Prin ochii mei-Curiozități ale cititorilor

281129081_2989079301344108_133439001395942571_n

 

 

Buna ziua dragii mei 

Îmi face mare plăcere sa primesc mesajele de la voi,  mesaje frumoase de felicitări, de susținere, de incurajări dar și mesaje cu întrebări și curiozități. Foarte multe curiozități despre  cum scriu, când scriu, cine mă ajuta, cum am început, etc 

Unele dintre întrebările voastre   se referă la scriitura mea în general  și la întrebări similare la care am mai răspuns de aceea o să vă rog să vă uitați și peste celelalte răspunsuri  la întrebări, dar vă asigur că îmi face mare plăcere și o deosebită bucurie să vă răspuns, asa ca aștept în continuare mesajele voastre  și   vă promit să vă răspund tuturor cu mare drag asa cum am făcut-o întotdeauna.

Aștept cu mare drag  comenzile voastre! Vă mulțumesc tuturor celor care îmi cumpărați cărțile, sunt onorată și mă motivează să continui să  public alte cărți. 

Vă îmbrățișez cu drag pe toți! 

Mihaela CD

Răspunsuri la curiozitățile și întrebările cititorilor: 

1.Unde putem afla mai multe despre dumneavoastră și despre activitatea dumneavoastră literară?

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare, cv ul meu literar artistic este publicat în profilul meu Gold unde puteți afla  tot ce doriți : Profil Gold: Mihaela CD  și   Cv literar-artistic Mihaela CD    iar  despre creațiile mele puteți citi aici: Creatii literare: Mihaela CD, referințe critice găsiți aici: Referinte critice: Mihaela CD

2.Când ați început să scrieți și dacă ați știut  că asta veți face din acel moment? 

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare,am mai răspuns la această întrebare, dar am să vă răspund  din nou și   am să vă dau și linkurile ca să vedeți și alte  răspunsuri pe care le veți  găsiți cred interesante. Am scris cândva în copilărie poezii, apoi la maturitate am mai scris dar nu în mod asiduu  ci asa din joacă, dar când l-am pierdut pe tatăl meu pe care îl iubeam enorm, s-a întâmplat un de-click, pentru că poezia a fost  un mod de supraviețuire  și eliberare am scris încontinuu, mă rugam în versuri, asa s-a născut cartea ”Binecuvântare și chin” . Nu am știut în acel moment cât va dura și cât voi scrie însă  Dumnezeu a vrut să îmi arate că aceasta îmi este menirea și nu m-a lăsat  să mă îndepărtez de poezie, scriind într-una.

Alte  răspunsuri:

 Din culisele*Binecuvantare si chin*,

 Dezvaluiri*Binecuvantare si chin*

Secrete: Focul din Noi

Curiozitati despre *Uneori Elefantii Zboara

Secrete* Uneori Elefantii zboara

Alte curiozitati- Pasi de catifea

Secrete- Pasi de catifea

Din culisele cărții ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Secrete -”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Curiozități ale cititorilor ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

3.Câte cărți ați publicat pană acum? Care carte vă este preferata dumneavoastră?

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare,pană în prezent am publicat 8 cărți și îmi sunt drage toate, pentru că toate sunt o bucățica din sufletul meu pe care îl pun pe tavă cititorilor.Desigur întotdeauna cea mai nouă carte este  cea mai fascinantă pentru că este nouă și fiecare scriitor așteaptă cu emoție reacția criticii literare, reacția cititorilor,   iar prima carte rămâne mereu prima pentru că este cartea mea de căpătai, de care mă leagă emoții puternice. Aici puteți citi detalii despre cărțile mele:  Despre cartile autoarei Mihaela CD 

PRIN OCHII MEI MIHAELA CD

4.Ce vă place să scrieți mai mult proză sau poezie?

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare.  Si una și alta, depinde în ce  mood mă aflu. Creația literara  la fel ca și arta este muză creatoare, har, feeling, simțământ, trăire,  depinde în ce moment, ce simt. Singura diferență este   că o poezie  se scrie  în timp mai scurt decât  un fragment de proză și nu trebuie să aibă neapărat legătură cu ce ai scris  cu ceva timp în urmă deci este pentru mine, mai comodă dar nu pot să spun că îmi place mai mult.

5.Cum ați ales titlul  cărții Prin ochii mei?

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare,titlul  acestei cărți mi-a venit pur și simplu, l-am scris pe hârtie și am lăsat câteva zile, am căutat alte titluri  și pe urmă acesta mi s-a părut cel mai potrivit deci am rămas cu el. Cred că reprezintă exact ceea ce este în carte, scrierile mele  sunt interpretate de mine, văzute de ochii mei,  asa cum le percep eu. 

6.As vrea să știu dacă ochiul acela mare și frumos de pe copertă este ochiul dumneavoastră?

Răspuns:Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebarea interesantă .Nu, ochiul acela este  un ochi superb verde, al unei manechine, ochii mei sunt aproape  negri (maron foarte închis) ii vedeți în poza de pe verso(coperta spate) 

7.Știu că promovați și alți autori, mă puteți ajuta și pe mine?

Răspuns:Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare, sigur că da, trimiteți un email la revista@poeziipentrusufletulmeu.com să vedem cu ce vă putem ajuta. 

 
 
 
 
7carti-web

Mai citește:

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Johnny Ciatlos Deak-Iubește-mă în fiecare anotimp

IN CURAND : ”Paula, împlinire târzie”-Cuvântul editorului-Mara Popescu Vasilca    

Selectiuni din emisiunea SENS GIRATORIU 19 martie 2022-invitat Mihaela CD

Invitație de participare la revista de colecție numărul 9/2022

ÎNSCRIERILE la Antologia GALAXY-volumul 2-3-4- au început!Vă asteptăm cu drag!

Cum pot publica si eu in revista?

COMANDA cartile autoarei Mihaela CD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.