Născut pentru a fi (alt)cineva întrebări de la cititori

 

RECLAMA.3

Bine v-am regăsit dragii mei,

Îmi face o deosebită plăcere să primesc emailurile și  mesaje de la voi,  mesaje calde în care  mă felicitați, mesaje de susținere, de incurajare dar și mesaje  cu întrebări. Foarte multe curiozități despre  lansările de carte, despre modul în care găsesc denumirile cărților mele,  cum scriu, momentele  când scriu, cine mă inspiră și  cine mă ajută,  etc 

La unele dintre întrebările voastre am mai răspuns (vedeți  lista cu alte răspunsuri  la întrebări) dar vă asigur că îmi face mare plăcere și o deosebită bucurie să vă răspund, asa că aștept în continuare mesajele voastre  și   vă promit să vă răspund tuturor cu mare drag asa cum am făcut-o întotdeauna.

Alte  răspunsuri:

 Din culisele*Binecuvantare si chin*,

 Dezvaluiri*Binecuvantare si chin*

Secrete: Focul din Noi

Curiozitati despre *Uneori Elefantii Zboara

Secrete* Uneori Elefantii zboara

Alte curiozitati- Pasi de catifea

Secrete- Pasi de catifea

Din culisele cărții ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Secrete -”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Curiozități ale cititorilor ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Cartea ”Nascut pentru a fi (alt)cineva  se poate comanda  prin email : mihaelacd@poeziipentrusufletulmeu.com  sau  direct pe site cu butonul de plata pay pal  atât în format tipărit (softcover) cât și în format electronic (ebook /pdf)

Ce mai e nou prin librărie?

Aștept cu mare drag  comenzile voastre! Vă mulțumesc tuturor celor care îmi cumpărați cărțile, sunt onorată și mă motivează să continui să  public alte cărți. 

Vă îmbrățișez cu drag pe toți! 

Mihaela CD

Răspunsuri la întrebări: 

1.Cum s-a născut aceasta carte și cum a apărut titlul cărții  ”Născut pentru a fi (alt) cineva”? 

Răspuns:  O parte din  conținutul scris al cărții  inclusiv titlul său au apărut într-o zi ploioasă în toamna  anului 2021  când fiind singură  acasă, ma gândeam la menirea noastră pe pământ, la rolul pe care îl avem pană la urmă fiecare și care  nu îl știm de la naștere, unii  nici nu apucăm să îl aflăm niciodată. Atunci  am avut  flerul, inspirația  și viziunea creării acestei noi cărți de aforisme și reflexii  motivaționale ”Născut pentru a fi (alt)cineva” și mi-am așternut  pe hârtie ideile, schematica cărții, versurile și aforismele pe care le-am scris  arzând ca o lumânare pană la ultima picătură. Apoi  aceste manuscrise au stat  ”la dospit”  mai bine de  6 luni negăsind coperta potrivită și imaginile potrivite care să sublinieze înțelesul aforismelor, timp în care am scris cu totul altceva. Apoi pe neașteptate au apărut  câteva imagini potrivite și  am reluat  lucrul la această carte, adăugând și alte  aforisme/versuri  și imagini potrivite și  finalizând-o.     

NASCUT PENTRU A FI ALTCINEVA FINALA

2.Cine este  Mihaela CD? Cine este predominant în personalitatea  dumneavoastră? Omul, artistul sau scriitorul?   

Răspuns: Sunt un om ca oricare altul, o femeie care trăiește, se bucură, suspină, plânge, ca și oricare altă femeie de pe lume, care a avut norocul/șansa sau /neșansa sa fie dăruită cu un har de la Dumnezeu  pe care ea nu l-a cerut  dar care o hartuia noapte de noapte. Un har dureros, obositor care ii manca  nopțile…  dar  acesta a fost doar începutul după care a venit cunoașterea, descoperirea și înțelegerea  menirii pe care am primit-o  de SUS.

Predominant este omul desigur pentru ca umanitatea și spiritul dreptății  m-au caracterizat dintotdeauna însă manifestarea lor se face prin latura creativa. Practic nu mai poate fi separat omul Mihaela CD de artista sau scriitoarea Mihaela CD  este un tot unitar ca o sfera care nu  are capete, laturi, început  sau sfârșit.   

