Născut pentru a fi (alt)cineva *curiozitățile cititorilor

RECLAMA.4

Curiozitățile cititorilor

Mă bucur să primesc întrebări și curiozități  de la voi dragi cititori.Asa cum am mai spus la unele dintre întrebările voastre am mai răspuns (vedeți  lista cu alte răspunsuri  la întrebări) dar vă asigur că îmi face mare plăcere și o deosebită bucurie să vă răspund, asa că aștept în continuare mesajele voastre  și   vă promit să vă răspund tuturor cu mare drag asa cum am făcut-o întotdeauna.

Alte  răspunsuri:

 Din culisele*Binecuvantare si chin*,

 Dezvaluiri*Binecuvantare si chin*

Secrete: Focul din Noi

Curiozitati despre *Uneori Elefantii Zboara

Secrete* Uneori Elefantii zboara

Alte curiozitati- Pasi de catifea

Secrete- Pasi de catifea

Din culisele cărții ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Secrete -”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Curiozități ale cititorilor ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Cartea ”Nascut pentru a fi (alt)cineva  se poate comanda  prin email : mihaelacd@poeziipentrusufletulmeu.com  sau  direct pe site cu butonul de plata pay pal  atât în format tipărit (softcover) cât și în format electronic (ebook /pdf)

Ce mai e nou prin librărie?

Aștept cu mare drag  comenzile voastre! Vă mulțumesc tuturor celor care îmi cumpărați cărțile, sunt onorată și mă motivează să continui să  public alte cărți. 

Vă îmbrățișez cu drag pe toți! 

Mihaela CD

Răspunsuri la întrebări: 

1.Cine este femeia de pe copertă și cum ați ales-o? 

Răspuns:  Pentru fiecare carte  caut extrem de mult timp până găsesc o imagine (sau o idee de imagini compuse pentru  copertă),  care mă inspiră și care  mi se pare că exprimă ceea ce vreau eu să transmit prin intermediul respectivei cărți. La fel  s-a întâmplat și la această carte, am căutat multă vreme, (vreo 6 luni) o imagine care să fie într-un fel o figură enigmatică dar și stăpână pe ea, o  imagine care să reprezinte umanul  din noi, sensibilitatea, gingășia, vulnerabilitatea  dar și auto-descoperirea și  auto-controlul și ambiția  și curajul de  începe de la capăt. Imaginea  nu  reprezintă o persoană cunoscută sau pe cineva anume este una total întâmplătoare, după cum vedeți  este doar o jumătate de față ceea ce înseamnă că nu este important cine este e, este important ce transmite fotografia  în ansamblul ei , pentru ca și ea , oricine ar fi ea,  se caută și se re-descoperă. Dupa cum vedeți și titlul este ”Născut…”, nu născută  adică nu se referă neapărat la o femeie  ci la o persoană care poate fi un ”el” sau o ”ea”. 

NASCUT PENTRU A FI ALTCINEVA FINALA

2. Câte premii ați câștigat  și pentru ce?  

Răspuns: Vă mulțumesc pentru întrebare, am participat la multe concursuri, festivaluri și proiecte literare, culturale, unde am câștigat multe  premii, diplome și medalii  atât pentru poezie, aforisme, proză cât și pentru pictură. Cv ul meu literar artistic este publicat în profilul meu Gold unde puteți afla  tot ce doriți : Profil Gold: Mihaela CD  și   Cv literar-artistic Mihaela CD    iar  despre creațiile mele puteți citi aici: Creatii literare: Mihaela CD, referințe critice găsiți aici: Referinte critice: Mihaela CD

 

3. Aveți multe poezii despre har și despre Dumnezeu și vreau să vă întreb pe când o carte cu poezii religioase

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare .Da, asa este am multe poezii cu teme creștine, cu rugi închinate lui Dumnezeu și îmi place  să scriu rugi, în toate cărțile mele am capitole cu aceasta temă,am multe proiecte pe masa de lucru și pe măsură ce mai termin din ele  mă  voi apuca de altele.  Pentru  anul viitor am în proiect  ca să fac și o carte  cu acest subiect se numește ÎNDUMNEZEIRE  și face parte din campania celor  sase cărți pe care doresc sa le donez la bibliotecile din Romania,  citiți mai multe despre acest proiect și va invit chiar sa ma susțineți. Mulțumesc! DONEAZĂ  ȘI TU PENTRU CAMPANIA 6 CĂRȚI  ÎN BIBLIOTECILE DIN ROMANIA 

RECLAMA -6

 

4.Care sunt cărțile ce urmează să fie publicate?La ce lucrați în prezent? 

