Cartea ”La casa de nebuni”-Ce secrete ascunde?

Casa-de-nebuni---patru-carti (2)

”La casa de nebuni”-Ce secrete ascunde?

Bine v-am regăsit dragii mei,

Îmi face o deosebită plăcere să primesc emailurile și  mesaje de la voi,  mesaje calde în care  mă felicitați, mesaje de susținere, de incurajare dar și mesaje  cu întrebări. Foarte multe curiozități despre  lansările de carte, despre modul în care  scriu, momentele  când scriu, cine mă inspiră și  cine mă ajută,  etc 

La unele dintre întrebările voastre am mai răspuns (vedeți  lista cu alte răspunsuri  la întrebări) dar vă asigur că îmi face mare plăcere și o deosebită bucurie să vă răspund, asa că aștept în continuare mesajele voastre  și   vă promit să vă răspund tuturor cu mare drag asa cum am făcut-o întotdeauna.

Alte  răspunsuri:

 Din culisele*Binecuvantare si chin*,

 Dezvaluiri*Binecuvantare si chin*

Secrete: Focul din Noi

Curiozitati despre *Uneori Elefantii Zboara

Secrete* Uneori Elefantii zboara

Alte curiozitati- Pasi de catifea

Secrete- Pasi de catifea

Din culisele cărții ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Secrete -”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Curiozități ale cititorilor ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Cartea se poate comanda  prin email  mihaelacd@poeziipentrusufletulmeu.com  sau  direct pe site cu butonul de plata pay pal  atât în format tipărit (softcover) cât și în format electronic (ebook /pdf)

Despre cartea LA CASA DE NEBUNI

Ce mai e nou prin librărie?

La casa de nebuni – ebook demo

Aștept cu mare drag  comenzile voastre! Vă mulțumesc tuturor celor care îmi cumpărați cărțile, sunt onorată și mă motivează să continui să  public alte cărți. 

Vă îmbrățișez cu drag pe toți! 

Mihaela CD

Răspunsuri la întrebări: 

1.As vrea să știu care este secretul  acestui titlu : La casa de Nebuni?De unde vine? 

Răspuns: Vă mulțumesc pentru întrebare, ca să înțelegeți  acest lucru va trebui sa citiți cartea  pentru că  fiecare om are percepția sa despre lumea în care trăim acum, iar eu, fără a politiza și  fără a intra în detalii  de natură socială, doar pur și simplu din punct de vedere  valoric, etic și moral  o văd  întoarsă pe dos, o lume în care fiecare face ce poate și nu se mai înțelege nimeni cu nimeni pentru că nimic nu mai are logică. Ca și la  mai toate cărțile mele și titlul cărții LA CASA DE NEBUNI este dat de una din poeziile din carte, poezia : La casa de nebuni  

292890356_443303130982976_2049881999110334420_n

2.Ce metoda de lucru folosiți, cum, când și unde scrieți?

Răspuns: Vă mulțumesc pentru întrebare,  sa știți ca nu folosesc  un loc anume când scriu poezie,  eu scriu versuri cu sufletul atunci când am inspirație  și nu fac nimic deosebit, nu sunt pretențioasă, pot să scriu și pe un colt de ziar și pe o coală albă de hârtie, frumoasă, curată,  dar nu este esențial pe ce scriu, ci  să nu pierd momentul de inspirație divina  căci acela vine și trece, dacă îl las să plece, momentul de genialitate trece și e păcat. Deci nu fac nimic deosebit, nu aleg un moment anume din zi, nu aleg un loc anume,  doar scriu  cum îmi dictează inima. De cele mai multe ori  când scriu prefer să fiu singură ca să fie liniște (chiar noaptea) ca să pot naviga prin sufletul meu și să scot la iveală mărgăritare ascunse în  adâncuri.  Pentru un roman sau proza scurta, tehnica este alta și lucrez după o idee pe care o dezvolt schematic, iar atunci concentrarea trebuie sa fie maxima și nu pot sa fiu deranjata. Ca și metodă de lucru la  întocmirea cărților fie ele de poezie sau de proza  sunt foarte riguroasă, sârguincioasă și ambițioasă, nu las nimic la voia întâmplării și  revin și refac dacă ceva nu îmi sună bine iar când încep un proiect sunt trup și suflet implicată. 

294132036_386148650284349_3472987188731055406_n

3.Care este motivul  lansării acestei cărți în  România? De ce acum? De  ce aceasta carte ”La casa de nebuni ” și nu  alta? 

