Scrisoare

108733539_4158591700848711_5624456661975004628_n

 

Scrisoare

 

Dragostea mea frumoasă,

    Am primit informațiile referitoare la zborul meu din 6 februarie din Montreal, casa Baronesei de Buhuși, spre căsuța noastră, cuibușor de nebunii, care mă așteaptă ca să vin.

Dragă Conte,

Autor:  Mara Popescu Vasilca

    Abia aștept să fiu din nou cu tine. Am impresia că timpul s-a oprit în locul și data despărțirii, dar, gândurile mele sunt mereu la tine, încă nu știu dacă a fost doar un vis, sau a fost adevărat că am fost împreună, fericiți. M-ai surprins și impresionat, așa cum nimeni nu a reușit până acum, și crede-mă că am simțit că am fost iubită și prețuită.

 Da! Tu, ești perfect pentru gustul meu rafinat de femeie care, nu ar fi trebuit, să o fac, eu, dar, te-am curtat.

       Nu am vrut să renunțat la gândul care mă împingea spre tine. Mai întâi din curiozitate, apoi s-a născut ceva în mintea și sufletul meu, ceva car se cheamă ”Dorință”.  Dorință, care părea că nu se va realiza nici o dată. Erai ca un colos în fața mea , ca un vârf de munte imposibil de escaladat. Dar m-am agățat de toate argumentele și dorințele mele de femeie care vedea o mică posibilitate să ajungă la sufletul tău. Suflet care dădea impresia că e secătuit și plictisit să o mai ia de la capăt, pe un drum pe care-l mai făcuse de multe ori in viață, cu alte doamne care te-au însoțit pe timp limitat și care au lăsat câte ceva. Acel ceva mă înspăimântă. Dacă e ceva de neuitat? De netrecut. De neînlocuit?

     Dar eu nu am încetat ”să vreau”, da să te vreau, să te reconstruiesc din bucățele rămase, să le apropii și să te reclădesc, să te îmbrățișez și să simt voința ta de viață cu mine, să mai dăm ce a mai rămas bun din noi.

    Acum am nevoie de timp să mă trezesc. Știi ceva, aproape că nu mai vreau…

    Dorința mea e să continui acest vis alături de tine, să-l transform în realitate. Am să-l rog pe Dumnezeu să ne lungească viețile, să fim fericiți, să ne bucurăm, să ne iubim și să fim fericiți așa cum nu am mai fost.

     E ultima noastră șansă. Și vreau să fie specială. Vreau să te iubesc și să trăiesc alături de tine, să te iubesc, să simt că trăiesc alături de tine, un bărbat care merită toată stima și respectul, cu personalitate, corect, punctual dar mai ales, dulce, numai bun de iubit, așa cum îmi place mie.

     Îmi este dor de tine, încă mai simt mirosul tău și îmbrățișările tale, în care mă pierd de fericire, nu-mi mai este teamă de nimic, nu mă mai bântuiesc gândurile neputinței, simt prezența ta care mă ocrotește.

     M-ai luat dintr-o lume cu poveri și m-ai așezat lângă tine cu dragoste, asta am simțit eu. Acum nu-mi mai este teamă, știu că tu ești ocrotitorul meu și te iubesc pentru siguranța în viață alături de tine dragul meu drag. Simt cum crește dragostea mea pentru tine.

   Acum te îmbrățișez cu toate gândurile și dorința mea să fim din nou împreună, și-ți spun din nou că te iubesc și te sărut de noapte bună.

Baroneasa…

Mara    Montreal Jan 11 2018

Mai citeste: 

Dragii mei părinți,fragment din romanul   Catia,

Dragă George,fragment-Catia

Plâng aburii vremii fumate 

 

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.