Mihaela CD-Dialog cu sufletul, înainte de lansare

momente unice

Dialog cu sufletul, înainte de lansare

de Mihaela CD

În tăcerea nopții  mi-am ascultat  sufletul ce-mi grăia  în freamăt de vers strivit între cotloanele inimii. Emoțiile  și-au făcut loc și  s-au așezat confortabil în inima mea așteptând spectacolul pregătirilor ultimelor zile înainte de lansare.Dar logica nedumerită  mi-a întrebat sufletul: 

-Ce mai caută oare  emoțiile că doar nu sunt la prima mea lansare de carte?! De ce inima mea se mai lasă cuprinsă de emoții?

Şi mi-a răspuns sufletul  cu glasul său neauzit dar cu vibrația zidită din amintirile  momentelor sfinte și unice  pe care le trăiește  în viata un suflet de artist: 

-Sunt emoțiile botezului fiecărui prunc literar, aceleași  pe care le simte o mamă la botezul fiecărui copil,  emoțiile  artistului ce își prezintă creația în  fața publicului, emoțiile revederii cu oameni dragi care te prețuiesc, emoțiile din zâmbetul ochilor ce se îmbracă în sclipiri de stele când primești flori, emoțiile scriitorului ce ascultă impresii despre cartea sa,rostite la microfon,  emoțiile autorului ce scrie cu mare bucurie  autografe cititorilor, emoțiile artistului ce are vlăstari de mărgăritare în coltul ochilor când primește aplauze,  toate aceste emoții prilejuite de  lansarea  unei cărți sunt emoții  pe care un scriitor le trăiește o dată sau de câteva ori pe an, căci o carte se scrie în timp iar scriitorul depinde  și de dispoziția muzei care uneori este capricioasă. Iar ca o binecuvântare divină, toate aceste emoții rămân impregnate în amintirile unice și sfinte de înaltă trăire din sufletul unui artist… și ele revin înainte de fiecare lansare și vor reveni la fel la următoarea lansare de carte.

Ascultând  sufletul am  deschis  ușor cufărul  amintirilor  și-am lăsat fluviul emoțiilor să mă cuprindă retrăind fiecare moment și clipă sfântă de la fiecare lansare…am  înțeles, că toate acestea nu ar fi existat dacă nu ați fi existat voi , cititorii mei dragi.

Vă aștept cu multă emoție și bucurie!

Mai citește:

Dubla lansare de carte* Dialog peste ocean & Fire within us

LANSARE DE CARTE PASI DE CATIFEA MIHAELA CD RADIO ROMANTIC 7 nov 2021

Lansare- cartea de interviuri GENESIS*amprente scriitoricesti

Gala Artelor,lansare PASI DE CATIFEA Mihaela CD

LANSARE radio -FOCUL DIN NOI

Impresii după evenimentul ”Să iubim în orice anotimp”-două lansări de carte: ”Iubește-mă în fiecare anotimp” și ”Genesis” și expoziția ”Descoperă-mi sufletul”

Mihaela CD-lansare de carte Uneori elefantii zboara -la Gala Artelor, Montreal

LANSARE RADIO ROMANTIC -UNEORI ELEFANȚII ZBOARĂ autor Mihaela CD

OFERTA NOASTRĂ-LIBRĂRIE

PRIN OCHII MEI -format TIPĂRIT (softcover)

PRIN OCHII MEI este o carte de proza, eseuri, articole și cronici literare. Cartea este tipărita color si conține 242 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa priviți lumea prin ochii ei. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea Prin ochii mei în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

PRIN OCHII MEI FORMAT ELECTRONIC (ebook)

PRIN OCHII MEI este o carte de proza, eseuri, articole și cronici literare. Cartea conține 242 de pagini și imagini color. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa priviți lumea prin ochii ei. Comanda acum cartea Prin ochii mei în electronic și in mai putin de 48 de ore vei primi cartea in format psf in emailul tau. Mai IEFTIN, mai RAPID, mai ECOLOGIC!

20,00 CAD

Un gând despre „Mihaela CD-Dialog cu sufletul, înainte de lansare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.