plagiatul,trufia,  individualismul, zgârcenia,înșelăciunea, intimidarea,  falsificarea, goana după bani etc Astfel raul și-a făcut loc mai mult sau mai putin în  fiecare om, ispitindu-l  fără sa își dea seama. Nici măcar biserica nu a rămas pe dinafara, acest influente malefice infiltrându-se treptat iar acest fapt a făcut ca oamenii sa se îndepărteze de biserica și  de credința. 
Cu precădere în centrele urbane și în  marile orașe, segregarea societății devenita o societate de consum  și la nivelul comunităților care nu mai erau bazate pe valori comune ci în mare măsura pe interesele comune  a dus la alterarea solidarității, a spiritului de sacrificiu, unitate și mai ales la ignoranta și egocentrism. Acest lucru a creat drum liber și teren fertil seminței diavolești ca să  prindă rădăcini și  să crească fulminant.
In ultimul deceniu s-a observat  o răsturnare neașteptata a proporțiilor intre bine și rău în toate domeniile , remarcându-se îndeosebi  o scădere galopanta a valorilor tradiționale,  a moralei  și a bunului simt. De exemplu au fost trecute limite alta data inimaginabile  ca și  genul sau sexul unei persoane care poate fi nedeclarat sau neutru, calitatea de părinte, mama tata fiind numiți părinte unu și părinte doi, apoi renunțarea pas cu pas  la educația religioasa și introducerea unor erori grave în programele școlare. Drepturile parentale încet încet au fost diminuate pana acolo încât un  părinte ajunge sa își vadă copilul  eutanasiat  la cerere  la o vârsta de 12 ani după procese în instanta. In tarile dezvoltate este promovata distrugerea  familiei tradiționale  prin incurajarea individului  și a familiilor monoparentale, minoritățile ajung sa facă regula majorității  și  tot ce părea normal în urma cu câțiva ani a ajuns anormal, depășit, demodat sau chiar scos în afara legii. Paradele de moda ne prezintă bărbați feminizați  îmbrăcați în fusta și purtând tocuri. Astfel prin toate aceste mijloace cât și prin altele nemenționate aici  ne sunt subminate  identitatea de gen,  principiile, tradițiile  și valorile morale. 
Chiar dacă   acesta nu este un război clasic  ce se poarta cu arma în mana  este totuși un război al valorilor al drepturilor și al libertăților. Privim terorizați cum  societatea este schimonosita  pe zi ce trece și nu știm ce se întâmplă și  cum am ajuns aici. Transformarea  societății  a început treptat   însă acesta a fost  planul diabolic  care  și-a înfipt tentaculele otrăvite  în mințile tot mai bolnave ale celor  care ne conduc.
Interesele personale au depășit la toate nivelurile  interesele de grup, trufia,  individualismul, egoismul atingând cote maxime. Ignoranta și conceptul  ”Sa-mi fie mie bine  și de restul nu îmi pasa” a ajuns sa primeze, goana după bani fiind tot mai mare, consumam,  aruncam,  muncim  și alergam uitând sa privim  soarele sau cerul albastru. Robotizarea  umana prinde contur, suntem incurajați sa nu mai gândim decât  unilateral,  ajungem dependenți psihic de  interacțiunea  virtuala, jocurile  cu mingea în aer liber  se transforma în jocuri  pe calculator iar telefoanele mobile fac poze, filmează,  sunt agende, radiouri,  tv uri calendare, ceasuri,  și tot ce vrei  numai telefoane nu… 
Societatea se îmbolnăvește strănuta  și strănuta și nu-i nimeni sa-i dea o aspirina, toți fug,  aleargă grăbiți cu vălul ignorantei   tras  bine pe ochi. Totul a devenit comercial, totul este de vânzare, chiar și cinstea, integritatea și bunul simt sunt scoase pe taraba devenind tot mai săraci și mai bolnavi sufletește.  Bunătatea tradițională devine o virtute rară, binele făcut devine privit cu frică,  dubios și interpretabil! Alergăm ca și niște cobai în cușcă  și înregistrăm kilometri fără rost când binele pe care îl cautăm  disperați este în noi. 
Binele stă în mintea sănătoasă, în  spiritul curat, în bunătatea pe care o dăm,  în vibrațiile pozitive pe care le emanăm și  în iubirea pe care o oferim.  Dar noi am uitat să iubim,  am uitat să trăim,  avem timpul măsurat la secundă  și vrem să fim  tot mai performanți căci standardele ne  sunt împinse tot mai sus. Nu ne mai atingem, nu ne mai îmbrățișam, nu  ne mai simțim inimile vibrând.  
Ura își face loc înaintând  perfid printre oameni, manipulând  și transformând în rău orice urmă de bunătate. Mapamondul întreg este suferind de o boală oarbă și surdă  care lovește orice ii stă în cale. Frica  este inoculată populației și  totul  ia forma unui  război  tacit al supraviețuirii în care suntem vârâți fără știință duși de nas precum niște copii inocenți.
