CÂND INIMA ÎMI PLÂNGE

AURELIA OANCA
 
CÂND INIMA ÎMI PLÂNGE

Autor: Aurelia Oancă

 
Când inima îmi plânge și lacrimi se revarsă,
Coboară-ncet în sânge, acolo stau la masă,
Cu mâini împreunate cuvintele nespuse,
Pe filele uitate, în rafturi suprapuse.
 
Un gând care străbate potecile iubirii,
Pe căi îndepărtate dar toate-n legea firii,
Deschide o cutie în care odihnesc,
Istorii pe hârtie ca eu să le citesc.
 
Pe negrele silabe pășește-ncet lumina
Și le transformă-n salbe ce-n miere ung stupina,
Apoi peste cuvinte va scurge mierea dulce,
Cu graiul ei cuminte ce-n lume se va duce,
 
Și va vesti că-n țară se naște darul sfânt,
Străbunii strigă iară: „Vrem țara!” „Vrem pământ”!
 

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala care cuprinde literatura, arta, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 35 dolari canadieni.

35,00 CAD

Uneori elefantii zboara/Sometimes elephants are flying *FORMAT ELECTRONIC (ebook)

Uneori elefanţii zboară a autoarei Mihaela CD este o culegere extraordinară de reflectii si enunturi motivationale, realizata in pagini color de inalta calitate, care se adresează tuturor celor care vor să creadă în visele lor! Pe parcursul celor 250 de pagini pline de culoare vei descoperi secrete ale succesului ca sa fii mai puternic si mai bun! Comandati acum la numai 25 dolari canadieni.

25,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alaturi de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 2 ani a revistei noastre prin donatia ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

3 gânduri despre „CÂND INIMA ÎMI PLÂNGE

  1. Când inima dvs. plânge, atât de motivat de tot adevărul care se găsește,, Pe filele uitate, în rafturi suprapuse,, vă rog să vă alinați starea prin propria putință, prin propria speranță enunțată de dv. că prin ,,negrele silabe pășește-ncet lumina,,, După ce am citit, recitit poezia ca pe verset, am resimțit acea stare care se declanșează în fața adevărurilor istorice mai mult sau mai puțin îndepărtate si parcă am auzit glasul care îmi spunea și mie,, Deschide o cutie în care odihnesc, / Istorii pe hârtie ca eu să le citesc.,,/.Vă mulțumesc în nume propriu pentru poezia,, CÂND INIMA ÎMI PLÂNGE,, și în numele celor care le voi citi aceste versuri pentru speranța că în țară se va naște ,, darul sfânt,, …

    Apreciază

  2. Când inima dvs. plânge, atât de motivat de tot adevărul care se găsește,, Pe filele uitate, în rafturi suprapuse,, vă rog să vă alinați starea prin propria putință, prin propria speranță enunțată de dv. că prin ,,negrele silabe pășește-ncet lumina,,, După ce am citit, recitit poezia ca pe verset, am resimțit acea stare care se declanșează în fața adevărurilor istorice mai mult sau mai puțin îndepărtate si parcă am auzit glasul care îmi spunea și mie,, Deschide o cutie în care odihnesc, / Istorii pe hârtie ca eu să le citesc.,,/.Vă mulțumesc în nume propriu pentru poezia,, CÂND INIMA ÎMI PLÂNGE,,

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.