Actrița Aliona Munteanu bucurând publicul din Montreal

 

344674395_225012033480467_5129094401948993452_n

Actrița Aliona Munteanu bucurând publicul din Montreal

Iubitorii de cultură din Montreal au avut ocazia să o întâlnească de curând  pe  actrița ALIONA MUNTEANU  în  ipostaza  de invitat al emisiunii  SALUT ROMANESC  DIN MONTREAL  dar și   în cea de prezentatoare de evenimente culturale.

 

Evenimentul Smaralde pe portativ- pe scurt

Evenimentul Smaralde pe portativ  a avut loc  în data  de 6 mai 2023 la Domeniul Roman din Berthierville. Amfitrioana serii a fost îndrăgita actriță Aliona Munteanu, îmbrăcată elegant într-o rochie de seară mov, amplă cu aplicații florale precum o rochie de bal  a unei  prințese. Aceasta a început speech ul său  făcând descrierea programului serii  în linii mari și apoi continuând cu prezentarea fiecărui moment  până la  finalul întregului spectacol.

Programul  serii a fost divizat în două părți prima parte fiind spectacol literar- artistic iar a doua parte fiind rezervată pentru autografe, dans și voie bună. Spectacolul  bogat a  întrecut așteptările publicului  nu doar prin calitate și diversitate  dar și prin distincție  și elegantă.

Prezentatoarea  a început  prin a face  o scurtă incursiune în cv ul literar artistic al scriitoarei Mihaela CD  subliniind faptul  ca este și o mare iubitoare de muzica  scriind textul la 12 melodii  și linia melodica la 6  dintre acestea. Deasemenea  fiind o mare iubitoare de muzică clasică și  în special de operetă, primul artist invitat  în scenă de către prezentatoare  a fost artistul și poetul  Leonid Saramet, tenor al teatrului muzical de operetă Blesk din Montreal care a fost întâmpinat cu aplauze călduroase.

Cu zâmbetul pe buze frumoasa prezentatoare Aliona  a invitat-o apoi pe jurnalista Ana Maria Surugiu, o jurnalistă cu o carieră de renume, un fin observator, o doamnă cu o personalitate  deosebită care a scris ea însăși despre scriitoarea Mihaela CD.

Prezentatoarea Aliona Munteanu a cerut permisiunea publicului  de a recita  o poezie a Mihaelei CD înainte de a trece la următorul invitat.Talentata  actriță a dat glas poeziei  Licărul iubirii fiind  felicitată atât de cei prezenți cât și de autoarea versurilor, poeta Mihaela CD .

Talentata prezentatoare Aliona Munteanu a invitat apoi în scenă o prietenă a autoarei și anume poeta Claudia Hogman , o poetă cu har și cu foarte multă sensibilitate. Claudia Hogman cu vibrație în glas a recitat poeziile: Dovada ca exiști și Departe de lume ,iar  recitările sale au avut acea emoție și trăire lăuntrică care deschide portița inimii.

Un nou moment muzical de data aceasta de muzică populară a fost prezentat de Aliona introducând-o pe  interpreta  Paula Alecu. Cu o voce superbă și un suflet de aur cu care a fost înzestrată de bunul Dumnezeu, cu un repertoriu absolut senzațional și o ținută impecabilă, Paula Alecu ne aduce bucurie în inimi de fiecare dată când urcă pe scenele din Montreal.Publicul entuziast a răsplătit interpreta aplaudând frenetic.

Actrița Aliona Munteanu  a făcut apoi prezentarea următorului invitat, actorul Dan Zamfirescu, cunoscut publicului din România mai ales pentru rolul său în filmul Extemporal la dirigenție  sau în diverse piese de teatru din București. Având o voce puternică de bariton, pasiunea sa pentru actorie a fost împletită cu pasiunea pentru muzică clasică. Operetele pe care le-a interpretat au făcut deliciul publicului, fiind aplaudat și ovaționat  îndelung.

Următorul moment a fost unul poetic Aliona Munteanu  interpretând o altă poezie a autoarei Mihaela CD, Ne-mprumutam cu fericire După binemeritatele aplauze Aliona a continuat prezentarea invitaților cu o interpretă de muzică ușoară.Catalina Mirică este binecunoscută publicului din Montreal pentru vocea calda și talentul său interpretativ, dar și de compoziție.

Prezentatoarea Aliona Munteanu l-a invitat apoi pe actorul Dan Zamfirescu care a delectat publicul cu talentul său actoricesc de netăgăduit interpretând excepțional un superb monolog și continuând apoi cu două operete încântătoare fiind răsplătit din plin de către spectatori cu binemeritate aplauze și ovații.