Limitele sunt împinse la maxim cu dorința supunerii și capitulării totale pană la renunțarea de bună voie la identitate. Fortele răului  se văd deja  câștigătoare și  dansează  săltând pe mormintele binelui îngropat adânc. Părinții privesc neputincioși cum  le este furată copilăria și dreptul la libertate propriilor lor copii. Izolați și considerați nefolositori bătrânii își sfârșesc zilele suferind în ințelepciunea lor  în nori de neiubire fiindcă  experiența lor nu mai folosește nimănui. Copiii nu-și mai conduc părintii la groapă înăbușindu-și lacrimile sub masca omniprezentă. 
Corectitudinea,  dreptatea și  adevărul sunt subjugate minciunii, dezinformării în masă sub umbrela  manipulării crase. 
Dezbinarea și  înfricoșarea maselor duce la supunere și ascultare dar diavolul  nesătul prin supremația  dobândită  forțează îngrădirea drepturilor și a libertăților populației. Rezultatele  însă nu sunt cele scontate pentru ca  puterea divină  dezgroapă binele adânc îngropat  care odată intrat  în inimi provoacă vibrații  tot mai înalte. Umanitatea se trezește dintr-un vis, valul  ignorantei se rupe și  ochii încep să vadă, urechile încep să audă dincolo de știrile false care ne sunt  băgate sub nas. Răul începe să piardă vădit în fata binelui în contextul solidarității umane care explodează  ca niște artificii.
Zvonuri false precum încălzirea globală tind sa distragă atenția  populației  într-un ultim  dans al manipulării. Pământul  fierbe sub picioarele  demonstranților care ies  în frig,  în plina  iarnă chiar si  la -25 C,  să lupte pentru libertate. Pare că nimic nu înduioșează  marile puteri conduse de aceleași influente malefice ale răului. Planul  de subjugare  și control cibernetic al populației lumii  tinde să meargă mai departe  impunând pașapoarte vaccinale chiar la intrarea în magazine. Ies la iveala mârșăvii incredibile pe care ni le pregătesc după modelul chinez  programe de urmărire și supraveghere a populației, pașapoarte cibernetice pe baza  de credite sociale, raționalizarea alimentelor, a produselor de larg consum, câmpuri de concentrare pentru dizidenți, controlul psihotronic al mintii,  înlocuirea banilor cu crypto monede ,  toate acestea cu scopul reducerii și înrobirii populației lumii prin  agenda unei noi ordini mondiale bine puse la punct. Mas media paralelă  zbârnâie în timp ce posturile de televiziune  vândute  pierd credibilitate pe zi ce trece. 
A venit vremea să alegem  de care parte vrem să fim! Nu mai avem cale de întoarcere  ori liberi ori sclavi! E timpul să  ridicăm și mai mult  nivelul vibrational al binelui, să renunțăm la orice fel de răutate,  ranchiună, ură, invidie căci suntem toți împreună în aceeași situație! Nu contează dacă sunteți vaccinați sau nu,  libertățile noastre sunt jucate la ruleta marilor puteri  care  își dispută  zonele de influentă. Dumnezeu ne ajută,  ne deschide ochii,  dar nu ne poate băga în traistă! Noi suntem cei care trebuie să schimbăm ceva! Schimbarea începe chiar din noi înșine! A venit vremea să nu mai privim din fotoliul pe care oricum nu-l vom mai avea dacă devenim sclavi! Incă nu e prea târziu! 
Vocea binelui se face tot mai auzită, în diverse țări din lume oamenii  ies în stradă revendicându-și dreptul la libertate. Canada  pană mai ieri  înghețată s-a trezit prin vocile  miilor de camioane și  oameni care  susțin  convoiul libertății ce se deplasează mii de kilometri  de la vest și de la est  spre capitală. Camioane, mașini mari și mici, oameni de toate vârstele, de toate profesiile, din toate colțurile tarii  dar și din Statele Unite ale Americii   se îndreaptă spre clădirea parlamentului unde se vor aduna sâmbăta  29 ianuarie 2022 într-o manifestație pașnică pentru libertate.Să nu credeți că acești oameni  fac  câteva mii de kilometri traversând  tot continentul  de la vest la est  înfruntând un frig năprasnic de -25C pana la -35C  și  furtuni de zăpadă doar  ca să ceară oprirea vaccinării, miza este mult mai mare,  este în joc LIBERTATEA noastră.  
Tăvălugul a pornit sa distrugă tot raul  din temelii! Solidaritatea oamenilor este mai puternica  decât oricând  și mii de oameni donează bani pentru carburanți și mâncare celor care înfruntă  teribila iarna canadiana  ca niște adevărați eroi. Ne-am născut liberi și asa vrem sa rămânem! Cu Dumnezeu înainte! BINELE  va învinge!  
 
