Cartea ”Prin ochii mei”-Secrete, secrete!

280716094_1230771884393450_7790271097173387906_n

Prin ochii mei, secrete, secrete!

Bine v-am regăsit dragii mei,

Îmi face o deosebită plăcere să primesc emailurile și  mesaje de la voi,  mesaje frumoase în care  mă felicitați, mesaje de susținere, de incurajare dar și mesaje  cu întrebări. Foarte multe curiozități despre modul în care  scriu, momentele  când scriu, cine mă inspiră și  cine mă ajută,  etc 

La unele dintre întrebările voastre am mai răspuns (vedeți  lista cu alte răspunsuri  la întrebări) dar vă asigur că îmi face mare plăcere și o deosebită bucurie să vă răspund, asa că aștept în continuare mesajele voastre  și   vă promit să vă răspund tuturor cu mare drag asa cum am făcut-o întotdeauna.

Alte  răspunsuri:

 Din culisele*Binecuvantare si chin*,

 Dezvaluiri*Binecuvantare si chin*

Secrete: Focul din Noi

Curiozitati despre *Uneori Elefantii Zboara

Secrete* Uneori Elefantii zboara

Alte curiozitati- Pasi de catifea

Secrete- Pasi de catifea

Din culisele cărții ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Secrete -”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Curiozități ale cititorilor ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Cartea se poate comanda  prin email  mihaelacd@poeziipentrusufletulmeu.com  sau  direct pe site cu butonul de plata pay pal  atât în format tipărit (softcover) cât și în format electronic (ebook /pdf)

Aștept cu mare drag  comenzile voastre! Vă mulțumesc tuturor celor care îmi cumpărați cărțile, sunt onorată și mă motivează să continui să  public alte cărți. 

Vă îmbrățișez cu drag pe toți! 

Mihaela CD

Răspunsuri la întrebări: 

1.As vrea să știu care este secretul reușitei, cum scrieți  o carte și cum ajungi un scriitor de succes? 

Răspuns: Vă mulțumesc pentru întrebare, să înțeleg că dumneavoastră mă considerați un simbol al reușitei,  un scriitor de succes, vă mulțumesc  dar asta depinde de percepție, ce înseamnă pentru dumneavoastră succes și ce înseamnă pentru altcineva succes. Este foarte relativ acest termen: succesul! Vă voi da un exemplu: pentru unii succesul înseamnă câteva mii de cărți vândute, pentru alții succesul înseamnă  câteva zeci de cărți personale publicate, pentru alții înseamnă diplome, medalii, recunoștință și recunoaștere publică din partea comunității literare și a  cititorilor.

Pentru  mine personal succesul este împlinirea sufletului meu, bucuria ca am reușit sa fac ce mi-am propus și dorința de a lăsa ceva valoros în urma mea. Eu scriu cu sufletul și este adevarat lumea mă iubește și mă apreciază și sunt bucuroasă și recunoscătoare pentru acest lucru,  nu fac nimic deosebit, doar scriu  cum îmi dictează inima.

Ca și metodă de lucru  sunt foarte riguroasă, sârguincioasă și ambițioasă, nu las nimic la voia întâmplării și  revin și refac dacă ceva nu îmi sună bine iar când încep un proiect sunt trup și suflet implicată. Cred că fiecare scriitor  în prima fază se află într-un proces de auto cunoaștere și auto descoperire aflând și el lucruri noi despre el, descoperindu-se zi de zi. Cred că formarea vine în timp și când  te regăsești în ceea ce scrii cred că ai reușit! 

2.Cine  este Mihaela CD?  

Răspuns:  Sunt un om ca oricare altul, o femeie care trăiește, se bucură, suspină, plânge, ca și oricare altă femeie de pe lume, care a avut norocul/șansa sau /neșansa sa fie dăruită cu un har de la Dumnezeu  pe care ea nu l-a cerut  dar care o hartuia noapte de noapte. Un har dureros, obositor care ii manca  nopțile…  dar  acesta a fost începutul după care a venit cunoașterea, descoperirea și înțelegerea  menirii pe care am primit-o  de SUS.

Cv ul meu literar artistic este publicat în profilul meu Gold unde puteți afla  tot ce doriți : Profil Gold: Mihaela CD  și   Cv literar-artistic Mihaela CD    iar  despre creațiile mele puteți citi aici: Creatii literare: Mihaela CD, referințe critice găsiți aici: Referinte critice: Mihaela CD

3.As vrea să știu cum e omul din spatele cărților? Trist, vesel?Aveți video-uri cu recitări? 