Răspuns: Acum am în drum spre corectură,o carte de poezii,  mai lucrez și la un  roman Femeia care a uitat sa mai plângă ”The Women who forgot to cry”  care nu știu când va fi gata,  mai am un mare proiect de 6 cărți  pentru anul 2023  despre care spuneam  la întrebarea  anterioara,  ca este  vorba de o campanie  pentru strângere de fonduri  pentru  a fi donate bibliotecilor din Romania aceste 6 cărți  în cât mai multe exemplare.Aici găsiți detalii despre proiect. Un mare proiect ce se naște dintr-o mare inima : 6 cărți noi pentru a fi donate la biblioteci -proiect al autoarei Mihaela CD

Iata care sunt cele 6 titluri :1. HARD TO REACH /GREU DE ATINS, – o carte bilingva  romano-engleza de reflexii și enunțuri  motivaționale 2. INDUMNEZEIRE,-un volum de poezii  intr-un dialog cu Dumnezeu, în limba romana.”
 3. CU SUFLETUL IN PALMA,  un volum de poezii din sufletul autoarei  pentru sufletul cititorilor, în limba romana 
4.PRIN ROUA GANDURILOR, este o carte de eseuri articole și cronici literare in limba romana 5. VELVET STEPS,  este un  volum de poeme  in limba engleza,  o traducere  si o adaptare a  cartii  scrise in limba romana ”Pasi de catifea” publicata  anul trecut la Montreal  6. MASURAND CLIPA , este un volum de poezii  in colaborare  cu o  binecunoscuta scriitoare din Romania , doamna Aurelia Oanca, doua  viziuni poetice ale aceleasi  teme : viata  si timpul 

RECLAMA-5

5.As vrea să știu ce este inclus în prețul de 55$ canadieni? Este inclus transportul oriunde locuiesc? Primesc autograf?

Răspuns:Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare. Da, în prețul de 55 dolari canadieni este inclus un semn de carte și un autograf  de la mine (dacă vă doriți), iar primele 100 de cărți vândute vor fi trimise gratuit oriunde în lume. Deci transportul este gratuit pentru primele 100 de exemplare vândute.  Deasemenea va invit sa  vizitați  magazinul nostru virtual căci veți găsi oferte  promoționale  unde puteți cumpără  mai multe cărți și mai ieftin: Wow! Oferte promotionale!

OFERTA NOASTRĂ-LIBRĂRIE

Aștept cu mare drag întrebările și comenzile voastre!

Mihaela CD

 

Aici puteți citi detalii despre cărțile mele:  Despre cărțile autoarei Mihaela CD 

mk_OM-CN-BCe-NA

7carti-web

Mai citește:

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Johnny Ciatlos Deak-Iubește-mă în fiecare anotimp

Selectiuni din emisiunea SENS GIRATORIU 19 martie 2022-invitat Mihaela CD

Salut Romanesc din Montreal *emisiunea ta de suflet *din 21 octombrie 2022!

Invitație de participare la revista numărul 11/2022

Cadoul tău pentru revista noastră la ceas aniversar- de 4 ani alături de voi!

Un mare proiect ce se naște dintr-o mare inima : 6 cărți noi pentru a fi donate la biblioteci -proiect al autoarei Mihaela CD

Ce mai e nou prin librărie?

DONEAZĂ  ȘI TU PENTRU CAMPANIA 6 CĂRȚI  ÎN BIBLIOTECILE DIN ROMANIA 

Cum pot publica si eu in revista?

COMANDA cartile autoarei Mihaela CD

 

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT TIPĂRIT(softcover)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingvă de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimată full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit un semn de carte și livrare gratuită pentru comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse!

55,00 CAD

Revista TIPARITA nr 8/2022 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 8 al revistei Poezii pentru sufletul meu, cu numai 20 CAD .De o calitate excepțională imprimata color revista de colecție Poezii pentru sufletul meu este o revista trimestriala de literatura, arta și cultura ce iți aduce frumosul în suflet.

20,00 CAD

LA CASA DE NEBUNI format tipărit (softcover)

LA CASA DE NEBUNI este o carte de poezii răzvrătite din suflet si pentru suflet Cartea este tipărita color si conține 262 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa pătrundeți alături de ea în tainele ”Casei de nebuni”. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea LA CASA DE NEBUNI în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.