27 ianuarie 2022 -MONTREAL 
Mihaela CD 
 

Mai citeste: 

despre revolutia din Canada

Alaiul grotesc  

Lacrimi cruzi     

VIRUSUL „LIBERTATEA”

 
    

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

2 gânduri despre „TREZIREA -Cu Dumnezeu înainte! BINELE  va învinge!  

  1. Am citit cu interes declanșat chiar de la începând de titlul ,, TREEZIREA – Cu Dumnezeu înainte! BINELE va învinge!,, o EXCEPȚIONALĂ EXPUNERE semnată MIHAELA CD. Problemele abordate fiind de actualitate , de –o importanță majoră pentru întreaga omenire. ,, Personajele,, principale ale expunerii sunt – binele, – răul (cu derivatele lui )– și lupta lor care ,, nu a început de ieri,,….. Deși ,, Binele stă în mintea sănătoasă, în spiritul curat, în bunătatea pe care o dăm, în vibrațiile pozitive pe care le emanăm…,, totuși ,, Ura își face loc înaintând perfid printre oameni, manipulând și transformând în rău orice urmă de bunătate….;; Înainte de a mi se imprima ca o deviză ,, Ne – am născut liberi și așa vrem să rămânem !Cu Dumnezeu înainte! BINELE va învinge!,, am reținut, este important să fie reținut de fiecare că ,, Schimbarea începe chiar din noi înșine ! EXEPȚIONALĂ EXPUNERE venită către noi de la Doamna MIHAELA CD.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Cred că ar trebui să mergeți puțin spre nord, permafrostul e aproape de dvs. Nu totul este o conspirație. Când eram copil nu puteai trăi iarna fără palton, acum cine mai poartă palton (în România). Tot aici a fost cea mai caldă iarnă din ultimii 80 de ani. Problema este că în ultimii 10 ani au fost doar ierni calde.
    Conspirațiile care se publică peste tot (mai poate fi vorba de conspirații?) sunt, de cele mai multe ori, doar o propagandă.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.