Îmbrățișându-mi rănile, m-ai vindecat-CRISTINA DOBRIN

           cThFNb-0                                  

 Îmbrățișându-mi rănile, m-ai vindecat

Autor: Cristina Dobrin

De poala hainei Tale

când m-am apropiat

gloata se-mbulzea să mă condamne

dar Tu de jos m-ai ridicat

și m-ai îmbrățișat

Aș vrea Doamne ca în cea mai frumoasă dimineață de primăvară, când florile de cireș îmi vor bate la fereastră, să Te invit la ceai.  Am atâtea să Îți spun, aș vrea întâi să-Ți mulțumesc pentru tot ceea ce primesc. Tu-mi ești aproape când toți se-ndepărtează, mă-nvălui cu lumina Ta divină când negura adânc se lasă. Când strig după ajutor, când trec prin pustie și nu aud decât propriul meu ecou venind înapoi la mine, îmi ridic ochii spre cer și simt cum brațele Tale mă învăluie. Mă ridici pe un nor și nu mai este teamă, nici singurătate pe pământ. Și cum altfel ar putea fi când cobori Tu?

Aș vrea să-Ți arăt că toate rănile mi s-au vindecat, nici măcar cicatrici nu mi-au lăsat. Doar piroanele ce Te-au străpuns pe Tine, acestea mă mai dor acum pe mine.Dacă ar exista o radiografie pentru suflet, le-aș arăta tuturor oamenilor de știință ce înseamnă să te vindeci prin credință. Pe ei nu i-au durut spinii cum ne-au durut pe noi creștinii. Nu ne vor înțelege decât atunci când vor putea să spună: ,,n-am trăit nimic mai frumos și mai cutremurător decât Golgota.’’

Aș vrea să le spun tuturor despre un balsam vindecător, Sângele mântuitor. Cu moartea pe moarte călcând ai dat viață celor din morminte. Aceasta este frumusețea lui Dumnezeu, face dintr-un vas murdar unul sclipitor, dintr-un pământ uscat unul plin de rod, dintr-un mort un om viu și dintr-un păcătos un cetățean al cerului. Pe orbii și șchiopii care au venit la Tine nu i-ai alungat ci i-ai vindecat acolo pe loc. ,,Ridică-ți patul și umblă!’’i-ai spus unui slăbănog și el a avut putere să facă întocmai. Și cât de mulți sunt aceștia cărora le-ai închis rănile și le-ai suflat duh de viață căci Sfânta Scriptură spune că nici nu ar avea loc pe paginile ei dacă s-ar povesti toate!

Cât de mare ești,Doamne! Prin iubirea Ta am fost și eu tămăduită. Tu, Cel ce ești Sfânt și Căruia I se cuvine toată slava în cer și pe pământ, Te-ai coborât din înalt să plângi cu cei ce plâng, să eliberezi pe cei condamnați, să vindeci pe cei cărora nu avea cine să le lege rănile.Ai luat chip de om ca să îi iubești și să îi îmbrățișezi  pe oamenii de care nu avea nevoie nimeni. Îți mulțumesc că ai venit și pentru mine. Doamne, fă ca nimeni să nu îmi ia vreodată bucuria de a merge cu Tine de mână prin viață.

Te aștept la ceai în cea mai în cea mai frumoasă dimineață de primăvară, când florile de cireș îmi vor bate la fereastră…

Vei veni, o știu prea bine,

învrednicește-mă Tată,

să Te pot primi în casa mea

cum Te-a primit Zacheu odată.

Mai citeste

Expozitia ”Descopera-mi sufletul” artist Mihaela CD-la Hanul Moldovenesc din Canada

Copilărie -colaj Mihaela CD

Impresii după evenimentul ”Să iubim în orice anotimp”-două lansări de carte: ”Iubește-mă în fiecare anotimp” și ”Genesis” și expoziția ”Descoperă-mi sufletul”

ÎNSCRIERILE la Antologia GALAXY-volumul 2-3-4- au început!Vă asteptăm cu drag!

Wow! Oferte promotionale!

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Un gând despre „Îmbrățișându-mi rănile, m-ai vindecat-CRISTINA DOBRIN

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.