Din culisele cărții LA CASA DE NEBUNI

Casa-de-nebuni---patru-carti (2) - Copy

Din culisele cărții LA CASA DE NEBUNI

Bine v-am regăsit dragii mei,

Îmi face o deosebită plăcere să primesc emailurile și  mesaje de la voi,  mesaje calde în care  mă felicitați, mesaje de susținere, de incurajare dar și mesaje  cu întrebări. Foarte multe curiozități despre  lansările de carte, despre modul în care  scriu, momentele  când scriu, cine mă inspiră și  cine mă ajută,  etc 

La unele dintre întrebările voastre am mai răspuns (vedeți  lista cu alte răspunsuri  la întrebări) dar vă asigur că îmi face mare plăcere și o deosebită bucurie să vă răspund, asa că aștept în continuare mesajele voastre  și   vă promit să vă răspund tuturor cu mare drag asa cum am făcut-o întotdeauna.

Alte  răspunsuri:

 Din culisele*Binecuvantare si chin*,

 Dezvaluiri*Binecuvantare si chin*

Secrete: Focul din Noi

Curiozitati despre *Uneori Elefantii Zboara

Secrete* Uneori Elefantii zboara

Alte curiozitati- Pasi de catifea

Secrete- Pasi de catifea

Din culisele cărții ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Secrete -”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Curiozități ale cititorilor ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Cartea se poate comanda  prin email  mihaelacd@poeziipentrusufletulmeu.com  sau  direct pe site cu butonul de plata pay pal  atât în format tipărit (softcover) cât și în format electronic (ebook /pdf)

Despre cartea LA CASA DE NEBUNI

Ce mai e nou prin librărie?

La casa de nebuni – ebook demo

Aștept cu mare drag  comenzile voastre! Vă mulțumesc tuturor celor care îmi cumpărați cărțile, sunt onorată și mă motivează să continui să  public alte cărți. 

Vă îmbrățișez cu drag pe toți! 

Mihaela CD

Răspunsuri la întrebări: 

1. Cât timp a luat scrierea  și realizarea acestei cărți?

Răspuns:Vă mulțumesc pentru întrebare, este foarte pertinentă și  as vrea să specific că este o mare diferență intre  scrierea materialului pentru o carte, adică  scrierea poeziilor  în cazul  nostru  și  efectiv publicarea cărții finale. Scrierea materialului  pentru carte mi-a luat aproximativ 3-4 luni  dar formatarea cărții, legarea lor în capitole, găsirea imaginilor potrivite, editarea și obținerea cronicilor/recenziilor  care apar în carte la început și la sfârșit a mai durat  încă 3-4 luni deci ca să vă dau un răspuns cât mai clar la întrebarea dumneavoastră  durata acestei cărți de la naștere pana la publicare a fost de aproximativ 7-8 luni.

2.Am înțeles că această carte este altfel, de ce? Prin ce se deosebește ea de o carte obișnuită? 

Răspuns:Vă mulțumesc pentru întrebare, este într-adevăr o carte deosebită pentru că ea este scrisă într-o perioadă tulbure de frământări sociale la nivel global, fapt care se reflectă în această carte. Poeziile din  cartea La casa de nebuni, sunt un strigăt al sufletului pentru ca ele  conțin  în majoritate tematica nemulțumirii generale fată de tot ce se întâmplă acum în lume, dar  sunt și poezii  ”răzvrătite” împotriva  timpului care trece nemilos, a morții care ne fura pe cei dragi de lângă noi și a devalorizării  umane. Spre deosebire de celelalte cărți ale mele unde tema iubirii, a dorului sunt  cel mai des întâlnite  aceasta carte pune degetul pe rana și ”strigă”, trage un semnal de alarmă. Cartea conține picturi digitale creații proprii, fapt care o face și mai deosebită fiind prima carte personală în care artista își publică lucrările  alături de scrierile sale.