Răspuns: Vă mulțumesc pentru întrebare, sună interesant și îmi dau seama că  fiind prima mea lansare de carte în Romania, toată lumea se aștepta să fie ceva foarte bine regizat și pregătit pana în cel mai mic detaliu. In realitate însă, a fost un noroc și o oportunitate pe care  am avut-o la momentul potrivit. Președintele Asociației Poeților Mondiali ”World Poets Association”  domnul Trandafir Simpetru, aflând că voi veni în Romania în  aceasta vară mi-a făcut invitația  de a  merge la Sinaia  iar cărțile pe care  le-am lansat acolo sunt  trei:  DIALOG PESTE OCEAN, care  este o carte  cu doi autori, eu și domnul Trandafir Simpetru (cartea a fost lansată deja la Montreal dar  nu și în Romania), apoi a doua carte este PRIN OCHII MEI  care e prima mea carte de proza,foarte noua,  (fiind lansată abea de câteva săptămâni la Montreal) iar cartea La Casa de Nebuni, a reprezentat  premiera absolută, nefiind lansată încă nicăieri  abea ieșită de la tipar. Cele trei cărți sunt  foarte diferite intre ele, atât ca și tematică cât și ca și formă si au fost alese pe criteriul ”cele mai recente”. Trebuie să știți că pentru un scriitor  toți ”puii săi literari”,  sunt îndrăgiți în egala măsură deoarece  pentru  autor,  cărțile sale sunt precum copilașii pentru  o mamă, pe toți ii iubește  la fel indiferent de natura și conținutul cărții  pentru că în fiecare  și-a pus bucățele din sufletul său. 

292349806_753106782497385_5255231305217195363_n

4.Cum v-a venit ideea  realizării acestei coperte absolut excepționale? 

Răspuns: Coperțile cărților mele sunt alese întotdeauna cu multă  grijă, în asa fel încât să fie reprezentative pentru titlul și conținutul cărții. Unele coperți  se realizează  în 5-6 luni  altele  se fac în câteva zile. Unele coperți sunt mai  ușor de realizat utilizând o singură imagine,  altele sunt mai greu de realizat fiind create prin suprapuneri  multiple de imagini  folosind efecte  și editare pană se ajunge la rezultatul dorit. Coperta este cartea  de vizită a cărții, primul contact vizual al cititorului care citind titlul  cărții și  observând  coperta încercă să deslușească  imaginar conținutul cărții. Conceptul acestei coperți pornește de la ideea lumii nebune în care trăim  și care  reprezintă gândirea și percepția  noastră  într-un haos al informațiilor de tot felul care vin să ne bombardeze zi de zi. Imaginea de pe copertă nu trebuie să dezvăluie  tot conținutul ci mai degrabă  să stârnească  interesul cititorului să citească  cartea, ca să poată înțelege  exact ce a vrut  autorul să zică  prin  imaginea  de  pe copertă. 

293051996_356351903347226_509084497147697039_n

5. In opinia dumneavoastră un scriitor bun  este acela care scrie după instinct  sau acela care corectează și  reface, rescrie sau  reia de la capăt?

Răspuns: Foarte interesantă întrebarea dumneavoastră.

Indiferent de  starea pe care o are scriitorul,  că scrie dintr-o suflare sau  reface și rescrie de  mii de ori, important este produsul final,  adică ceea ce ajunge în  faza finală în carte, în fata cititorului.   In opinia mea un scriitor bun este acela care are har, care transmite un mesaj prin scrierile sale  și care aduce o îmbogățire  a  sufletului cititorului prin operele sale. 

291477786_441265584346163_8853677815448123570_n

Aștept cu mare drag întrebările și comenzile voastre!

Mihaela CD

Aici puteți citi detalii despre cărțile mele:  Despre cărțile autoarei Mihaela CD 

 7carti-web

Mai citește:

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Johnny Ciatlos Deak-Iubește-mă în fiecare anotimp

IN CURAND : ”Paula, împlinire târzie”-Cuvântul editorului-Mara Popescu Vasilca    

Selectiuni din emisiunea SENS GIRATORIU 19 martie 2022-invitat Mihaela CD

Invitație de participare la revista de colecție numărul 9/2022

ÎNSCRIERILE la Antologia GALAXY-volumul 2-3-4- au început!Vă asteptăm cu drag!

Cum pot publica si eu in revista?

COMANDA cartile autoarei Mihaela CD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

PRIN OCHII MEI -format TIPĂRIT (softcover)

PRIN OCHII MEI este o carte de proza, eseuri, articole și cronici literare. Cartea este tipărita color si conține 242 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa priviți lumea prin ochii ei. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea Prin ochii mei în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.