Cv ul meu literar artistic este publicat în profilul meu Gold unde puteți afla  tot ce doriți : Profil Gold: Mihaela CD  și   Cv literar-artistic Mihaela CD    iar  despre creațiile mele puteți citi aici: Creatii literare: Mihaela CD, referințe critice găsiți aici: Referinte critice: Mihaela CD

3. Aveți interviuri sau video-uri cu recitări? 

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare

Da sigur că da, am câteva interviuri  și recitări înregistrate, vă puteți uita în linkurile următoare:

Media INTERVIURI Evenimente 

Gala artelor ed 2-a-Mihaela CD recita :Pasi de catifea

Alte recitări veți găsi cercetând sub-paginile profilului Gold : Profil Gold: Mihaela CD 

 

4.Este evident că sunteți foarte prolifică, as vrea să vă întreb dacă veți scrie și cărți pentru copii

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare și pentru apreciere!

Da, este adevarat,  mă aflu într-o perioadă foarte prolifică și ii mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru. Am scris câteva  poezii pentru și despre copii, am scris și câteva poezii vesele, le tot adun , probabil că în viitor voi face și o carte pe această temă dar încă nu am creionat un plan concret în acest sens, posibil în viitor! 

5. Știu că lucrați la mai multe cărți în paralel. Cum reușiți ?

Răspuns: Asa este, eu mă aflu într-o perioadă de creativitate cu potențial ridicat  și este păcat să nu îl  folosesc, la o carte  se muncește tare mult, câte 7-8 luni și din momentul în care o începi abea aștepți să o vezi tipărită.Dar  nu concepția durează asa de mult, căci eu  mi le scriu de la cap la coadă  în 2-3 luni însă urmează formatarea, editarea, alegerea imaginilor, recenzii, prefețe, postfețe,  tehnoredactare,   este foarte important să ai alături o echipă de editură care să pună în practică toate ideile tale,  să tehnoredacteze, să macheteze să corecteze  și să se ocupe de printarea cărților. Lucrând iți apar idei noi, iți vin idei de tot felul pe care dacă nu le notezi și nu le fructifici atunci  le uiți, acesta este marele dezavantaj al scriitorului hăruit de Dumnezeu, primește  uneori mai mult decât poate duce, iar mie mi s-a întâmplat sa primesc în vis un roman întreg dar pentru ca nu m-am trezit sa îl scriu, pana dimineață l-am uitat. De aceea cât timp alții iți corectează cartea, ție iți vin alte idei, acesta e motivul pentru care eu lucrez mereu în paralel la mai multe cărți, căci scriu și proză și poezie și aforisme, acum am și o traducere, deci  acestea nu se pot amesteca, vin fiecare puse în alte cărți. Astfel nu mă plictisesc niciodată,  dacă mă simt blocată la un moment dat la o carte, continui la cealaltă,  și tot asa… este creativitate prin diversitate dacă vreți.

Aștept cu mare drag întrebările și comenzile voastre!

Mihaela CD

Aici puteți citi detalii despre cărțile mele:  Despre cărțile autoarei Mihaela CD 

mk_OM-CN-BCe-NA

7carti-web

Mai citește:

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Johnny Ciatlos Deak-Iubește-mă în fiecare anotimp

Selectiuni din emisiunea SENS GIRATORIU 19 martie 2022-invitat Mihaela CD

Salut Romanesc din Montreal *emisiunea ta de suflet *din 21 octombrie 2022!

Invitație de participare la revista numărul 11/2022

Cadoul tău pentru revista noastră la ceas aniversar- de 4 ani alături de voi!

Un mare proiect ce se naște dintr-o mare inima : 6 cărți noi pentru a fi donate la biblioteci -proiect al autoarei Mihaela CD

Ce mai e nou prin librărie?

DONEAZĂ  ȘI TU PENTRU CAMPANIA 6 CĂRȚI  ÎN BIBLIOTECILE DIN ROMANIA 

Cum pot publica si eu in revista?

COMANDA cartile autoarei Mihaela CD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT ELECTRONIC(ebook pdf)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingva de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimata full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit încă o carte( în format ebook-pdf) pentru toate comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse! MAI IEFTIN, MAI RAPID, MAI ECOLOGIC!

30,00 CAD

Revista TIPARITA nr 8/2022 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 8 al revistei Poezii pentru sufletul meu, cu numai 20 CAD .De o calitate excepțională imprimata color revista de colecție Poezii pentru sufletul meu este o revista trimestriala de literatura, arta și cultura ce iți aduce frumosul în suflet.

20,00 CAD

LA CASA DE NEBUNI format tipărit (softcover)

LA CASA DE NEBUNI este o carte de poezii răzvrătite din suflet si pentru suflet Cartea este tipărita color si conține 262 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa pătrundeți alături de ea în tainele ”Casei de nebuni”. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea LA CASA DE NEBUNI în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.