4 ani de revista -4 ani de munca si bucurii! LA MULTI ANI tuturor prietenilor revistei noastre!

4th-birthday-111

4 ani de revista -4 ani de munca și bucurii! LA MULTI ANI tuturor prietenilor revistei noastre!

Revista Poezii pentru sufletul meu a fost fondata în 30 octombrie 2018 la Montreal de către scriitoarea Mihaela CD și jurnalistul Johnny Ciatlos Deak. Revista se adresează romanilor de pretutindeni care iubesc literatura, arta și cultura românească si este citita  in peste 115 tari ale lumii. Scopul revistei este de a promova în lume scriitori, artiști plastici, jurnaliști, muzicieni și alți promotori culturali fie ca sunt consacrați sau debutanți.

Revista apare zilnic în format on line, aici pe website ( fără întrerupere de 4 ani)  și trimestrial în format tipărit de colecție. De menționat ca revista tipărită de colecție conține materiale inedite având un conținut diferit fata de revista on line. Pentru a participa la revista noastră trimiteți un email la revista@poeziipentrusufletulmeu.com sau pentru revista tipărită la revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com.

Pentru servicii de editare și publicare  de cărți, participare la antologii sau alte cărți colective cât și pentru servicii publicitare trimiteți un email la editor1@poeziipentrusufletulmeu.com. VA ASTEPTAM CU DRAG!

Pentru a putea deveni  membri ai clubului Gold  si pentru a  afla care sunt avantajele pe care le aveti ca si membri ai clubului Gold  va invitam sa studiati  pagina CLUBUL GOLD al revistei tiparite! 

In data de 30 octombrie 2022 revista noastră împlinește 4 ani.Aniversarea revistei se sărbătorește în mod oficial în fiecare an la evenimentul  GALA ARTELOR în luna august a anului următor. GALA ARTELOR ediția a 4-a va avea loc în 2023 în luna august la MONTREAL . Cu aceasta ocazie toți colaboratorii revistei din ultimul an sunt premiați . Deasemenea exista și un concurs care se numește GALA ARTELOR LA CEAS ANIVERSAR și care are loc în revistele tipărite cu numere multiplu de 4, adică 4-8-12-16-20 etc

In anul 2023 concursul va avea loc în cadrul revistei tipărite cu numărul 12 revista care va găzdui atât creații literare cât și arta în imagini.

anniversary-4-1

Toti cei interesați se pot înscrie sa participe la revista tipărită  sau la revista on line! Pentru a publica în oricare număr al revistei tipărite cât și în revista on line, puteți trimite materiale prin email la revista@poeziipentrusufletulmeu.com sau la revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com
Pentru inscriere in clubul Gold, publicare, promovare  sau publicitate/reclame  va puteți adresa prin email editorului la adresa de email editor1@poeziipentrusufletulmeu.com

Pentru cititorii care doresc sa se aboneze  la revista noastra   ABONAMENTELE SE GASESC AICI.

Pentru toți cei care doresc sa ajute revista, sa facă donații  pentru revista , DONAȚIILE  se pot face AICI .
FELICITĂRI TUTUROR PARTICIPANȚILOR LA REVISTA POEZII PENTRU SUFLETUL MEU.

Va asteptam sa scriem istoria acestei reviste împreună!

LA MULTI ANI TUTUROR COLABORATORILOR NOȘTRI, scriitori, artiști, pictori, muzicieni, iubitori de arta, jurnaliști, oameni de cultura, cititori, abonați, oameni de bine!

Revista noastră va așteaptă pe toți SA FACEM ÎMPREUNĂ O LUME MAI BUNA!

IMPORTANT:

Începând cu data de 9 NOIEMBRIE 2022 vă invităm să vă înscrieți la revista tipărită cu numărul 11/2022 trimițând materialele pe cele două secțiuni artă în imagini/ creații literare , la adresa de email revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com
 
anniversary-4-2 2
 

Mai citește : 

De ce sa cumparam cartile unui autor?

Lecția de demnitate:  ”Refuzați  să fiți găini, fiți vulturi!” 

Premiile concursului GALA ARTELOR la ceas aniversar ediția a 3-a secțiuni: arta în imagini și creații literare (publicați în revista tipărita nr 8/2022) 

IMPRESII de la GALA ARTELOR ediția a 3-a Montreal, 2022

PREZENTAREA FRUMOSULUI și FRUMUSEȚEA PREZENTĂRII: Edviga Iordachi

Donează din suflet pentru sufletul tău!

Genesis-amprente scriitoricești, interviu cu scriitoarea Mihaela CD

Salut Romanesc din Montreal *emisiunea ta de suflet *din 21 octombrie 2022!

Ce mai e nou prin librărie?

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

3 gânduri despre „4 ani de revista -4 ani de munca si bucurii! LA MULTI ANI tuturor prietenilor revistei noastre!

  1. Revista dumneavoastră oferă spații scriitorilor, poeților și altor creatori de frumos (cosacrați sau la „început de drum”), pentru a-și oferi lucrările publicului. Este o revistă care îi oferă cititorului povestiri scurte sau în serie, poezii, ilustrații, desene și fotografii, inclusiv articole despre literatură, noutăți editoriale, lansări de carte și multe altele. Grafica este modernă și poate fi pe gustul oricărui cititor. Mulțumesc frumos pentru „hrana spirituală”! Mulțumesc frumos pentru poveștile de viață, povești care inspiră și trezesc emoții puternice și empatie! La mulți ani!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Va mulțumim din suflet pentru cuvintele alese dar si pentru faptul ca ați rămas fidela revistei noastre fiind unul dintre membrii Gold cu care ne mândrim! Va mulțumim, multi ani împreună!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.