Actrița Aliona Munteanu a pregătit și ea o surpriză publicului și Mihaelei interpretând rolul Zitei într-un monolog de zile mari! Plină de trăire, dezinvoltură și inedit actrița a cucerit publicul care a fost fermecat pe loc de talentul său actoricesc! Aplauzele și ovațiile îndelungi au adus sclipire în ochii Alionei Munteanu care intrând înapoi în rolul său de prezentatoare a anunțat sfârșitul primei părți a programului.Totodată Aliona a invitat pe toată lumea la o poza de grup, anunțând și tortul și apoi o pauză în care Mihaela CD va da autografe tuturor celor care doresc.

EMISIUNEA  SALUT ROMANESC  DIN MONTREAL

Dragi prieteni, iată pentru a doua oară invitată la UNIVERSUM VIP studios actrița și artista ALIONA MUNTEANU,nume sonor în comunitatea română din Montreal. Este cert că renumele și reputația Alionei depășesc granițele comunității, fiindcă ea este o actriță consacrată pe plan mondial fiind cooptată în diferite filme de la cele realizate în România ,Canada sau în îndepărtata Indie. Desigur activitatea artistică nu se rezumă doar la actorie, Aliona adoră teatrul și dansul și atunci când dă viață unui personaj o face trup și suflet. Insuflă pur și simplu viață în păpuși, dar la fel de autentic joacă rolul unui personaj complex dintr-o scenetă de teatru sau film.

337718557_881452556261585_1994074824840239175_n

Energia pozitivă și buna dispoziție ce emană, devine contagioasă și se propagă rapid în anturajul ei. Fiind foarte pasionată de actorie nu ezită să-și etaleze aptitudinile și talanții dacă este invitată să o facă. Așa s-a întâmplat și de această dată în cadrul emisiunii. A sosit în studiou acompaniată de Bella, o păpușică blondă cu părul ca spicul de grâu și ochi mari albaștrii ca marea, la fel de prietenoasă și talentată.

Este o persoană altruistă și se implică fără ezitare în problemele semenilor chiar dacă aceste intervenții depășesc sfera și limitele normalului. Recent însă, Aliona a jucat cel mai important rol din viața ei, chiar îmi permit să-l numesc (examenul vieții) dar de data aceasta, regizorul filmului a fost însuși Faurul Suprem! Cu o poveste de viață, care cu siguranță bate filmul, vă aștept în curând la emisiunea dumneavoastră de suflet ”SALUT ROMÂNESC DIN MONTREAL”!

337903268_964041837932998_7938943091026612976_n

 

Vă invit să vă abonați la canalul nostru (click pe clopoțel) pentru a nu pierde nicio emisiune viitoare iar dacă vă place emisiunea, aștept cu drag un Like!

Nu uita dacă e vineri este emisiunea ta de suflet ”SALUT ROMÂNESC DIN MONTREAL!”

 
mk_OM-CN-BCe-NA

 

Mai citește: 

EMISIUNI SALUT ROMANESC DIN MONTREAL-talk-show

VASILE BELE -SEMNAL EDITORIAL. ANTOLOGIA GALAXY. AUTORI ROMÂNI CONTEMPORANI VOL 2

Leonid Șaramet-DRAGOSTEA PIERDUTĂ

DACĂ DRAGOSTE NU E NIMIC NU E -Gheorghe Gheorghiu revine la Montreal de Valentine’s Day!

INVENTAREA „IADULUI” ȘI AL „RAIULUI” MIJLOACE DE A EDUCA OMUL DE LA ÎNCEPUTUL CREȘTINISMULUI PÂNĂ ÎN PREZENT-Al Florin Tene

Abonamente 2023 la revista de colecție POEZII PENTRU SUFLETUL MEU

SUSTINE SCRIITORUL ROMAN!  Cultura se pastreaza prin scriitura!

Ce mai e nou prin librărie?

PRIN ROUA GÂNDURILOR TIPĂRITĂ (softcover)

Cartea PRIN ROUA GÂNDURILOR autor MIHAELA CD este o carte de proza scurta, articole, eseuri și cronici literare care va va purta prin roua de gânduri a scriitoarei ajutându-va sa pătrundeți în lumea sa plina de iubire și bunătate. Comanda cartea în format tipărit și beneficiază pentru un timp limitat de transport gratuit și un semn de carte cadou!

35,00 CAD

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT TIPĂRIT(softcover)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingvă de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimată full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit un semn de carte și livrare gratuită pentru comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse!

55,00 CAD

BINECUVANTARE SI CHIN( softcover)

Volumul de debut al autoarei Mihaela CD ne ofera un vast buchet de sentimente parca traindu-si viata prin poezie. Volumul viu colorat contine imagini din arhiva personala. Un volum amplu, 250 pagini, structurat in 17 capitole cu tematica diversa. Cumpara acum si vei primi in dar un semn de carte si un cupon de reducere de 30% la urmatoarea carte.

35,00 CAD

PRIN OCHII MEI -format TIPĂRIT (softcover)

PRIN OCHII MEI este o carte de proza, eseuri, articole și cronici literare. Cartea este tipărita color si conține 242 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa priviți lumea prin ochii ei. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea Prin ochii mei în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD


Descoperă mai multe la Poezii pentru sufletul meu

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.