Născut pentru a fi (alt)cineva-Secrete!

 

RECLAMA.3

Bine v-am regăsit dragii mei,

Îmi face o deosebită plăcere să primesc emailurile și  mesaje de la voi,  mesaje calde în care  mă felicitați, mesaje de susținere, de incurajare dar și mesaje  cu întrebări. Foarte multe curiozități despre  lansările de carte, despre modul în care găsesc denumirile cărților mele,  cum scriu, momentele  când scriu, cine mă inspiră și  cine mă ajută,  etc 

La unele dintre întrebările voastre am mai răspuns (vedeți  lista cu alte răspunsuri  la întrebări) dar vă asigur că îmi face mare plăcere și o deosebită bucurie să vă răspund, asa că aștept în continuare mesajele voastre  și   vă promit să vă răspund tuturor cu mare drag asa cum am făcut-o întotdeauna.

Alte  răspunsuri:

 Din culisele*Binecuvantare si chin*,

 Dezvaluiri*Binecuvantare si chin*

Secrete: Focul din Noi

Curiozitati despre *Uneori Elefantii Zboara

Secrete* Uneori Elefantii zboara

Alte curiozitati- Pasi de catifea

Secrete- Pasi de catifea

Din culisele cărții ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Secrete -”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Curiozități ale cititorilor ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Cartea ”Nascut pentru a fi (alt)cineva  se poate comanda  prin email : mihaelacd@poeziipentrusufletulmeu.com  sau  direct pe site cu butonul de plata pay pal  atât în format tipărit (softcover) cât și în format electronic (ebook /pdf)

Ce mai e nou prin librărie?

Aștept cu mare drag  comenzile voastre! Vă mulțumesc tuturor celor care îmi cumpărați cărțile, sunt onorată și mă motivează să continui să  public alte cărți. 

Vă îmbrățișez cu drag pe toți! 

Mihaela CD

Răspunsuri la întrebări: 

1.Cum vă vin aceste idei deosebite? 

Răspuns:  Întrebarea  este destul de scurtă/generală și nu știu dacă vă referiți la idei de cărți sau la idei  de poezii, dar răspunsul  este oarecum similar.  Si pentru poezii cât și pentru cărți  ideile îmi vin pur și simplu la un moment dat, nu încontinuu ci în anumite momente pe care nu le aleg eu. Știu că pare bizar ce spun dar eu trăiesc asta de ani de zile și  asta numesc eu har, în momentul în care nu ceri tu, nu le rogi tu  să vina și ele (ideile) totuși vin și vin și  tu trebuie doar să le prinzi din zbor la momentul respectiv și să le așterni pe hârtie. Uneori vin noaptea când ai vrea sa dormi, ești obosit,  dacă nu te ridici să le scrii oricât crezi că le-ai memorat  pe dimineață nu ți le mai poți aminti, alteori vin foarte amestecate,vin idei pentru mai multe genuri de scriitura, sau pur și simplu nu mai vin idei o perioadă  și atunci lași  un  timp sa treacă, te oprești, faci altceva … eu în  acest timp  am  pictat  sau am scris cu totul altceva. De aceea un scriitor cu har  nu poate sa facă altceva în timp ce scrie un roman de exemplu,  e greu de înțeles dar când el a prins acel filon creator îl va folosi până se stinge și abea  apoi va putea să facă altceva. 

Desigur după o vreme în care tot scrii  intervine și  experiența și  având deja un bagaj mare de  acumulări  poți să scrii și  la o temă dată,  pot să  îmi impun și mă gândesc la un subiect  și scriu…   

NASCUT PENTRU A FI ALTCINEVA FINALA

2.Care este amprenta predominantă,marca pe care o lasă Mihaela CD în cărțile sale

Răspuns: Sunt  multe amprente pe care le las,  cred că fiecare scriitor are  mai multe tipuri de amprente pe care le lasă. In primul rând, o amprentă e felul tău unic în care scrii, stilul tău de exprimare și redare  a gândurilor,  modul de transmitere al trăirilor, etc Apoi cred  că este  forma  în care iți prezinți  scrierile. Fiecare scriitor are un format preferat chiar dacă poate să scrie în mai multe formate.Apoi ar fi estetica pe care o alege fiecare,  unii dau importantă foarte mare esteticii  alții lasă totul doar în seama editurilor sau nu dau importantă deloc.

Pentru că întrebarea a fost  despre amprenta pe care  o las în cărți  și nu în poezii,  cred că am o amprentă pe care o las cărților mele  începând  cu estetica coperților,alegerea imaginilor,alegerea titlurilor,  misterul ce se ascunde în imagini  sau în titlul cărții ( întotdeauna  cu subânțeles) numărul de pagini, numărul capitolelor,  învățătura pe care o lasă cartea, mesajul transmis,  etc 

3.Știu că toate cărțile dumneavoastră au o anumită grosime și că nu faceți niciodată cărți subțiri. De ce?

Răspuns: Asa este, foarte adevărat,  nu fac rabat niciodată nici de la calitate, mă refer la hârtie, creneluri, copertă, dar revenind la  întrebarea dumneavoastră, părerea mea este următoarea: cărțile subțiri nu au prestanță, nu se impun și nu sunt luate în serios, cărțile acelea subțiri care arată ca niște cărți de rebus nu  sunt  genul meu, dacă as face astfel de cărți  as strica formatul colecției de cărți proprii. Încerc să păstrez aceeași dimensiune a coperților și o grosime relativă de 200-250 de pagini. Cărțile mele nu sunt cărți ieftine pentru că au în ele material  cât  au alții în 3-4 cărți,  dar eu consider acest lucru și un respect fată de cititor căci atunci când acesta cumpăra o carte să poată  să găsească în ea nu doar material de calitate dar și o cantitate satisfăcătoare de materiale, pentru că el nu dorește să guste din creația mea ci vrea să își stingă setea. 

