Johnny Ciatloș Deak- Cuvântul editorului*PRIN ROUA GÂNDURILOR

RG-left

Johnny Ciatloș Deak- Cuvântul editorului*PRIN ROUA GÂNDURILOR

Cuvântul editorului

JOHNNY Ciatlos- Deak

După  succesul pe care l-a avut anul trecut cartea de proză ”Prin ochii mei ”, fiind prima sa carte de acest gen, scriitoarea Mihaela CD ne surprinde plăcut cu o nouă carte ce urmeazǎ același tipar, cu titlul:”PRIN ROUA GÂNDURILOR” ,carte care adună între coperțile sale 

numeroase articole, impresii, eseuri, cronici și recenzii literare, prin care dorește să ne facă să descoperim bucu-riile vieții precum spune însăși autoarea chiar la începutul cărții ”vă invit să descoperiți bucuriile vieții prin roua gândurilor”   

Fiecare persoanǎ are gânduri  dar acestea sunt diferite pentru că sunt trecute prin propriile filtre, propriile scări de valori și  judecați.Gândurile reprezintă un cumul de

trăiri, experiențe, informații,ipoteze și dorințe pe care o persoană le transpune sub forma unei percepții într-un loc tainic numai de ea știut, în mintea sa. Acolo le adună ase-meni unor boabe de rouă și le sortează în diverse moduri ordonându-le logic sau ilogic în funcție de starea în care se află la momentul acela dezvoltând scenarii pe care mintea le face prin combinarea a ceea ce știe și ce presupune, a ceea ce are și ce ar vrea, a ceea ce a visat și ce își imagi-nează, într-o frǎmântare continuă sau o așezare domoală pentru a fi reluate și retrecute mai apoi prin filtrul rațiunii.

Iată că scriitoarea Mihaela CD care se află la cea de a 12-a  carte  de autor, ne invitǎ prin cartea sa ”PRIN ROUA GÂNDURILOR” sǎ navigăm prin gândurile sale și să culegem roua acestora într-un  buchet de articole, impresii, eseuri, cronici şi recenzii literare cuprinse aici.

Cu o bogată activitate jurnalistică, Mihaela CD este scriitor,poet, jurnalist, artist plastic și cronicar deopotrivă publicând constant în nenumǎrate reviste de culturǎ din țară și străinătate.

 Cunoscută cititorilor pentru o scriitură complexă  și completă, rotundă, plină de bunătate și iubire, o slujitoare a cuvântului clar, transparent și curat, cu o poezie melodi-

oasă şi  plină de trăire, cu aforisme motivaționale și edu-cative pline de însemnătate, Mihaela CD reprezintă scrii-torul și jurnalistul care are un puternic simț justițiar, un scriitor al luminii cu un spirit nealterat al adevǎrurului şi al dreptǎții dar și cu un puternic simț al răspunderii.

     Autoarea face parte din rândul scriitorilor solari care au înțeles cǎ rolul primordial al scriitorului nu este doar acela de a transmite viitorimii scrieri literare, dar mai ales de a educa şi a trimite pe firul timpului, generațiilor ce ne vor succede, valori sǎnǎtoase,morale si creştine.

 În cartea ”PRIN ROUA GÂNDURILOR”veți putea pă-trunde prin roua de gânduri a autoarei și veți putea desco-peri felul în care aceasta se bucură de frumusețile vieții, veți descoperi cum să vedeți partea frumoasă a lucrurilor și cum să găsiți iubirea, pacea, bunătatea, împăcarea.

Vǎ invit dragi cititori sǎ descoperiți sufletul altruist al scriitoarei Mihaela CD în scrierile sale ce se strecoară ”PRIN ROUA GÂNDURILOR”

Johnny Ciatloş Deak

membru al Uniunii Jurnaliştilor Independenți din România

 

 

mk_OM-CN-BCe-NA

Mai citește: 

 Johnny Ciatlos Deak- editor *videoclip lansarea cartii Prin ochii mei

Datoria scriitorului de a lumina tânăra generație-Johnny Ciatlos-Deak-cronică-COPIII ȘI POEZIA, Aurelia Rînjea

Invitație de participare la antologiile tematice ”ÎMPREUNĂ” editura GLOBART UNIVERSUM *Montreal 2023

Spiritul superior al Păpușarului-Johnny Ciatlos-Deak-cronică-PĂPUȘARUL, Aurelia Rînjea

Johnny Ciatlos Deak-Iubește-mă în fiecare anotimp

Radio Power Love -despre revolutia din Canada-Mihaela & Johnny CD- realizator Lucian Dumbrava

Căutând copilul din noi-Johnny Ciatlos-Deak-cronică-ADAGIETTO, Aurelia Rînjea

Jurnalista ANA MARIA SURUGIU despre interviul cu Nadia, Presedintele Basescu la emisiunea SALUT ROMÂNESC DIN MONTREAL

Evenimentul Magia Slovelor – Montreal 28 ian 2023

Invitație de participare la revista numărul 11/2022

Ce mai e nou prin librărie?

TRIO! Cadoul tau de suflet! FORMAT TIPARIT (softcover)

Cumpara cele TREI ”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele ”Uneori elefantii zboara”(250 pag) ”Focul din Noi” (240 pag) si ”Binecuvantare si chin”(250 pag) in format tiparit si ofera-ti un cadou de suflet tie, sau celor dragi tie! Comanda acum la pret promotional de 95$ (Pret intreg 115$) Pachetul TRIO contine 750 pagini color pentru sufletul tau!

95,00 CAD

Pachet TRIO LOVE-format TIPĂRIT (softcover)

Pachet TRIO LOVE este un pachet de 3 volume de poezii romantice :PAȘI DE CATIFEA, DIALOG PESTE OCEAN și IUBEȘTE-MA ÎN FIECARE ANOTIMP, însumând 700 de pagini în care veți pluti pe valul iubirii bucurându-va privirea cu imagini și picturi color care îmbogățesc trăirea. Comanda acum la preț promoțional pachetul TRIO LOVE la 95$ (Preț întreg 105$) și veți primi gratuit trei semne de carte din partea autoarei

95,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.