Super concertul Vip Night Show la Montreal-Marius Luca

325425691_909328110241756_7701618316097962124_n

Dragi prieteni,

A fost un weekend cu temperaturi scăzute la Montreal, dar UNIVERSUM VIP studios a contracarat această fațetă mai puțin agreată a iernii canadiene, printr-un Super Vip Night Show în care protagonistul a fost legenda rockului românesc MARIUS LUCA alias (BUBU). Desigur despre el este vorba,personajul legendar cel care a pus bazele formației COMPACT în inima Ardealului la Cluj, mai apoi formația Metrock ș.a.m.d.

Cu o carieră de invidiat pe tărâmul rockului și al show bizului mai bine de patru zeci de ani Marius se află pe tărâmul canadian din anii 80 și a pus bazele formației de muzică rock Broken Rule cu care a concertat și a realizat turnee pe întreg continentul Nord American de la est la vest și din sud la nordul îndepărtat, în ținuturile glaciale ale Canadei, aflându-se pentru perioade semnificative în topul celor mai ascultate formații. Cu trecerea anilor a pus bazele formației O.N.E. ( Organic Noise Experiment) și alături de membri formației au realizat nenumărate concerte inclusiv în România!

Sâmbătă seara la sediul UNIVERSUM VIP studios într-un cerc mai restrâns, fiind vorba de un show privat pe bază de invitații Marius Luca ne-a cântat și încântat pe durata a două ore, realizând un super concert, extrem de apreciat de cei prezenți, incluzând în programul său melodii compuse atât cu formația Metrock cât și altele mai noi create sau remasterizate, adaptate la tendințele actuale aducând astfel un suflu proaspăt în tezaurul clădit de-a lungul anilor! Mulțumim publicului prezent dar mai cu seamă doresc să le mulțumesc pentru interacțiunea cu artistul nostru, Marius fiind susținut cu fervoare de binemeritatele aplauze dăruite într-un ritm susținut de inimoșii invitați! Au fost răsplătiți după concert cu postere semnate de artist, în timp ce un bufet generos acompaniat de un drink, a fost oferit musafirilor, iar poveștile au continuat până târziu în noapte!

Mulțumesc  tuturor celor care ne-ați fost alături,invitați sosiți de la distanțe considerabile în ciuda vremii nefavorabile ! A fost o seară minunată, împreună am realizat și dus la bun sfârșit acest superb eveniment! VIP-ul serii Marius Luca,a fost în formă de zile mari, susținut cu fervoare de publicul generos, care a cântat la unison cu artistul nostru, într-un ambiental absolut de vis! UNIVERSUM VIP studios gazda evenimentului este și va rămâne mereu onorat să organizeze și să sprijine realizarea unor evenimente de acest gen cu artiști implicați care aduc bucurie în sufletele semenilor și cinste comunității noastre! VĂ MULȚUMIM din SUFLET!❤

Echipa de filmare al Universum VIP studios a realizat o treabă formidabilă și a înregistrat întregul concert cu 6 camere iar dumneavoastră prieteni dragi veți putea viziona în curând pe canalul de youtube al studioului concertul în întregime! Cu această ocazie, vă invit să vă abonați la canalul nostru de youtube unde desigur veți putea viziona și înregistrările realizate în cadrul emisiunii SALUT ROMÂNESC din MONTREAL! Vă așteptăm cu drag!Atașez aici linkul spre canal : https://www.youtube.com/watch?v=-jrwIriM7Ig

A consemnat

Johnny Ciatlos Deak

7 carti

Mai citeste: 

Clubul GOLD al revistei tiparite

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

De ce sa cumparam cartile unui autor?

Revista de colectie, tiparita

Expozitia ”Descopera-mi sufletul” artist Mihaela CD-la Hanul Moldovenesc din Canada

Copilărie -colaj Mihaela CD

Impresii după evenimentul ”Să iubim în orice anotimp”-două lansări de carte: ”Iubește-mă în fiecare anotimp” și ”Genesis” și expoziția ”Descoperă-mi sufletul”

Wow! Oferte promotionale!

Mai citește:

Scriitoarea Mihaela CD laureata a festivalului ”Fericirea -Vis Nepământean” la secțiunile: poezie și proză poetică

GABRIELA RAUCA ne invita la emisiunea sa : SIMFONIA CULORILOR la RADIO PRODIASPORA!

In curând va fi tipărită revista de colectie cu nr 9/2022

A aparut videoclipul volumului 2 al antologiei GALAXY

Poeţii nu mor niciodată

Silvia Mihalachi *UN GÂND FRUMOS-Impresii Revista de colectie PPSM nr 8/2022

Fericirea stă ascunsă în zâmbete

Ce mai e nou prin librărie?

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT TIPĂRIT(softcover)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingvă de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimată full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit un semn de carte și livrare gratuită pentru comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse!

55,00 CAD

BINECUVANTARE SI CHIN( softcover)

Volumul de debut al autoarei Mihaela CD ne ofera un vast buchet de sentimente parca traindu-si viata prin poezie. Volumul viu colorat contine imagini din arhiva personala. Un volum amplu, 250 pagini, structurat in 17 capitole cu tematica diversa. Cumpara acum si vei primi in dar un semn de carte si un cupon de reducere de 30% la urmatoarea carte.

35,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.