Nascut---patru-carti

4.Știu că locuiți în Canada dar vreau să știu dacă se găsesc și în librarii  în România cărțile dumneavoastră?

Răspuns: Asa este, eu locuiesc în Montreal, Canada  și  din păcate cărțile mele nu le puteți găsi pentru moment în librării în România. Librăriile din România  nu acceptă cărți direct de la scriitori ci numai prin înțelegeri cu editurile din România. Deci ar trebui să public la o editură din România care  are contract cu aceste librării.Eu public în prezent prin editura Globart Universum  care este în Canada de aceea cărțile mele se pot găsi  on line  în librăria editurii   se pot comanda  prin email mihaelacd@poeziipentrusufletulmeu.com sau pe site la revista Poezii pentru sufletul meu. 

Printr-un parteneriat recent cu o editură din România, două din cărțile mele se găsesc totuși în România în unele librării on line care vând atât în format electronic cât și în format tipărit (ei le tipăresc la comandă). Deasemenea  unele din cărțile mele pot fi găsite și pe Amazon și alte librării on line. Dacă doriți  autograf va sfătuiesc să le cumpărați  de la librăria editurii  sau  cu un email direct către mine. Vă mulțumesc și vă aștept cu drag!    

5. Am văzut ca ați donat foarte multe cărți la biblioteci în vara trecută și as vrea să știu dacă veți dona și  în anul 2023 și cum ne putem înscrie pe lista bibliotecilor?

Răspuns: Asa este, în vara anului 2022 am donat  foarte multe cărți și reviste  bibliotecilor din România  și as dori să o mai fac și în anul 2023 dacă va fi posibil și dacă vom găsi suficienți sponsori care să susțină Campania  organizată de Mihaela CD: 6 cărți pentru bibliotecile din România,  pentru că bibliotecile din România   au nevoie de cărți și ne cer și ne scriu, dar nu au fonduri  pentru achiziție bazându-se pe donațiile de carte de la scriitori.

Îmi amintesc eu însumi când am fost mică cum  am început să descopăr literatura și  marii poeți prin intermediul bibliotecii, deci sunt absolut convinsă că această investiție  este benefică noilor generații și  mai știu ca orice scriitor ori poet își asigură nemurirea creațiilor  prin intermediul  bibliotecilor.

Din păcate condiția scriitorului român  nu este una  favorabilă (cum dealtfel nu a fost niciodată) el nereușind nici măcar să se întrețină din banii din cărți darămite să mai  investească în tipar ca să doneze  sute de cărți bibliotecilor. Pe de altă parte bibliotecile se plâng că unele vor ajunge  să se autodesființeze  din cauza că nu au  bani pentru  achiziție de cărți și nu mai au cărți, iar toate acestea pe fondul unui dezinteres tot mai mare asupra  literaturii și evident în detrimentul  noilor generații.

Este un cerc vicios  care nu ai cum să îl spargi decât printr-o acțiune civică prin unirea forțelor oamenilor cu suflet mare și cu  inima bună.De aceea  vă invit să vă alăturați proiectului nostru și să donați o sumă cât de mică și să faceți cunoscut proiectul și altora iar astfel să reușim să tipărim cât mai multe cărți pe care să le donăm  acestor biblioteci din România.Vă rog să îmi trimiteți un email cu adresa, numele și  datele de contact ale bibliotecii și  vă vom include în program cu dragă inimă!    

292600722_379124727465320_865478471196499454_n

Aștept cu mare drag întrebările și comenzile voastre!

Mihaela CD

Aici puteți citi detalii despre cărțile mele:  Despre cărțile autoarei Mihaela CD 

mk_OM-CN-BCe-NA

7carti-web

Mai citește:

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Johnny Ciatlos Deak-Iubește-mă în fiecare anotimp

Selectiuni din emisiunea SENS GIRATORIU 19 martie 2022-invitat Mihaela CD

Salut Romanesc din Montreal *emisiunea ta de suflet *din 21 octombrie 2022!

Invitație de participare la revista numărul 11/2022

Cadoul tău pentru revista noastră la ceas aniversar- de 4 ani alături de voi!

Un mare proiect ce se naște dintr-o mare inima : 6 cărți noi pentru a fi donate la biblioteci -proiect al autoarei Mihaela CD

Ce mai e nou prin librărie?

DONEAZĂ  ȘI TU PENTRU CAMPANIA 6 CĂRȚI  ÎN BIBLIOTECILE DIN ROMANIA 

Cum pot publica si eu in revista?

COMANDA cartile autoarei Mihaela CD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT TIPĂRIT(softcover)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingvă de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimată full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit un semn de carte și livrare gratuită pentru comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse!

55,00 CAD

Revista TIPARITA nr 8/2022 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 8 al revistei Poezii pentru sufletul meu, cu numai 20 CAD .De o calitate excepțională imprimata color revista de colecție Poezii pentru sufletul meu este o revista trimestriala de literatura, arta și cultura ce iți aduce frumosul în suflet.

20,00 CAD

LA CASA DE NEBUNI format tipărit (softcover)

LA CASA DE NEBUNI este o carte de poezii răzvrătite din suflet si pentru suflet Cartea este tipărita color si conține 262 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa pătrundeți alături de ea în tainele ”Casei de nebuni”. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea LA CASA DE NEBUNI în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.