3. Câte cărți ați scris până în prezent și care este specificul lor?

Răspuns: Pană în prezent am scris 10 cărți  personale și sunt coautor în peste 40 de antologii, dicționare, enciclopedii și cărți de interviuri. Am o carte de proza, articole și cronici literare PRIN OCHII MEI , 2 cărți de aforisme (ambele bilingve) UNEORI ELEFANȚII ZBOARĂ și NĂSCUT PENTRU A FI ALTCINEVA (acum la tipar) și 7 cărți de poezii: BINECUVÂNTARE ȘI CHIN, FOCUL DIN NOI, DIALOG PESTE OCEAN, PAȘI DE CATIFEA, IUBEȘTE-MA ÎN FIECARE ANOTIMP, LA CASA DE NEBUNI, THE FIRE WITHIN US si in curand  a 11-a  BLESSING AND TORMENT

4. Cât de importante sunt imaginile într-o carte?

Răspuns: Foarte importante! Desigur asta din punctul meu de vedere, nu toți îmi împărtășesc opiniile, dar după părerea mea o imagine face cât o mie de cuvinte și  cu ajutorul imaginilor putem dirija  cititorul sa intre mai ușor în  povestea și spiritul cărții situându-l acolo unde  dorim sa pătrundă, oferindu-i cheia de intrare în labirintul cărții.

5. De unde vă luați inspirația ca să scrieți? 

Răspuns: Inspirația mea vine  din lucrurile trăite și auzite, din  amintirile mele sau ale altora,  din contemplarea naturii, din ciripitul pasărilor, din sentimente și trăiri, emoții și vibrații pe care le simt la un moment dat. Uneori nici nu scriu eu, vin parcă din altă dimensiune, mi se întâmplă să îmi fie  șoptite/ turnate de o voce interioară și atunci scriu pe nerăsuflate pană la epuizare.

6. Cui este dedicata aceasta carte  și de ce?

Răspuns: Foarte buna întrebarea! Eu obișnuiesc sa dedic cărțile mele persoanelor dragi din jurul meu, cele care  au avut un rol important în viata mea. De aceasta data  am dedicat  cartea La casa de nebuni , prietenilor mei, luptători pentru libertate iar pentru ca  aceștia sunt destui de multi  nu am pus  numele lor în carte  dar ei se știu cine sunt și apreciază acest gest. Ei au  stat in plina iarna  la minus  35 C afara și au manifestat pentru dreptul nostru  de a fi liberi.CINSTE LOR! 

Aștept cu mare drag întrebările și comenzile voastre!

Mihaela CD

Aici puteți citi detalii despre cărțile mele:  Despre cărțile autoarei Mihaela CD 

7carti-web

Mai citește:

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Johnny Ciatlos Deak-Iubește-mă în fiecare anotimp

IN CURAND : ”Paula, împlinire târzie”-Cuvântul editorului-Mara Popescu Vasilca    

Selectiuni din emisiunea SENS GIRATORIU 19 martie 2022-invitat Mihaela CD

Invitație de participare la revista de colecție numărul 9/2022

ÎNSCRIERILE la Antologia GALAXY-volumul 2-3-4- au început!Vă asteptăm cu drag!

Cum pot publica si eu in revista?

COMANDA cartile autoarei Mihaela CD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

LA CASA DE NEBUNI format tipărit (softcover)

LA CASA DE NEBUNI este o carte de poezii răzvrătite din suflet si pentru suflet Cartea este tipărita color si conține 262 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa pătrundeți alături de ea în tainele ”Casei de nebuni”. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea LA CASA DE NEBUNI în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

LA CASA DE NEBUNI în format ELECTRONIC (ebook)

LA CASA DE NEBUNI este o carte de poezii răzvrătite din suflet și pentru suflet. Cartea conține 262 de pagini și imagini color. In aceasta carte MIHAELA CD va invita sa deslușiți alături de ea tainele ce se ascund în ”casa de nebuni” Comanda acum cartea LA CASA DE NEBUNI în format electronic și in mai putin de 48 de ore vei primi cartea in format pdf în emailul tău. Mai IEFTIN, mai RAPID, mai ECOLOGIC!

20,00 CAD

Revista TIPARITA nr 8/2022 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 8 al revistei Poezii pentru sufletul meu, cu numai 20 CAD .De o calitate excepțională imprimata color revista de colecție Poezii pentru sufletul meu este o revista trimestriala de literatura, arta și cultura ce iți aduce frumosul în suflet.

20,00 CAD

2 gânduri despre „Din culisele cărții LA CASA DE NEBUNI

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.