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare, sunt un om normal, vesel , trist  depinde de situație. In general sunt un om pozitiv,  foarte optimist, credincios,  care  împarte și dă bunătate, încearcă să găsească soluții, tine cu dreptatea și cu adevărul și  împarte iubire oamenilor.

Da sigur că da, am câteva recitări înregistrate, vă puteți uita în linkul următor: 

 Gala artelor ed 2-a-Mihaela CD recita :Pasi de catifea

Alte recitări veți găsi cercetând sub-paginile profilului Gold : Profil Gold: Mihaela CD 

MIHAELA PRIN OCHII MEI

4.Este evident că sunteți foarte prolifică, as vrea să vă întreb dacă veți scrie și cărți pentru copii

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare și pentru apreciere!

Da, este adevarat,  mă aflu într-o perioadă foarte prolifică și ii mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru. Am scris câteva  poezii pentru și despre copii, am scris și câteva poezii vesele, probabil că în viitor voi face și o carte pe această temă dar încă nu am ceva concret, posibil în viitor! 

5. Știu că în general cărțile dumneavoastră vin în cascadă pentru ca lucrați la mai multe cărți  în  paralel. De ce?

Răspuns: Asa este, eu mă aflu într-o perioadă de creativitate cu potențial ridicat  și este păcat să nu îl  folosesc, la o carte  se muncește tare mult, câte 7-8 luni și din momentul în care o începi abea aștepți să o vezi tipărită.Dar  nu concepția durează asa de mult, căci eu  mi le scriu de la cap la coadă  în 2-3 luni însă urmează formatarea, editarea, alegerea imaginilor, recenzii, prefețe, postfețe,  tehnoredactare,   este foarte important să ai alături o echipă de editură care să pună în practică toate ideile tale,  să tehnoredacteze, să macheteze să corecteze  și să se ocupe de printarea cărților. Lucrând iți apar idei noi, vin idei de tot felul, cât timp alții corectează cartea ta  iți vin  alte idei de aceea  lucrez mereu în paralel la mai multe cărți, căci scriu și proză și poezie și aforisme,  acum am și o traducere, deci  acestea nu se pot amesteca, vin fiecare puse în alte cărți. Astfel nu mă plictisesc,  dacă mă simt blocată la un moment dat la o carte, continui la cealaltă,  și tot asa… este creativitate prin diversitate  dacă vreți.

6.Care sunt cărțile ce urmează să fie publicare?La ce lucrați în prezent? 

Răspuns: Acum am în drum spre corectură, machetare și publicare  4 cărți. Toate diferite, nu seamăna una cu alta deloc. Fiecare carte are personalitatea sa și nu își fac concurentă una alteia.

Aceasta Prin ochii tai, este o carte de articole, proză, eseuri și cronică literară,  apoi urmează” La casa de nebuni”  o carte de poezii răzvrătite din sufletul meu, apoi e o carte de aforisme, reflexe și enunțuri motivaționale și versuri  bilingva romano-engleză ”Născut pentru a fi (alt) cineva/Born to be someone(else)  și a patra este o carte în limba engleză,  ”Blessing and torment” care este traducerea cărții Binecuvantare si chin din limba romană în limba engleză, poezii din sufletul meu. Deocamdată acestea se pregătesc să vadă lumina tiparului în acest an, mai am un  roman la care lucrez și nu știu când va fi gata,  mai am alte proiecte dar nu sunt încă   decât în faza de proiect. 

Aici puteți citi detalii despre cărțile mele:  Despre cărțile autoarei Mihaela CD 

 7carti-web

Mai citește:

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Johnny Ciatlos Deak-Iubește-mă în fiecare anotimp

IN CURAND : ”Paula, împlinire târzie”-Cuvântul editorului-Mara Popescu Vasilca    

Selectiuni din emisiunea SENS GIRATORIU 19 martie 2022-invitat Mihaela CD

Invitație de participare la revista de colecție numărul 9/2022

ÎNSCRIERILE la Antologia GALAXY-volumul 2-3-4- au început!Vă asteptăm cu drag!

Cum pot publica si eu in revista?

COMANDA cartile autoarei Mihaela CD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

PRIN OCHII MEI -format TIPĂRIT (softcover)

PRIN OCHII MEI este o carte de proza, eseuri, articole și cronici literare. Cartea este tipărita color si conține 242 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa priviți lumea prin ochii ei. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea Prin ochii mei în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.