Poeta și pictorița Carmen Doreal invitată la SALUT ROMANESC DIN MONTREAL

313320280_795371951552410_5438353871315460940_n

Poeta și pictorița Carmen Doreal invitată la SALUT ROMANESC DIN MONTREAL

Poeta și pictorița Carmen Doreal vine în studioul UNIVERSUM VIP, la emisiunea SALUT ROMÂNESC DIN MONTREAL! Doamna Doreal este poet, scriitor și artist plastic, nepoata regretatului pictor expresionist dr. Ion Țuculescu ce și-a desfășurat activitatea artistică cu precădere în prima jumătate al secolului XX. Doamna Doreal are convingerea că o bună parte din talent a moștenit de la unchiul ei , care la rândul său realizase superbe lucrări abstracte dar și superbe peisaje ce reprezintă satul autentic românesc, acolo unde s-a născut veșnicia. Are șapte volume de poezii publicate, tema abordată și subiectul principal fiind dragostea, iubirea curată, pură și nealterată. În opinia domniei sale este o pictoriță expresionistă iar atunci când pictează este ghidată de flacăra internă, de o energie magică ce declanșează momentul creației. Atunci când nu simte acest izvor intern al creației preferă să pună penelul deoparte până la momentul oportun! A realizat o serie de vernisaje atât în România cât și în țara de adopție Canada dar și în Europa sau Statele Unite, expunând cele peste o sută de lucrări în acrilic sau ulei care sunt extrem de apreciate de public. Este vicepreședinte a Asociației Scriitorilor de Limbă Română din Quebec fiind membră în diferite asociații culturale cu nume sonore precum Academia Internațională de Beaux Arts de Quebec sau Academia Americano-Române de Științe și Arte din Statele Unite ale Americii. Cu o frumoasă poveste de suflet, despre viața și activitatea unui om împlinit, atât pe plan artistic cât și familial vă este oferit aici la emisiunea ta de suflet la Salut Românesc din Montreal în fiecare vineri la ora 9 PM ora României. Vă așteptăm cu drag! Vă invităm să vă abonați la canalul de youtube al emisiuniii Salut Românesc Din Montreal pentru a nu pierde nici o emisiune fascinantă, despre oameni minunați și poveștile lor de viață!

Mai citește: 

Catalina Mirica videoclip muzical* lansarea cartii Prin ochii mei

Scrisoare către Carmen Doreal, ilustră poetă şi artist plastic* Daniel Corbu

În dans graţios cu iubirea-de Mihaela CD-recenzie NUNTA DE FLUTURI *Carmen Doreal

Dublă lansare de carte la Montreal

Evenimentul cultural THE  O.N.E

GALA ARTELOR ed 3-a -GALA LAUREAȚILOR 2022

LA CASA DE NEBUNI,  un eveniment  aflat sub semnul magiei Sinaia, 3 iulie  2022

INTERVIU-Radio România Internațional-DUPĂ 20 DE ANI (Audio)

Gheorghe Gheorghiu invitatul emisiunii SALUT ROMÂNESC DIN MONTREAL

Radio Power Love -interviu CATALINA MIRICA – realizator Lucian Dumbrava

Despre Gala Artelor ediția a 3-a, Montreal 2022- DIPLOME-PREMII-ARTICOLE-IMPRESII-ANTOLOGIA GALAXY

O seară de neuitat, super concertul Rock n Violin!

Spectacolul grupului  vocal ARMONIA din  18 iunie 2022

 
mk_OM-CN-BCe-NA

 

Mai citește: 

EMISIUNI SALUT ROMANESC DIN MONTREAL-talk-show

Gheorghe Gheorghiu invitatul emisiunii SALUT ROMÂNESC DIN MONTREAL

VASILE BELE -SEMNAL EDITORIAL. ANTOLOGIA GALAXY. AUTORI ROMÂNI CONTEMPORANI VOL 2

Leonid Șaramet-DRAGOSTEA PIERDUTĂ

DACĂ DRAGOSTE NU E NIMIC NU E -Gheorghe Gheorghiu revine la Montreal de Valentine’s Day!

INVENTAREA „IADULUI” ȘI AL „RAIULUI” MIJLOACE DE A EDUCA OMUL DE LA ÎNCEPUTUL CREȘTINISMULUI PÂNĂ ÎN PREZENT-Al Florin Tene

Abonamente 2023 la revista de colecție POEZII PENTRU SUFLETUL MEU

SUSTINE SCRIITORUL ROMAN!  Cultura se pastreaza prin scriitura!

Ce mai e nou prin librărie?

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT TIPĂRIT(softcover)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingvă de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimată full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit un semn de carte și livrare gratuită pentru comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse!

55,00 CAD

Blessing and Torment -în limba engleză- FORMAT ELECTRONIC (ebook-pdf)

Blessing and Torment- este un volum de poezii din suflet si pentru suflet al autoarei Mihaela CD, care reprezinta o traducere din limba romana în limba engleza și o adaptare a cărții de poezii Binecuvântare și chin. Volumul conține 250 de pagini imprimate color. Comanda acum volumul Blessing and Torment în format electronic(ebook) și vei primi cartea ta în email în mai putin de 24 de ore. In plus vei primi gratuit din partea autoarei încă o carte în format electronic (pdf) pentru comanda ta făcuta înainte de 31 decembrie. Mai ieftin mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

BINECUVANTARE SI CHIN( softcover)

Volumul de debut al autoarei Mihaela CD ne ofera un vast buchet de sentimente parca traindu-si viata prin poezie. Volumul viu colorat contine imagini din arhiva personala. Un volum amplu, 250 pagini, structurat in 17 capitole cu tematica diversa. Cumpara acum si vei primi in dar un semn de carte si un cupon de reducere de 30% la urmatoarea carte.

35,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.